Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 114x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Color Shape
Postřehové hry - 40x
Zajímavá a poměrně chytlavá online hra, ve které budete vést různé tvary přes zapeklité a obtížné překážky. Zpočátku je to hra docela o nervy. Podaří se vám posbírat bonusové hvězdy a dojít ve hře co nejdál?
Suzi says - najděte správný přístroj
Postřehové hry - 10x
Postřehová minihra Suzi says je jednou z mála her, které obsahují videosekvence. Suzi Perry vám v každém kole bude říkat názvy různých přístrojů. Vaším úkolem je co nejrychleji konkrétní přístroj označit. Pokud kliknete na správný, získáte body. V opačném případě body ztratíte. Každý level je časově omezený.
YetiSports - Seal Bounce
Postřehové hry - 18x
V tomto pokračování YetiSports chce Yeti vymrštit Pingu tak vysoko, jak jen dokáže. Z ledovců vykukují zvědaví tuleni, kteří Pingua rádi popostrčí k výšinám. Při vymrštění je důležité počkat si na správný moment a vlnu, pak už je vše v režii náhody ;-).
Tank Truck Driver
Postřehové hry - 26x
V této parkovací hře budete řídit velký truck s cisternou. Ovládat takový kolos není vůbec lehké, a to nemluvíme o náročnosti parkování. Dokážete projít všemi levely a stát se mistrem v parkování?
Feed Us II.
Postřehové hry - 38x
Známá hra s názvem Feed Us již přichází s druhým pokračováním a opět se vžijete do kůže vodního živočicha, který je velice krvežíznivý. Pomozte piraně a konzumujte hektolitry lahodné lidské krve. Za nasbíranou krev si později můžete nakupovat i různá vylepšení, čímž si jistě pomůžete. Vycvičte malou piraňu ve smrtícího zabijáka.
Combat Cat
Postřehové hry - 25x
Combat Cat je hra o kočce, která by se ráda vplížila do farmy, která je plná sýrů, mléka a dalších dobrůtek. Bohužel je farmička hlídána zlými psy. Pokuste se nicméně dostat se až do farmy a k jídlu. Čeká na vás 20 úrovní.
Ben 10 Longbow
Postřehové hry - 21x
Máte rádi střelbu z luku? Myslíte, že se trefíte na dlouhou vzdálenost do terče? Vyzkoušejte si svůj postřeh a odhad v této parádní hře s Ben 10 hrdinou. Opět budete válčit s monstry, která chtějí ovládnout svět.
Naruto Monster Car 2
Postřehové hry - 46x
Naruto a auta? Jde to dohromady? V této suprové online hře naprosto stoprocentně. V roli Naruta budete řídit auto a snažit se překonat všechny překážky, které vám stojí v cestě.
Icy Candy
Postřehové hry - 1x
V této postřehové hře, která je plná efektů se smažíte na plošinu chytat létající plyšáky.Poté je musíte vypustit do tunelů, ve kterých se nahromadí a poté vám z toho jdou body.K získání bodu musíte zhromáždit vždy tři stejné plyšáky na sebe.
Tuti Fruti Crush Saga
Postřehové hry - 21x
Zábavná spojovačka nejméně tří stejných symbolů. Hra obsahuje 10 úrovní a k tomu, abyste postoupili dál musíte nahrát určitý počet bodů. Proti bude stát časové omezení, takže hledejte kombinace opravdu rychle.
Bubble Hit Christmas
Postřehové hry - 31x
Další pokračování poměrně zajímavé hry s názvem Bubble Hit nese podtitul Christmas, což naznačuje, že hlavní tématikou budou vánoční svátky. Dostanete tak za úkol spojovat a odstřelovat tím trojice stejně barevných vánočních ozdob. V době vánočního shonu se jedná o naprosto jedinečnou hru, u níž se jistě na chvíli zabavíte a odpočinete si.
Feed Us: Xmas Xpansion
Postřehové hry - 11x
Další pokračování brutální rybí akce Feed Us. Pojídejte vše, co vám přijde pod váš mlsný rybí rypáček. V roli nenažrané piraně se můžete neohroženě pohybovat v prostředí, kde na vás čekají nebozí lidičkové a celá řada bonusů.
Mama Fly
Postřehové hry - 1x
Vydejte se v této online hře do světa hmyzu. Na malý moment se stanete mouchou, která bude čelit všedním překážkám. Pokuste se čelit nebezpečí, se kterým se setkáte. Po svých nepřátelích můžete házet larvy a vajíčka.
Orbular
Postřehové hry - 6x
Tohle je podle smyslu obyčejný arkanoid, je ale zpracován úplně jinak, než ho obyčejně známe. Místo odpalovací plochu máme koulu, která umí kuličky odpalovat speciálním impulzem. Po sražení všech teček přecházíte do dalšího levelu.
Najdi 5 rozdílů
Postřehové hry - 174x
Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?