Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Carrot Fantasy Extreme
sponzorované odkazy

Carrot Fantasy Extreme

Hrajete online hru Carrot Fantasy Extreme

Skvělá obranná gameska, kterou musíte vyzkoušet. Budete ochraňovat mrkev před nájezdy hladových nepřátel. Dobře rozmyslete rozestavění obranných věží a nezapomeňte je důmyslně vylepšovat.

ovládání hry Carrot Fantasy Extreme

myší, viz instrukce ve hře • 12.7 MB • 88x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Evil Nights
Strategie - 0x
Vaším úkolem v této strategické RPG hře je bránit malou vesničku před Zlem, které útočí pouze v noci. Proto se přes den připravujete a snažíte se, aby jste neztratili žádné vesničany.
Death vs Monstars
Strategie - 1x
V této hře na Vás čeká nelehký úkol, se kterým se budete muset vypořádat. Budete muset zničit plno monster, které budete muset sestřelovat. Nezapomeňte sbírat penízky. Po každém kole si budete moct na koupit mnoho další výbavy, díky kterým se tento úkol stane jednodušší.
Tower Breaker 2 Across the Sea
Strategie - 0x
Pěkná hra vhodná pro kluky. Vaším úkolem je přemoci všechny pevnosti, které dosud obývají nepřátelské jednotky. Musíte dobře promýšlet útok, protože zásoba střeliva je omezená a protivníci nejsou hloupí.
Bubble Tanks Tower Defense 2
Strategie - 4x
Skvělá strategická super hra, ve které musíte rozestavit své věže po celém bloku, kde nepřátelské tanky vycházejí. Snažte se jim zabránit v průchodu na druhou stranu. Ubraňte se před nimi.
Death Row Dinner
Strategie - 3x
Pěkná obsluhovací online hra ze zajímavého prostředí. Stanete se totiž kuchařem ve věznici. Obsluhovat vězně musíte bleskurychle, protože hladový vězeň se brzy může stát vězněm mlátícím vše co je kolem něho.
Youda Sushi Chef
Strategie - 1x
Vyzkoušejte si virtuální práci jako kuchař v honosném sushi baru. Cílem je co nejrychleji obsloužit zákazníky, kteří dostali chuť na nejrůznější laskominy z vaší nabídky. Hra vyžaduje opravdu rychlý postřeh.
Random Defence
Strategie - 1x
Pěkná strategická online hra postavená na principu "Tower Defence". Vaším úkolem je rozestavět obranné věže tak, abyste zábránili průchodu nepřátelských jednotek. Důležité je neustále upgradovat věže.
The Islands of Freedom
Strategie - 2x
Dnes budete mít za úkol dobýt nepřátelské ostrovy. V této super hře si musíte rozmístit jednotky po ostrovech a hlídat si počet jednotek. Vyšlete vaše jednotky na dobytí nepřátelského ostrova a pokuste se ho přebrat.
Middle Ages Defense
Strategie - 1x
Rozmístěte kolem cesty vojáky, kteří budou sestřelovat přicházející nepřátele. Musíte rozvážlivě umístit vaší armádu a to tak, aby nikdo přes vás neprošel, protože když se tak stane, tak ve hře končíte.
Penguin Diner 2
Strategie - 63x
Druhý díl jedné z vynikajících online her Penguin Diner. Opět se podíváme do malé restaurace pro tučňáky, kde je plno hladových hostů. Obslužte všechny zákazníky v časovém limitu a nechte podnik vzkvétat.
City Siege 2
Strategie - 2x
Vaše město bylo obsazeno nepřátelskou armádou. Nyní je na vás, abyste s pomocí domobrany převzali zpět kontrolu nad městem. Sbírejte hvězdy, vylepšujte vojáčky, vyhněte se ztrátám na životech civilistů.
hra v Unity3D
Steam Defense
Strategie - 9x
Kdesi ve vesmíru jedné základně došly zásoby paliva. Lidé se snažili odcestovat v záchranných modulech, ovšem většinu zabily asteroidy. Několik přeživších si nyní musí poradit s obranou základny.
Zombie Mart
Strategie - 2x
Planeta Země se z životem kypícího ráje proměnila ve svět plný zombíků, kteří jsou náramně hladoví. Ikdyž je na světě 99,9% všech bytostí zombie, tak zábava nekončí. Právě naopak. Postarejte se o zombíky v této příjemné super hře.
Ice Cream Shop Management
Strategie - 0x
Ice Cream Shop Management si oblíbí především dívky a malé slečny, které rády hrají strategické hry s tématem provoz restaurace a virtuální zaměstnání. Vaším úkolem je obsloužit všechny zákazníky co nejrychleji jen budete moci. Všichni dostali chuť na super chutnou zmrzku.
Tactic Core
Strategie - 1x
Tactic Core je vydařená strategická hra s prvky RPG. V aréně ovládáte šest unikátních postav. Každá z nich má určité bojové nebo jiné schopnosti, toho musíte využít při útoku na protivníky.