Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Electricman 2 HS
sponzorované odkazy

Electricman 2 HS

Hrajete online hru Electricman 2 HS

Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.

ovládání hry Electricman 2 HS

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 605x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Pico Blast
Akční hry - 1x
Skvělá střílečka, ve které budete muset porazit mnoho nepřátel. Na konci každého kola se setkáte s bossem, kterého jen tak nepůjde porazit. Proto si šetřete své zdraví na závěrečný střet.
Orbital Guard Survival
Akční hry - 2x
Snažte se na této orbitalní stanici sestřelit veškeré meteority. Dávejte si pozor, aby vás tyto meteority nezničili. Jak dlouho v této hře dokážete vydržet? Pokuste se jak nejdéle budete moct.
Hobo 3 Wanted
Akční hry - 3x
Třetí díl oblíbené série s hrdinou Hobo. Tentokrát je tu zpět se svými legračními kousky, kdy se snaží naštvat snad všechny lidi na světě.
Army of the Dead
Akční hry - 1x
Se svou jednotkou jste byl vysazen v džungli. Dostali jste za úkol zničit nepřátelská monstra, která napadají lidi a hubí naši civilizaci. Během hry můžete získat spoustu lepších zbraní.
Thing thing 3
Akční hry - 506x
Tohle je už třetí díl výborné akční plošinové střílečky, ve které se vyřádí opravu každý. Máte dostatečný výběr zbraní a prostředí je proměnné, stejně jako různí nepřátelé. Svoji postavičku si můžete libovolně navolit.
Last Guardian
Akční hry - 0x
Ubraňte váš hrad před přicházejicími nepřáteli. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Střílejte do nich vašimi šípy a splňte veškeré cíle v této hře. Tak se do toho dejte a zničte je! Nebojte se ničeho v této super hře.
Kermix
Akční hry - 1x
I s jednoduchými geometrickými útvary lze vymyslet parádní hru s vysokou obtížností a skvělou hratelností. Ovládáte svoji kuličku tak, abyste posbírali všechny mince v levelu a dokončíte ho tím, že se vrátíte zpět ke kostičce (zelené).
hra v Unity3D
Motor Wars 2
Akční hry - 0x
Povedená akční řežba, ve které můžete zkusit boj proti hráčům z celého světa. Nechybí herní módy jako týmový deathmatch, capture the flag a klasické závody. Hra je v enginu Unity3D, takže nezapomeňte povolit plugin pro náš web.
Bunker - braňte svou skrýš
Akční hry - 0x
Vaší misí je uchránit bunkr před nájezdy tanků, robotů, pěchoty a letadel. Postupně si můžete koupit lepší zbraně a ukázat útočníkům, zač je toho loket.
Zombies Attack Again
Akční hry - 0x
Vaším úkolem je pozabíjet v této super hře veškeré zombíky, kteří se v této hře objevují. Dávejte si pozor, aby vás nezabili. Tito zombíci na vás jdou ze záhrobí. Tak se do této super hry dejte.
Steam King
Akční hry - 1x
Skvělá super hra, ve které si zahrajete na udatného rytíře. Cesta bude plná dobrodružství a akce, protože nepřátelští vojáci na vás čekají na každém rohu. Velmi ceněným artefaktem pro vás bude puška, s kterou zdoláte většinu bojovníků.
Space Dude
Akční hry - 0x
V této hře není skoro žádná gravitace, takže skoky se Vám budou zdát jako v Matrixu. Stáváte se malým kosmonautem, který se snaží zlikvidovat šílené obludy, které Vesmír okupují. Dokážete se s nimi vypořádat nebo dopustíte to, že příšery dojdou až na zem.
Kings Island
Akční hry - 0x
V této povedené online hře se v roli hlavního hrdiny vydáte na ostrov. Budete muset celý ostrov projít, bojovat s protivníky, sbírat zlato a vylepšovat své zbraně. Dokážete plnit úkoly a dostat se až na konec hry?
Soldier Diary
Akční hry - 0x
Máme tady deník vojáka, který bude muset dělat vše, co je v jeho silách. Dostaňte se pryč přes vojáky. Pokuste se postřílet tyto vojáky před vámi a dávejte si pozor, abyste se někde nezasekli. Tak se do toho dejte.
Karate Challenge
Akční hry - 2x
V této hře bude Vašim úkolem pomoct Bugs Bunnymu porazit všechny své soupeře a stanout na stupni vítězů v karate turnaji. Kombinací pohybů a základních úderů lze docílit speciálních útoků. Dejte se do boje.