Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Electricman 2 HS
sponzorované odkazy

Electricman 2 HS

Hrajete online hru Electricman 2 HS

Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.

ovládání hry Electricman 2 HS

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 40x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Boss 101
Akční hry - 18x
Bojujte s robotickými zvířaty, samuraji, vetřelci a s dinosaury. Ano, čtete správně. Celá tato roztodivná partička vás čeká v této super hře. V roli Maxe máte takový drobný úkol - zachránit svět.
Boys vs Girls
Akční hry - 2x
Zahrajte si dívčí nebo naopak klučičí válku. Zvolte si za koho chcete válčit a poté se pokuste zničit svět vašich nepřátel. Klasická akční arkáda, ve které vám k ovládání stačí myš a šipky.
Zombie Horde 2
Akční hry - 25x
Pokračování akční online hry, ve které se budete bránit útoku krvežíznivých nemrtvých. Po úspěšně zvládnutém útoku můžete vylepšit nebo koupit nové zbraně. Hra se ovládá myší, mezerníkem použijete druhou zbraň, klávesou R nabíjíte.
Hobo 7 - Heaven
Akční hry - 28x
Smradlavý Hobo je opět zpátky. Pokuste se tentokrát znepříjemnit život bohovi. Bojovali jste ze satanem a padli jste a dostali jste se tak do nebe. Tento díl je úplně poslední z celé této série.
Thing thing
Akční hry - 4x
Stylová plošinová střílečka s názvem Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Hobo 6 Hell
Akční hry - 9x
Známý bezdomovec se dočkal dalšího pokračování. Již pošesté se setkáváme s neuvěřitelně nechutným individuem, které dokáže ty nejpodivnější věci. Aby toho nebylo málo, ocitnete se s ním na zvláštním místě. Nacházíte se totiž v pekle, kde vám nikdo rozhodně nedá nic zadarmo a musíte se s pekelníky poprat.
Xtreme Firepower
Akční hry - 17x
Akčně strategická řežba pro milovníky drsnějších online her. Vyzbrojeni silnou brokovnicí se postavíte vlnám nepřátel, které musíte udržet od svého úkrytu. Hra nabízí mnoho úrovní, které jsou poměrně těžké.
hra v Unity3D
Animal Hunter 3D
Akční hry - 46x
Chcete si zahrát sniperskou online hru, ve které budete lovit nejrůznější zvířata? Tato hra je právě z takové oblasti. Nabijte svou přesnou pušku a zkuste ulovit vlky nebo medvědy. V každé úrovni máte za úkol skolit konkrétní zvířata.
Dummy Crusher
Akční hry - 21x
Snažte se v této hře zničit veškeré roboty. Dejte se do toho a shoďte na tyto roboty vše, co vám v této super hře dají. Abyste se dostali do dalších úrovní, tak je zapotřebí zničit všechny tyto roboty v této hře.
The Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 12x
První díl hry byl poměrně úspěšný, a proto na sebe jeho pokračování nemohlo nechat dlouho čekat. Opět se setkáte s nekonečným množstvím nebezpečných zombie, které se snaží sníst, co jim přijde na dosah. Za každého zlikvidovaného nemrtvého obdržíte určitý počet bodů, za které si později nakoupíte vylepšení.
hra v Unity3D
Mafia Driving Menace
Akční hry - 21x
Dokážete si představit, že byste byli jedním z členů drsného gangu? A drsným gangem myslíme partičku italských mafiánů v klasickém stylu. V této hře si na mafiána zahrajete. Plňte všechny úkoly a ukažte, že máte na to, docílit pěkné mafiánské kariéry.
Warflash Level Pack
Akční hry - 26x
Máme tady super hru, ve které musíte prozkoumat obrovskou vojenskou základnu a sestřelit opravdu mnoho nepřátel, kteří jsou vlastně ochránci tohoto zařízení. Najděte východ v každé úrovní a hlavně přežijte.
Furry Fighter
Akční hry - 19x
Vžijte se do role kočky, která se právě vydává do boje v ulicích. Dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených koček podle barvy, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Poté už se objevíte v tréninku, kde vás základy naučí velký mistr. Po absolvování tréninku nebo jeho přeskočení obdržíte několik bodů schopností a můžete se vydat vstříc nepřátelům.
Castle Cat 3
Akční hry - 17x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete hrát v Las Vegas Naše kočka s dělem na věžičkovité hlavě má chuť si zadovádět, tak ji provázejme na cestě až do úplného konce všech levelů ve hře.
Pico Blast
Akční hry - 23x
Skvělá střílečka, ve které budete muset porazit mnoho nepřátel. Na konci každého kola se setkáte s bossem, kterého jen tak nepůjde porazit. Proto si šetřete své zdraví na závěrečný střet.