Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Electricman 2 HS
sponzorované odkazy

Electricman 2 HS

Hrajete online hru Electricman 2 HS

Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.

ovládání hry Electricman 2 HS

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 1098x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Samurai Asshole
Akční hry - 21x
Váš mistr byl pozván na slavnostní oběd, kde se bohužel udusil kuřecím stehnem. Vy, jako jeho samurajský žák, musíte svého mistra pomstít a zlikvidovat tři duchovní vůdce.
Cubikill 6
Akční hry - 1640x
Herní série Cubikill ještě nekončí. Autoři se totiž rozhodli přijít ještě se šestým dílem, kde se opět podíváte do kanceláře. Jako IT technik se musíte pokusit zlikvidovat všechny kolegy z kanceláří, kteří vás léta utlačovali. Zaútočit můžete za pomoci obyčejných předmětů, které najdete, nebo se pokuste vytvořit nějaký unikátní.
Flash Gunner
Akční hry - 24x
Akční hra, ve které budete ovládat dělo a ničít s ním nepřátelské tanky. Ovládání je snadné - myší zaměřujete a levým tlačítkem střílíte. Náboje se dobíjejí automaticky.
KOF: Wing EX
Akční hry - 34x
Vyberte si oblíbeného bojovníka z King of Fighters a nebo ze Street Fighter. Vrhněte se hned do turnaje a předveďte své nejlepší kousky z bojových umění.
GTA - brutalita ve městě
Akční hry - 52x
Známá a dnes již legendární hra GTA tentokrát v jednoduché flashové podobě. Vaším cílem je poslat na onen svět co nejvíce nebohých chodců. Podaří se vám během minuty zprovodit ze světa všechny chodce? GTA je velmi černohumorná hra :)
Operation Thunder Game
Akční hry - 24x
Krutý zloduch Lee drží 200 vojáků jako rukojmí. Vy, coby kapitán George, se pokusíte osvobodit vojáky z dobře sřeženého opevnění. Hra Operation Thunder Game se ovládá šipkama, mezerníkem se házejí granáty, klávesou "A" se střílí. Sbírejte různé bonusy (munici, granáty, životy). Hra je v klasickém arkádovém akčním stylu.
Crash n slash
Akční hry - 22x
Na vaši rodnou planetu útočí různí mimozemšťané a vašim úkolem je ji ochránit, a to za každou cenu. Létejte se svým kosmickým bombardérem kolem planety a sestřelujte všechny útočníky, kteří by se byť jen přiblížili.
Fear Unlimited
Akční hry - 26x
Neomezený strach je vskutku to, co budete zažívat následující minuty, pokud si spustíte tuto hru. Temná atmosféra, krutí nepřátelé a tajemná grafika vás uchvátí. V podstatě jde ale o normální střílečku se spoustou protivníků.
Attack of the Puppy Bots
Akční hry - 36x
Pěkná akční hra, ve které budete bojovat s robotickými psy, abyste osvobodili maňásky. Čekají na vás také různí bossové, které není tak snadné sestřelit. Během hry můžete střídat vaše postavy (klávesou X), každá z nich má totiž jiný útok.
hra v Unity3D
Jets of War
Akční hry - 28x
Skvělá 3D letecká online hra vytvořená v Unity. Jako pilot bojového letadla bude plnit nejrůznější úkoly. Hra by zasloužila ještě pár vylepšení a oprav, ale i přesto je dobře hratelná a nepochybně si najde své fanoušky.
Ultimate Assassin 3: Level Pack
Akční hry - 16x
Stal jste se nájemným vrahem. Pokuste se napadnout vaše nepřátele. Můžete se i zneviditelnit nebo také zrychlit svůj běh. Tak se do toho dejte a postupujte stále úrovněmi v této opravdu super hře.
Gorilla Grodd Barrels of Peril
Akční hry - 549x
Zajímavá plošinovka s Batmanem. Vaším úkolem je porazit gorillu Grodd a zachránit vaše přátele. K dispozici máte zbraně, zbytek závisí na vašem umu a taky trochu na štěstí.
Gang Blast
Akční hry - 13x
Nový šerif je zpátky ve městě. Vaším úkolem je ochránit toto město od špatného gangu a vrátit je zpátky do vězení. V ruce držíte Colt a tím je sestřelíte. Tak se do toho dejte. Je to opravdu super hra.
Red Warrior
Akční hry - 46x
Skvěle zpracovaná online hra s indiánem, který se snaží ubránit své území před útoky kovbojů. Podaří se vám rychle a dobře zamířit a zničit kovboje dřív než dojdou až k vám? Pusťte se do boje.
GunBlood
Akční hry - 20x
Na Divokém Západě se děly zajímavé věci. Každý jistě zná, že poměrně často probíhaly souboje mezi pistolníky na život a na smrt, kdy vyhrával ten nejobratnější a nejrychlejší. Ve hře GunBlood máte jedinečnou možnost zvolit si jednoho z nabízených střelců, kterého provádíte přes jednotlivé krvavé souboje.