Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Frost Bite
sponzorované odkazy

Frost Bite

Hrajete online hru Frost Bite

Pěkná plošinovka s příjemnou retro grafikou. Jak už to u takových skákaček bývá, budete se snažit dostat postavičku z jednoho konce na druhý. Cesta na vrchol však nebude vůbec lehká, čeká vás mnoho nástrah.

ovládání hry Frost Bite

myší, viz instrukce ve hře • 0.69 MB • 227x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Hambo
Arkády - 16x
Zahrajte si v roli roztomilého prasátka Hambo. Tentokrát je Hambo v roli vojáčka, který musí porazit všechny nepřátele. K dispozici je řada zbraní a nejrůznějších předmětů. Zábava zaručena.
Tarzan Swing
Arkády - 30x
Tarzan se stal pánem džungle, ale jako malý si musel získat svojí pozici. V džungli se ukrývají lahodné banány, které potřebuje Tarzan posbírat a s tímto úkolem mu budete muset pomoci. Pohybovat se budete po liánách, ale musíte si dávat dobrý pozor, aby se liána příliš nepřetížila a pod Tarzanem nepraskla.
Flappy Little Pony
Arkády - 206x
Už jste hráli hru Flappy Bird? Tu jednu z nejtěžších a zároveň z nejchytlavějších her vůbec? V této verzi si můžete princip hry zkusit s malým poníkem z My Little Pony. Je to hra opravdu na nervy. Jak daleko se dostanete?
Frizzle Fraz 5
Arkády - 1175x
Páté pokračování bezvadné gamesky, ve které vás čekají nejrůznější překážky. V hlavní roli je opět malá chlupatá kulička, se kterou si musíte proklestit cestu přes mnoho náročných úrovní. Tak schválně kam až se dostanete?
Gizmo Rush
Arkády - 24x
Pěkná online hra s kamarádem Gizmem. Ten se vydal na svém kole přes překážky. Dokážete s Gizmem jet přes nejrůznější překážky a dorazit v bezpečí až do cíle? Nezapomeňte sbírat kostičky, které dodávají energii.
Cosmo Gravity 2
Arkády - 37x
Nápadité pokračování pěkné hry Cosmo Gravity. V tomto druhém díle budete v roli sympatického astronauta prozkoumávat tajemnou vesmírnou loď. Čekají na vás vzrušující hororové zážitky.
Jump Up 2
Arkády - 36x
Ovládejte malého panáčka a zdolejte s ním všechny překážky, na které při cestě za vlajkou narazíte. Hra má sice jednoduchou grafiku, ale o to má větší kus hratelnosti a vydrží poměrně na dlouho.
Transmorpher 2
Arkády - 38x
Graficky perfektní a hratelně velmi přívětivá logická online hra, ve které budete procházet vesmírnou lodí. Čeká na vás řešení mnoha zapeklitých úkolů, ale věříme, že se vám vše podaří a hru dohrajete až do konce.
Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Arkády - 8x
Oblíbený seriálový hrdina Bugs Bunny se stal hrdinou této hry, která je o tom, že musí skákat, aby získal mrkev. Cesta za mrkví ovšem není vůbec jednoduchá, protože vede přes propasti. Vyberte vhodnou dobu ke skoku, aby se králík Bugs dostal vždy v pořádku na druhou stranu. Cestou narazíte i na různé bonusy.
Panik poopascoopa
Arkády - 17x
Pro některé trochu nechutná hra, jejímž hlavním cílem bude sbírání hovínek po rozlehlém světě. Správá akce pro lidi, co mají rádi přírodu. Tady se ale vyskytuje spousta nepřátel a radioaktivních louží, těm se vyhněte.
Bobby Nutcase Moto Jumping
Arkády - 47x
Pěkná oddechová online hra s motorkama. V hlavní roli je Bobby a jeho silná motorka, kterou navíc můžete pěkně vylepšit. Hra se ovládá myší a mezerníkem.
Panik in Platform Peril
Arkády - 28x
Pěkná Sci-Fi skákačka, kde budete postupně procházet různé levely s malým modrým panáčkem. Vašim úkolem bude najít klíč do cíle, a samozřejmě cestou posbírat všechny předměty a eliminovat nepřátele.
Super D
Arkády - 116x
Zachraňte své přátele, kteří jsou drženi ve věži zlým velký netvorem. Po cestě sbírejte barevné klíče, kterými si budete moct odemknout dveře. Na konci zneškodněte kostku velkého netvora a nakonec netvora samého. Zvládnete to?
Moonstones Madness
Arkády - 18x
Staňte se šampionem Pupununu v této pěkné online hře. V čem spočívá cíl hry? Osedlejte svého kance a snažte se posbírat všechny kameny. V každé úrovni musíte sesbírat určitý počet kamenů (max. 100). Pečlivě se také vyhýbejte překážkám.
Steam Droid
Arkády - 53x
Steam Droid se odehrává v daleké budoucnosti, kde se na planetě nachází pouze roboti. Jednoho droida si vezmete na starost a vydáte se osvobodit svoje kolegy, kteří byli uvězněni. Cestou narazíte na mnoho nebezpečných nepřátel, které můžete klidně zlikvidovat a získávat za to body. Po skončení mise se můžete za získané body vylepšit.