Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 925x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Sewer Escape 2
Postřehové hry - 544x
Druhý díl příjemné oddechovky, ve které je hlavním hrdinou trochu pomatený křeček. Ten se chce dostat do co možná nejvyšší výšky. Takže ho nabijte do děla, vystřelte, a pomocí myši posouvejte výš. Nezapomeňte sbírat zlaté mince.
Seaports of the World
Postřehové hry - 19x
V této skvělé zábavné hře budete mít za úkol doplout s obrovským tankerem na vyznačené místo v přístavu. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Budete potřebovat zručnost a přesnost. Kolika koly dokážete proplout záleží jen na Vaší šikovnosti.
Bubble Ocean
Postřehové hry - 40x
Jednou z her, které těží z dokonalého Bubbleshooteru, je i tato pecka Bubble Ocean. Opět budete vystřelovat bublinky a snažit se tvořit stejné trojice. Hra neodpouští chyby, takže vystřelujte rychle, ale přesně miřte.
Rocket Panda: Flying Cookie Quest
Postřehové hry - 778x
Panda je velice vzácné zvíře, které pochází z Číny a příliš jich už v současné době na světě není. Vezměte si jednu pandu na starost v počítačové hře a vydejte se s ní na zajímavé dobrodružství. Na začátku se dozvíte něco málo k příběhu hry a můžete se vydat do akce. Nechte vystřelit pandu z děla a vystřelte jí co nejdále.
Bomby Bomy
Postřehové hry - 29x
Pěkná postřehová hra, ve které je vaším úkolem sestřelovat potvůrky pomocí bomb. K tomu vám slouží jakási trampolína lyžích, kterou bomby odrážíte. Pokud bomba spadne na zem, tak se držte raději stranou.
hra v Unity3D
Construction Truck 3D
Postřehové hry - 35x
Velmi pěkná 3D hra v Unity. Zkuste si roli řidiče míchačky, která se ovládá poměrně nemotorně, ale věříme, že to dáte. Pokud se vám podaří zdolat celkem 18 náročných úrovní, tak budete opravdovými mistry.
Paths 2
Postřehové hry - 22x
Skvělá hra na chvíle volna, když se potřebujete prostě odreagovat. Kreslíte dráhu pro svoji kuličku, která má za úkol dojet k cíli ve tvaru hvězdy. Na cestě je ale spousta hejblátek, které budete muset včas uhnout.
Smiley Showdown 2
Postřehové hry - 23x
Smajlíky se pohybují po herní obrazovce a potřebujete je zlikvidovat v určitém množství. Dostaňte smajlíka do správné pozice a klikněte na něj, aby explodoval. Pokuste se zároveň vytvořit co největší možnou řetězovou reakci. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní se zvyšující se obtížností.
hra v Unity3D
Driving License Test 3D
Postřehové hry - 68x
Zahrajte si tuto online hru v Unity. Zkuste si praktický test na získání řidičského oprávnění. Dobře poslouchejte tutorial a pak se již vydejte na silnici. Zvládnete všechny nástrahy, které hra obsahuje?
Penalty Fever
Postřehové hry - 41x
Výborná a chytlavá online hra pro milovníky fotbalu. Zvolte si svůj tým a prokažte své mimořádné schopnosti. Budete střílet penalty, ale také budete chytat coby brankář. Hra je sice jednoduchá, ale velmi pěkně hratelná.
Hooks Dart Camp
Postřehové hry - 43x
Zahrajte si tuto báječnou gamesku, ve které půjde o zvláštní turnaj v šipkách na pirátské lodi. Nebudete však házet na terč, ale na válející se sud. Jakmile toto zvládnete, čeká vás další těžší úroveň přímo na moři.
Alpha Attack
Postřehové hry - 29x
Postřehová a dovednostní minihra od Miniclip. Na vaše městečko padají zničující bomby. Vy je v roli obránce musíte ničit tak, že na klávesnici stisknete příslušné písmenko, které má bomba na sobě.
Brain Bender - skvělý test
Postřehové hry - 185x
Brain Bender vás určitě pěkně potrápí. Na obrazovce se vám bude ukazovat název nějaké barvy, ovšem písmo bude v barvě jiné. A právě tlačítko s touto barvou musíte označit. Nápisy jsou v angličtině, takže ten kdo ji vůbec nezná, tak bude mít menší výhodu :).
Elite Base Jump
Postřehové hry - 4x
Pokračování oblíbené hry Base Jumping. Vaším úkolem je bleskově zareagovat na start, poté nechat postavičku rychle padat a ve vhodný moment otevřít padák.
Pixel Dot
Postřehové hry - 43x
Následující hra je velice zajímavá, protože v sobě kombinuje hru postřehovou a logickou. Musíte si totiž dávat dobrý pozor, aby vámi ovládanou tečku někde nepřekvapil nepřítel nebo nepěkně postavená zeď a přitom musíte vymýšlet, jak by se dalo dostat k zelené tečce. Hra má jednoduchou grafiku, které se k ní ovšem perfektně hodí.