Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 2291x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Maplestory Matching
Postřehové hry - 29x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.
Amusix: Flute
Postřehové hry - 19x
Pro všechny hudební nadšence je tady hra s názvem Amusix: Flute. Vyzkoušíte si v ní hraní na flétnu. Potřebujete přesně mačkat jednotlivá zobrazená písmena na klávesnici, přičemž je potřebujete podržet dostatečně dlouhou dobu, aby se naplnil ukazatel. Snažte se nedělat chyby. Vyslechnete si zajímavé tóny.
Kill Mosquito
Postřehové hry - 4x
V této hře máte za úkol pochytat všechny komáry, kteří letí na Vaši ruku a chtějí Vás vysát. První kola jsou jednoduchá, ale časem začnou komáři přibývat a vy si budete muset trošku máknout, aby jste je všechny pochytali, než Vám vypijí všechnu krev.
Fireworks
Postřehové hry - 284x
Pěkná postřehová online hra, ve které budete odpalovat rakety ohňostroje. V momentě, kdy se raketa začně rozsvěcet, tak klikněte na odpalovací zařízení příslušné barvy.
The professionals
Postřehové hry - 24x
Je na vás ukázat svoje odstřelovačské schopnosti. Pravý Sniper má mít pevnou ruku a ještě pevnější nervy, pokud má přesně a s citem sestřelit cíl i na tu největší vzdálenost. Máte na to, zbabělci?
Jewel Jungle
Postřehové hry - 47x
Pro fanoušky spojovaček tu máme další klon klasické hry Bejeweled. Opět bude vaším úkolem hledat kombinace minimálně tří stejných symbolů. Pokud objevíte vyšší kombinace, získáte bonusy. Čeká na vás neuvěřitelných 150 úrovní.
Galactic Gems 2: Accelerated
Postřehové hry - 16x
Jste-li fanouškem klasické hry Bejeweled, tak si jistě oblíbíte i tuto zdařilou předělávku. Úkolem je tvořit alespoň trojice stejných drahokamů. Čím lepší kombinaci vytvoříte, tím více dostanete bodů.
D-Finder
Postřehové hry - 19x
V této oddychové hře bude váš jediný úkol hledat rozdíly mezi dvěma obrázky. Na každém obrázku jich bude pouze pět. Na své hledání máte omezený čas. Do kolikátého kola se vám podaří dostat?
Friv
Postřehové hry - 1267x
Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Honey Bees
Postřehové hry - 19x
Vyzkoušejte si práci včelařky v roli mladé dívky. Dobrosrdečná dívka se snaží získat co nejvíce medu, který potom prodá a peníze věnuje místní škole na učebnice. Pomůžete jí z jejím ušlechtilým nápadem?
Doughnut Shooter
Postřehové hry - 43x
Ve zvláštní hře Doughnut Shooter dostanete poměrně zajímavý úkol. Musíte k sobě přiřazovat lahodné donuty a vytvářet vždy minimálně trojice stejně vypadajících lahůdek, aby zmizely z hrací plochy. Důležité je odstraňovat donuty tak, aby se některé z nich odpojily a vlétly do pusy připravenému hladovému chlapci. Naplňte ukazatel a postupte do další úrovně.
Finger Twister
Postřehové hry - 40x
Originální minihra, ve které je vaším úkolem postupně stisknout určené klávesy + zároveň držet levé tlačítko myši. Je to opravdu šílené, ale zábavné.
hra v Unity3D
Balance Fight
Postřehové hry - 667x
Pěkná 3D hra v enginu Unity, vhodná hlavně pro dva hráče. Vaším úkolem je porazit protihráče celkem 10x. Musíte využít veškeré své schopnosti a převážit vítězství na svou stranu. Vyhrajete vy nebo váš soupeř?
Breakit 4
Postřehové hry - 25x
Vynikající postřehovka tak trochu ve stylu staré automatové hry Arkanoid. Plošinkou budete odrážet míček a snažit se odstranit všechny barevné bloky z hrací plochy. Zvláštností je, že plošinka se naklání. Hra obsahuje celkem dost levelů, takže si hru užjete do sytosti.
Skullette Matching
Postřehové hry - 50x
Na strašidelné střední škole Monster High se dějí věci. Tentokrát se dostanete do pozice, kdy musíte odstraňovat lebky. Ale aby to nebylo jednoduché, potřebujete vytvářet vždycky minimálně trojici stejně vypadajících lebek. Na splnění úrovně dostanete předem stanovený časový limit, který ve spodní části ubíhá.