Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Drift Runners 2

Hrajete online hru Drift Runners 2

Druhý díl parádní závodní herní pecky. Čeká na vás mnoho různých závodů odehrávajících se na tratích celého světa. Vyberte si svůj vůz, po každém závodu ho vylepšujte a samozřejmě nezapomeňte vyhrávat závody.

ovládání hry Drift Runners 2

myší, viz instrukce ve hře • 7.72 MB • 7x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Dirt Showdown
Závodní hry - 1x
Skvělá závodní superhra, která se odehrává na velmi dobře navrhnutých okruzích. Poměřte své schopnosti s virtuálními soupeři a pokuste se dojet do cíle jako ultimátní vítěz. Hra nabízí celou řadu vylepšení.
Star Racer
Závodní hry - 1x
Vyberte si své vznášedlo pak jednu z připravených tratí a můžete začít závodit. Ovládání není složité, ale prosadit se mezi mnoha soupeři nebude moc lehké. Snažte se jet po cestě a zbytečně nenarážet..
Free Rider
Závodní hry - 2x
Tak trochu jiná závodní hra. Vydejte se na projížďku po namalované závodní trati. Tu sami nakreslíte, umístíte na ní body a samozřejmě nemůžete zapomenout ani na samotného jezdce. Můžete zvolit i pozadí, které dokreslí celou atmosféru strhující jízdy.
Ho-Pin Tung Racer
Závodní hry - 0x
Tato velice propracovaná je závodní hra, ve které se stanete řidičem formule.Během jízdy budete muset předjíždět soupeře.Tato hra disponuje také velkou škálou map a různých šampionátů.Také se podíváte do více zemí světa.
Milk Run
Závodní hry - 0x
Objevte tajemství povolání, které tkví v doručování mléka. Coby šikovný mlékař budete rozvážet zásoby zákazníkům. Cesta je vskutku náročná, takže se vám může snadno stát, že pár sklenic rozbijete.
Redlynx Trials
Závodní hry - 0x
Vítejte ve světě trialových závodů motorek. Vašim úkolem v této bezvadné hře je projet svou motorkou trať bez chyby a bez pádu. Hra má mnoho módů hry a je jen na Vás, jaký druh závodů si zvolíte. Hra je graficky velice dobře zpracovaná.
Five Trucks
Závodní hry - 1x
Vrhněte se na závodní trať, která je poměrně náročná. Coby řidič terénního vozu budete soupeřit nejen se šikovnými protivníky, ale také s řadou překážek a nerovností. Ve hře nechybí vylepšování auta, případně koupě nového.
hra v Unity3D
CARX DRIFT RACING
Závodní hry - 1x
Velmi kvalitní demo hra, která vám představí suprovou závodní hru v unity3D. Vyzkoušejte si jízdu v několika rychlých autech na několika okruzích. Na přesné informace o autech a ovládání se podívejte do hry, není to tak náročné. Jinak klasické ovládání je šipkama.
Drunk Driver - opilec na silnici
Závodní hry - 0x
Hodně chytlavá, ale zároveň těžká online hra, ve které budete v roli lehce opilého řidiče brázdit svým autem nebezpečnou silnici. Provoz je opravduz hustý a váš stav vám zrovna nedovoluje nejlehčí jízdu ;-). Auto ovládáte mezerníkem.
Sonic Truck Ride
Závodní hry - 1x
Ježek Sonic je tu s dalším dobrodružstvím. Tentokrát usedl do auta a čeká ho jízda náročným terénem. Ovládejte auto a snažte se překonat všechny terénní nerovnosti a různé překážky. Zvládnete všechny tratě bez nehody?
Monster Truck 3D
Závodní hry - 0x
Vyberte si svůj vlastní monster truck v této skvělé 3D hře. Užijte si skvělé extrémní skoky! Snažte se nasbírat co největší možné skóre. Víte, co všechno obnáší řízení monster trucka?
SpongeBob Tractor
Závodní hry - 0x
Spongebob je tu s další super hrou. Pokud si libujete ve hrách, ve kterých jezdíte přes náročný terén a ještě k tomu máte rádi traktory, tak to je přesně hra pro vás. Cestou sbírejte zlaťáky a hlavně nezapadněte.
American Racing
Závodní hry - 2x
Závodních her není nikdy dost, obzvlášť pokud se jedná o kousky kvalitní. American Racing se mezi ty lepší rozhodně zařazuje směle a dostanete vždy za úkol dojet na určité umístění, abyste mohli pokračovat dále. Závodíte na speciálně upraveném místě a narazíte na spoustu soupeřů. Obtížnost se postupem času stupňuje.
Tak - The Great Juju Challenge
Závodní hry - 0x
Utkejte se s protivníky v závodní hře Juju Challenge. Vyberte si své vozidlo, vylepšete jednu vlastnost a hurá na start. Hra se ovládá šipkama, udržet vozidlo na trati není zrovna lehké.
hra v Unity3D
Street Luge
Závodní hry - 2x
Další parádní online hra v Unity3D. Projeďte se na vozítku, které je pekelně rychlé a není snadné jej ovládat. Staňte se profesionálem v jízdě na silničních sáňkách,