Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 1382x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Smash 2
Postřehové hry - 22x
Tak tahle hra je opravdu unikát.Nádherné efekty a také grafické zpracování je na vysoké úrovni.Plošina je zcela pohyblivá a můžete dokonce volit stupně síly odpalu takže některé levely projdete na 1 nebo 2 odpaly.
Xrave
Postřehové hry - 8x
Aktivujte všechny závity, které máte v daném kole pomocí jakého si klíče. Posouvejte klíč na různé strany a kombinujte různé varianty. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, takže se pusťte do hry.
Crop Busters
Postřehové hry - 21x
Povedená super hra s tématem spoj tři stejné symboly. Máte-li rádi postřehově logické online hry typu Rise of Atlantis nebo Bubble Shooter, pak si jistě přijdete na své i v této online hře.
Soul Quest Plus
Postřehové hry - 27x
Zajímavá online hra, ve které budete svou kuličku (duši) navádět na vznášející se Pandořinu skříňku. Level splníte, pokud budete skříče nablízku po určitý čas.
fall down
Postřehové hry - 3x
Bezvadná zábavná hra. Vašim úkolem v této hře je dojet s kuličkou co nejdále. Hrací plocha se Vám bude stále posouvat směrem nahoru a Vy budete muset proklouznout dírami v podlaze. Jak daleko dokážete dojet záleží jen na Vás. Pusťte se do hry.
Midget Tossing
Postřehové hry - 12x
Pěkná hra na odreagování. Podaří se vám vhodit panáčky do košů, aniž by některý z nich spadl? Pokuste se o to. Cílem je dosáhnout 100 bodů. Ovládání minihry je jednoduché - myší nastavíte úhel a mezerníkem házíte.
Screw Effect
Postřehové hry - 50x
Graficky docela strohá, hratelností poměrně jednoduchá, ale přesto příjemná online hra. Cílem je dostat malý šroubek na požadované místo na hrací ploše. Budete muset překonat ozubená kolečka a další překážky.
Quick Draw
Postřehové hry - 18x
Hodně chytlavá online hra, která vyzkouší váš postřeh. Úkolem je střelit útočníka dřív, než střelí on vás. Vaše rychlé reflexy jsou to nejdůležitější. Nezapomínejte rychle nabíjet.
Expedition Everest
Postřehové hry - 778x
Pokuste se na obrázku najít všechny věci, které máte napsané v seznamu. Úkol není lehký, protože obrázek je krásně barevný a vše splývá dohromady. K tomu věci, které hledáte jsou napsané v angličtině.
Eye See Things
Postřehové hry - 37x
Velmi příjemná oddechovka, ve které ovšem musíte předvést váš dokonalý postřeh. V levém panelu se vám budou zobrazovat symboly, které musíte najít v pravé herní části. Hledejte opravdu rychle, protože čas plyne velmi rychle.
Magical eye
Postřehové hry - 16x
Výborná hříčka, s kterou jsem si užil spoustu zábavy i já a strávil u ní dost času. Máte kouzelné Harryho brýle a unikáte před šíleným profesorem. Ten na vás postupně sesílá čím dál horší kouzla a nakonec vás chytí. Vydržte.
Age Of Japan
Postřehové hry - 88x
Jedna z vydařenějších online her na téma spojování stejně barevných krystalů. Jakmile objevíte alespoň trojici a označíte ji, tak zmizí a objeví se další krystaly. Cílem je zbavit se bílých políček a zvládnout vše v časovém limitu.
Reach for the Sky
Postřehové hry - 20x
V této hře se setkáte se studenty, kteří si udělali z knih velkou zábavu. Místo toho, aby nad nimi dlouhé hodiny sedili a vyčetli z nich moudra, rozhodli se po nich vyskákat co nejvýše do nebe.
Dogi Bubble Shooter
Postřehové hry - 50x
Oblíbený bubbleshooter v trochu jiném kabátku. Tentokrát kuličky sestřelujete pomocí pejska. Jinak jsou ale pravidla zcela typická - snažte se spojit vždy alespoň tři stejné kuličky. Dokážete dohrát nejvyšší skóre?
Fruit Ninja
Postřehové hry - 46x
Proklestěte si cestu na vrchol ve hře Fruit Ninja! Nakrájejte co nejvíce ovoce, aniž byste ho upustili. Získejte tím body a překonejte své nejvyšší skóre! Chcete-li získat ještě více bodů, nakrájejte více druhů ovoce najednou! Ale pozor, nejen ovoce bude čekat na tvůj plátek. Občas se objeví bomby, a pokud je zasáhnete, hra končí. Takže si to naplánujte dopředu a krájejte!