Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Carrot Fantasy Extreme
sponzorované odkazy

Carrot Fantasy Extreme

Hrajete online hru Carrot Fantasy Extreme

Skvělá obranná gameska, kterou musíte vyzkoušet. Budete ochraňovat mrkev před nájezdy hladových nepřátel. Dobře rozmyslete rozestavění obranných věží a nezapomeňte je důmyslně vylepšovat.

ovládání hry Carrot Fantasy Extreme

myší, viz instrukce ve hře • 12.7 MB • 253x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Doodle God 2
Strategie - 18x
Dlouho očekávané pokračování úspěšné superhry Doodle God. Druhý díl má o poznání lepší grafiku, dvě nové epizody, řadu vylepšení. Zahrajte si na Boha a pokuste se vytvořit nový svět. Ale buďte opatrní. Ikdyž vynaleznete kolo, tak můžete skončit se světem plným zombie potvůrek.
Heroes of Mangara
Strategie - 70x
Luxusní strategická záležitost, ve které se stanete vládcem a ochráncem země Mangara. Vaším úkolem bude postavit systém obranných věží a odrazit útočné vlny nepřátelských jednotek. Vylepšujte věže, postavu hrdiny a snažte se vyhrát.
MegaCity
Strategie - 35x
Velmi originální strategická super hra, která vám dá šanci postavit obrovské prosperující město. Cílem je postavit typy budov tak, abyste měli co nejvyšší počet bodů. V každém sloupci musíte mít bodový výsledek alespoň +4.
Pixel Monsters
Strategie - 21x
Pixel Monsters je originální tahová strategická online hra, ve které si nejprve nakreslíte svého pixelového bojovníka a poté se dáte do boje. Při samotném boji pak vybíráte útok, obranu, speciální útoky nebo například zjištění informací o protivníkovi.
Fish Tank
Strategie - 35x
Kupte si akvárium a vybavte si ho různými kameny a vodními rostlinami. Vyberte si ryby, které by jste chtěli v akvárium chovat. O své rybičky se musíte pečlivě starat. Pravidelně je krmte a vyměňujte jim vodu.
Airborne Wars
Strategie - 23x
Pěkná vojenská strategie, ve které bude vaší misí obsadit všechny nepřátelské základny, včetně letišť. Vyšlete na nepřítele své udatné jednotky a nechte je, ať se postarají o konečné vítězství. Hodně štěstí!
Forge of Empires
Strategie - 35x
Zahrajte si skvělou browserovou strategickou hru Forge of Empires. Začněte v době kamenné a postupně se přes jednotlivé epochy dostaňte na výsluní. Ve hře nechybí nic, co by správná strategie měla mít. Plánujte strategii, vylepšování a další úkoly ve hře.
Strategy Defense 2
Strategie - 25x
Strategy Defense 2 už jak název napoví je druhý díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle budete mít ale pouze jedno opevnění. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?
Kingdom Rush Frontiers
Strategie - 23x
Jedna z nejlepších flashových obranných strategií Kingdom Rush v pokračování se jménem Frontiers. Veďte své bojové jednotky proti nepřátelům, kteří se na vás valí ze všech stran.
Condemned World TD
Strategie - 42x
Další pecka ze série her na téma tower defense, tedy obranné hry, ve kterých stavíte a vylepšujete své věžičky. V této hře musíte zabránit postupu vlnám nepřátelských jednotek. Podaří se vám přežít všechny úrovně?
Dead of Night - boj se zombies
Strategie - 31x
Výborná akčně strategická tahová online hra. Postavte se nočnímu útoku zombíků, ochraňte medika, vědce, ale také sebe. Po každé noci můžete nakoupit lepší zbraně, střelce atd. Hrajte ve větším okně.
Bananageddon
Strategie - 5x
Ve hře máte za úkol se ubránit proti zvířecím příšerkám, které se snaží k vám proniknout a zničit vás. Musíte dobře rozmístit, promyslet a načasovat svoji obranu, abyste dosáhli vítězství nad příšerkami.
Battlefield General
Strategie - 14x
Jenom ti nejlepší muži starověké armády se mohli pyšnit titulem Generál bitevního pole. V dnešní hře bude ale propůjčena i vám, a to abyste vedli svou armádu k vítězství. Je k dispozici tréning a různé možnosti.
Ancient Defender
Strategie - 13x
Ubraňte své území v této výtečné strategické online hře. Ve hře se můžete spojit s celou řadou bojovníků (lidé, elfové, bojovní skřeti) proti krvelačným orkům, ještírkům a dračím skřítkům. Hra má mnoho pěkných strategických prvků a vylepšení.
Relic Of War
Strategie - 37x
Máme tady strategickou hru, ve které budete muset ubránit vaší základnu. Hra se odehrává v roce 1947. Vytvářejte nové vojáky, vylepšujte si zbraně a posílejte je na boj. Pokud to je možné, tak se snažte, aby byli v úkrytu.