Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 5480x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy
Postřehové hry - 1627x
Hrdina této zábavné hry to trochu přepískl s pitím alkoholu. Má teď urgentní problém - obsah žaludku mu nebezpečně bublá, což může mít za následek... ehm, však uvidíte. Vaším úkolem je miniponorkou sbírat bublinky.
Crazy Tracker
Postřehové hry - 12x
V této bezvadné hře ovládáte malé ozubené kolečko a Vašim úkolem je projít skrz jakýsi stroj, ve kterém na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě sbírejte různé bonusy. Dokážete se dostat do dalšího kola? Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
The Locked Room
Postřehové hry - 74x
Graficky velmi pohledná online hra, která prověří váš postřeh. Co je cílem hry? Postupně nalezněte všechny ztracené předměty. Všechny se ukrývají na obrázku, tak jen pečlivě hledejte. Najdete je všechny?
Another Box of Hotcorn
Postřehové hry - 27x
Another Box of Hotcorn je primitivní, ale chytlavá minihra. Vaším úkolem je bouchnout do všech popcornů v bludišti. Můžete využít bonusy (oheň, blesk, benzín), ale pozor na mazlavé máslo a špinavou vodu. Vše navíc musíte stihnout do neúprosného časového limitu.
I Love Traffic
Postřehové hry - 30x
Ovládněte svět semaforů. Vašim úkolem je ovládat semafory tak, aby žádné auta nenabouraly. Ze začátku to bude jednoduché, ale postupně bude obtížnost přibývat a vy se s tím budete muset vypořádat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Feed Us III.
Postřehové hry - 73x
Herní série Feed Us pokračuje již třetím dílem, který si právě nyní můžete vyzkoušet. Dostanete opět za úkol plnit jednoduchý cíl. Nakrmit rybičku, která si pluje ve vodě a hledá lahodnou krev. Za získanou krev si později můžete vylepšovat schopnosti. Veliké nebezpečí pro vaši piraňu ovšem představují žraloci, kterým se vyhýbejte.
Garden Match 3D
Postřehové hry - 33x
Hra na téma spoj tři konečně prošla revolucí a vy se jí můžete zúčastnit! Ponořte se do krásného zahradního prostředí hry Garden Match 3D a získejte co nejlepší skóre! Otáčejte květináčem a přiřazujte barevné květiny. Využívejte velké množství silných předmětů a snažte se skórovat obrovská komba! Náročné úrovně v kombinaci s novým herním rozměrem vytvářejí zcela nový zážitek ze hry match-3. Podaří se vám vyřešit všechny úrovně?
Red Remover BLAST
Postřehové hry - 44x
Chytlavá online hra, ve které budete z hracího pole odstraňovat červené kostičky. Nebude to tak snadné, protože zároveň musí na ploše zůstat zelené kostičky. Podaří se vám najít správný postup?
Reach for the Sky
Postřehové hry - 20x
V této hře se setkáte se studenty, kteří si udělali z knih velkou zábavu. Místo toho, aby nad nimi dlouhé hodiny sedili a vyčetli z nich moudra, rozhodli se po nich vyskákat co nejvýše do nebe.
Monkeys Attack
Postřehové hry - 38x
Opičky mají odjakživa rády banány. V této superhře je však vaším cílem ochránit banány před mlsnou opicí. Sestřelte opičky a uchraňte co nejvíce banánů.
Tractor Parking
Postřehové hry - 34x
Vítejte u této bezvadné online hry s traktorem. Jízda traktorem není kolikrát nic snadného, a to raději ani nemluvíme o parkování s traktorem. A právě tuto činnost si vyzkoušíte v této hře, ve které budete parkovat traktor na vyznačené místo.
hra v Unity3D
Police Academy 3D
Postřehové hry - 1036x
Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,
Kyobi
Postřehové hry - 23x
Další z mnoha skvělých her, ve kterých musíte spojovat minimálně tři stejné kostičky. Jakmile je spojíte, kostičky zmizí. Kostičky Vám stále padají z vrchu, takže budete mít co dělat. Jaké skóre dokážete nasbírat je jen na Vás.
Monopoly Money Wars
Postřehové hry - 29x
Hra, která spojuje herní principy oblíbené stolní hry Monopoly a originální skákačky. Podle hodu kostky se rozhoduje o vašich dalších krocích v této plošinovce. Vedle toho budete také sbírat zlaťáky.
Bioblast
Postřehové hry - 35x
Oddechová záležitost v podobě klonu klasické hry Zuma. Budete vystřelovat barevné viry a snažit se seskupit vždy alespoň trojici stejných virů. Musíte však jednat rychle, protože virový had se rychle blíží...