Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 2576x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Diamond Rush 2
Postřehové hry - 54x
Zničte šperky novým a ohromujícím způsobem ve hře Diamond Rush 2! Stejně jako ve hře Diamond Rush porazíte čas a zničíte co nejvíce drahokamů. Tentokrát však můžete objevit až 5 planet a překonat 15 úrovní. Čím dál se dostanete, tím je to těžší, takže dosáhněte co nejvyššího komba! Plánujte dopředu a staňte se ve hře Diamond Rush 2 opravdovým maniakem na drahokamy!
Reaktor Zuma
Postřehové hry - 29x
Ocitněte se v osmisektorovém reaktoru, kde potřebujete zažehnat všechny nepříjemnosti. Přiřazujte k sobě stejně barevné části plutonia, aby se mohly odstranit z jádra. Pro zničení jednotlivých částí plutonia k sobě musíte přiřadit minimálně shodně barevné trojice. Vaším cílem je odstranit všechny plutonia z reaktoru.
Apple Cannon
Postřehové hry - 23x
Vaším úkolem je s chlapcem hodit jablíčko do košíčku. Máte určen počet, kolik těchto jablíček musíte do tohoto košíčku hodit. Dejte se do toho a dávejte si pozor, abyste zbytečně košík nepřestřelovali.
hra v Unity3D
Train Crisis Lite
Postřehové hry - 53x
Pojďte a podívejte se hluboko do historie železnice. V této chytlavé 3D hře budete hrát na dvou místech. Cílem je projít všechny překážky, které se objeví, a vést každý barevný vlak do jeho správné stanice.
Frantic Frigates
Postřehové hry - 40x
Vezměte si na starost jeden starý škuner, se kterým se vydejte na dobrodružnou výpravu po stopách pokladů. Potápějte nepřátele a dávejte si dobrý pozor na všudypřítomné a nebezpečné vodní živočichy. Občas se podívejte do obchodu, jestli si nemůžete pořídit něco užitečného, co by pomohlo s dalším postupem.
Happy Tree Friends Dynamit
Postřehové hry - 49x
Online hra, ve které půjde o život našim známým Happy Tree Friends. Vše bude záležet na vašem postřehu a umění pohrát si s dynamitem, který se nesmí dostat na zem. Držte jej ve vzduchu co nejdéle, jinak...
Super Kicks
Postřehové hry - 19x
Super Kicks je díky své obtížnosti docela chytlavá hra, která vás vždy po zkaženém míči donutí spustit hru znovu. A stále se pokoušet překonat vlastní rekordy... Hra se ovládá pouze myší.
6 Differences
Postřehové hry - 33x
V této relaxační hře dostanete dva téměř identické animované obrázky, na kterých je vždy pár odlišností. Tyto nesrovnalosti vy musíte najít. Při hře se zapnutým zvukem si dobře odpočinete a naberete nové síly.
Sharpshooter Fair
Postřehové hry - 23x
Jednoduchá minihra Sharpshooter Fair je vhodná především pro menší děti. Vaším úkolem je sestřelit zvířátka co nejrychleji to půjde. Navíc je důležité zasáhnout terčík. Zvířata s bílou vlajkou nesmíte za žádných okolností trefit. Hra se ovládá pouze myší.
hra v Unity3D
Digger Parking Sim
Postřehové hry - 26x
Parkovacích her je opravdu spousta. Na našem webu máme parkování traktoru, lodě, dokonce i dinosaura. V této nové hře si vyzkoušíte ovládání a parkování těžkotonážního bagra.
Call of Atlantis
Postřehové hry - 8x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy minimálně tři stejné obrázky. V každém kole musíte poskládat obrázek, který se nachází v pravém horním rohu. Uděláte to tak, že části z obrázků posunete až dolů a tím je získáte.
Overhaul
Postřehové hry - 15x
Zajímavě pojatá střílečka plná akce, postřehu a přemýšlení. Budete se snažit ubránit svou vesmírnou loď před nájezdy zlých vetřelců. K obraně slouží věže, které zesílíte, pokud spojíte tři stejné objekty. Však se pusťte do této superhry a sami uvidíte.
Airballs - vyloženě návyková superhra
Postřehové hry - 15x
V online hře Airballs jde o jednoduchou věc - na kurtu máte za úkol pouze hlavou pinkat do míčů. Zdá se to být jednoduché, ale jen do doby než se počet míčů začne zvyšovat. Za každou cenu nesmíte ve hře dopustit, aby jeden z míčů zůstal na zemi. Airballs je hodně chytlavá superhra.
Wordcross 7 - osmisměrka online
Postřehové hry - 45x
Jednoduché ztvárnění hry, ve které je vaším úkolem hledání slovíček. Tentokrát jsou to slova z prostředí sportu. Jelikož jde o anglická slovíčka, dobře si jazyk procvičíte.
Rock N Roll
Postřehové hry - 38x
Pěkná postřehovka mixnutá se skákačkou. Úkol v této hře je celkem jasný - dostaňte se co nejdál to bude možné. Proskakujte přes kola a snažte se dostat na konec. Za vydělané peníze si můžete pořídit jinou postavu.