Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Electricman 2 HS
sponzorované odkazy

Electricman 2 HS

Hrajete online hru Electricman 2 HS

Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.

ovládání hry Electricman 2 HS

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 574x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Heaven or Hell 2
Akční hry - 23x
Dobro a zlo svádějí neustálý souboj o nadvládu nad světem. Chvíli vítězí jeden, ale za chvíli už vše vypadá úplně jinak. Vy se ve druhém pokračování hry Heaven or Hell postavíte na stranu dobra a pokusíte se zlikvidovat všechno zlé. Potřebujete vybrat nejlepší možnou strategii, se kterou dokážete nepřátele porážet.
St. Pattack
Akční hry - 52x
Postava svatého muže se vydává zachraňovat Irsko. Nebezpečí na ostrově představuje mnoho věcí, se kterými si budete muset postupně poradit. Nejedná se o nijak snadnou úlohu, protože nepřátelé dokáží pořádně zatopit. Cestou narazíte na nejrůznější vylepšení, která sbírejte, aby se svatý muž mohl posílit.
Bomb Diver
Akční hry - 28x
Leťte s touto raketkou na zemi a pokuste se posbírat při cestě dolů různé náboje. Budete muset zničit veškeré bomby, které budou padat. Pokud se vám to nepodaří, tak samozřejmě v této hře prohráváte.
TankBlitz Zero
Akční hry - 24x
Vyjeďte s tankem na bitevní pole a pokuste se tam přežít. Dejte se do toho a postřílejte veškeré nepřátele, které v této hře potkáte. Vylepšujte si stále svůj tank, abyste dokázali veškeré vojsko porazit.
Blast the Mooks
Akční hry - 30x
Položte minu pod hlavního hrdinu této hry a pokuste se ho dostat k ovoci, které je vždy na nějakém vyvýšeném místě. Tak se do toho dejte a určitě se v této super hře zabavíte. Hra má hned několik úrovní.
A.R.C.S.
Akční hry - 191x
Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.
Cursor Attack 4
Akční hry - 25x
Máme tady super hru, ve které bude střílet přímo z vašeho kurzoru. Pokuste se nasbírat co největší možné skóre. Nesmí se stát, že vás létající kolečka zabijou. Tak se do toho opřete a střílejte z vašeho kurzoru.
Last Mars Tower
Akční hry - 32x
Ubraňte se před přicházejicími nepřátely. Musíte je rozstřílet a nasbírat nějaké skóre. Po každé úspěšné úrovni si budete moct věž nějakým způsobem vylepšit. Tak se do toho dejte. Je to opravda super hra.
Double Siege
Akční hry - 14x
Vedete válku se svým sousedem a teď si navzájem ničíte své hrady za pomoci kanónu. Hru si můžete zahrát se svým kamarádem na jednom PC. Dokážete správně zamířit a zničit soupeřův hrad dřív, než to udělá on vám?
Warfare 1944
Akční hry - 41x
Rok 1944 patřil mezi nejdůležitější roky celé druhé světové války. Bojové běsnění tohoto roku si můžete vyzkoušet díky této hře. Zahrát si lze na straně Američanů, ale do boje se můžete pustit i na straně Německa. Ve hře se setkáte s dobýváním i bráněním území. Hra je poměrně komplikovaná, takže pro začátek je vhodné si zkusit tutorial.
Orbital Guard Survival
Akční hry - 0x
Snažte se na této orbitalní stanici sestřelit veškeré meteority. Dávejte si pozor, aby vás tyto meteority nezničili. Jak dlouho v této hře dokážete vydržet? Pokuste se jak nejdéle budete moct.
Clear Vision 5
Akční hry - 20x
Stali jste se v této hře zabijákem. Dejte do toho všechno. Vyhodili vás totiž z práce, máte náladu pod psa a ještě k tomu víte, že vaši přátele jsou falešní. Vyberte si zbraň a vydejte se na mise.
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 28x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?
Street Fighter 2 - bojová klasika
Akční hry - 8x
Zavzpomínejte na časy herních automatů v maringotkách a počítačů Amiga. Hra Street Fighter byla kdysi velice oblíbená, nyní si ji můžete zahrát i jako flashovou online hru. Hra se ovládá šipkama a klávesama A,S,D.
Cyborg
Akční hry - 20x
Tato žena byla stvořena jako super společnice pro náruživé muže. Jenže něco se pokazilo a místo úsměvu rozdává rány. V roli této ženy je Vašim úkolem bojovat proti nepřátelům, dostat se k šéfovi a zabít ho. Aby jste se dostali do dalšího kola, musíte vždy postřílet všechny nepřátele v každém kole.