Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Carrot Fantasy Extreme
sponzorované odkazy

Carrot Fantasy Extreme

Hrajete online hru Carrot Fantasy Extreme

Skvělá obranná gameska, kterou musíte vyzkoušet. Budete ochraňovat mrkev před nájezdy hladových nepřátel. Dobře rozmyslete rozestavění obranných věží a nezapomeňte je důmyslně vylepšovat.

ovládání hry Carrot Fantasy Extreme

myší, viz instrukce ve hře • 12.7 MB • 856x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
The Dead Pirates Chest
Strategie - 2x
Vytvářejte stále nové jednotky, které se budou bránit proti nepřátelům. Stojíte na straně pirátů a tak se nenechte dobýt. Vytvářejte si stále různé vojáky, které přelstí vaše nepřátele. Tak se do toho dejte.
Age of War - super strategie
Strategie - 2x
Výborná strategická hra Age of War vás zavede do boje, kde hlavním cílem je pomocí svých jednotek zničit nepřátelskou základnu. Hra je rozdělena do pěti časových období, od pravěku po budoucnost, přičemž každé období nabízí unikátní jednotky a technologie. Postup do dalších období si vybojujete získáváním zkušeností během bitev. Během hry nejenže budete trénovat rozmanité typy vojáků, ale také budete mít možnost stavět obranné věže, které výrazně posílí vaši obranu proti nepřátelským útokům. Kromě toho můžete využít devastující speciální útoky, které mohou v kritických momentech rozhodnout o výsledku střetnutí. Přestože vaši základnu nelze během hry opravovat, každý přechod do nového věku ji částečně vylepší a poskytne nové možnosti pro vaši obranu a útok. Taktické plánování a správné načasování jsou klíčem k vítězství v této napínavé hře plné historických i futuristických prvků.
VR Defender Y3K
Strategie - 0x
Je rok 3000 a vy se v roli bezpečnostního inženýra utkáte s nebezpečnými počítačovými viry, které se snaží prolomit firewall na serveru. Virusy útočí ve vlnách každých 20 sekund. Postavte obranné věže a snažte se firewall ubránit. Věže můžete vylepšovat postupnými upgrady. Doporučuji hru spustit ve větším okně a na menší detaily (low quality).
Demonrift TD
Strategie - 2x
Milovaný král byl zabit v bitvě při bránění posledního svobodného města Emaeron a démonické síly se snaží ovládnout svět. Tomu musíte za každou cenu zabránit. Musíte si takticky vhodně rozmístit obranné struktury, odkud později proti nepřátelům vychází bojovat vycvičení elitní vojáci. Vybírejte správné typy jednotek.
StarCraft FA5
Strategie - 0x
Legendární StarCraft od Blizzard zná víceméně každý, kdo se jen trochu zajímá o PC hry. Zde máme flashovku na jeho motivy. Stavíte vesmírnou základnu, vylepšujete technologie a obranu, a samozřejmě bojujete.
Middle Ages Defense
Strategie - 1x
Rozmístěte kolem cesty vojáky, kteří budou sestřelovat přicházející nepřátele. Musíte rozvážlivě umístit vaší armádu a to tak, aby nikdo přes vás neprošel, protože když se tak stane, tak ve hře končíte.
Infectonator : Survivors
Strategie - 2x
Zajímavá originální strategická super hra, která spojuje herní prvky z RTS straregií, tower defense her a management her. Vaším úkolem je vést udatnou skupinu přeživších a zůstat na živu. Snažte se ubránit útočícím zombíkům a najít záchranu.
Bloom Defender
Strategie - 1x
Bloom Defender je zástupce strategických super her na téma tower defense. Vaším nelehkým úkolem bude nastolit přírodní rovnováhu a strategicky bránit mateřský strom před útoky podivných přírodních sil. Upgradujte své tři obranné stromy a využijte i dostupná kouzla.
Tanks - ostřelování pro dva hráče
Strategie - 0x
Online hra Tanks je pro dva a více hráčů. Každý má svůj tank a cílem je zasáhnout a zničit soupeřův tank. Je důležité dobře odhadnout směr a sílu střely. Tankem můžete pohybovat pomocí šipek.
Zombie Lego Defence
Strategie - 0x
Příjemná tower defense obranná online hra pro milovníky Lego her a gamesek, ve kterých bráníte svoje území před útoky zombie. Oproti jiným obranným hrám má tato jednu menší výhodu - věže se vylepšují samy.
Toytown Defense
Strategie - 1x
U této hodně dobře udělané flash hry budete jako mág,čarodějka,nebo prostý bojivník stavět své věže a ochraňovat se tak před zničeným růžnými monstry a kreaturami.U této hry rozhodně musítě přemýšlet kam postavit další vežičky.
Incursion
Strategie - 7x
A máme tady konkurenta pro hru Kingdom Rush! V této super hře budete taktéž bránit cestičku. Přesouvejte své armádní jednotky mezi domečky. Vybírat můžete z velké armády.
Awaken 2: Rise of Heroes
Strategie - 2x
Definujte si vaše vojáky a vytvořte skvělý defenzivní tým, který dokáže zarazit veškeré útočící zombíky. Tak se snažte všechno sbírat a vylepšovat sami sebe. Je to opravdu super strategická hra.
Airport Mania 2 Wild Trips
Strategie - 4x
Pokračování oblíbené online hry Airport Mania je tu. Navštivte destinace po celém světě a skvěle se u této hry bavte. Hra Airport Mania 2 má parádní grafiku a hratelnost.
Minecraft Tower Defense 2
Strategie - 0x
Udělejte si cestičku kolem věží. Snažte se zničit veškeré nepřátele a posbírat si všechny zlaté cihličky. Zapněte si hlavně mřížku, abyste viděli, kam až můžete jít. Hra má několik úrovní, které je potřeba dokončit.