Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Penguins Attack 2

Hrajete online hru Penguins Attack 2

Parádička v podobě druhého dílu oblíbené tower defense věžovky. Vražední tučňáci jsou opět pohromadě a mají zálusk na vaši základnu. Ubraňte ji před vlnami nepřátel a dobře promýšlejte kam, postavíte věže.

ovládání hry Penguins Attack 2

myší, viz instrukce ve hře • 4.29 MB • 88x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Prince of War
Strategie - 41x
Mladý princ vede svojí velkou armádu do boje. V této strategické hře se jeho armády ujmete a pokusíte se porazit všechny nepřátele, na které narazíte. A málo jich určitě nebude! Musíte si zabrat území, budovat silnou armádu, získávat peníze a zkušenosti, abyste posléze mohli zlikvidovat úplně každého.
Duels Defense
Strategie - 15x
V této online hře se budete bránit před nájezdy nepřátel. Jejich síla každým kolem vzroste. Proto se pokuste rozestavět obranné věže kolem příjezdových cest tak, aby jste se i jejich vzrůstající síle ubránili.
Final Siege
Strategie - 111x
Jednoduše skvělá obranná online hra ve stylu tower defense. Tentokrát na vás budou útočit vlny nepřátelských zombíků. Vaším úkolem bude rozmístit chytře obranné věže a odolat útoku.
Demonic Dungeons
Strategie - 39x
Demonic Dungeons je mixem strategie a výborné tower defence hry. Cílem je postavit a ubránit vaše bludiště a zničit všechny nepřátelské jednotky. Jako pomocníky máte různé nestvůry a monstra. Celkem povedená hra.
Invasion Tactical Defense
Strategie - 7x
Je to tady! Agresivní vetřelci z hlubin vesmíru útočí na planetu Zemi! V online hře Invasion: Tactical Defense musíte Zemi za každou cenu ochránit. Nepřátelští mimozemšťané útočí v létajících talířích, vy máte ve výzbroji několik typů kanónů a raketometů. Na pomoc máte i vojáky, kteří vám budou pomáhat a doplňovat munici.
FWG Island
Strategie - 4x
V této výborné hříčce se musíte postarat o svůj milovaný rajský ostrov. Za žádnou cenu nesmíte dopustit, aby byl zaplněn průmyslovými zonamí - vždyť lesy a příroda jsou tak krásné. Postavte obrannou věž a nedovolte se utiskovat.
Aztec God
Strategie - 18x
Zajímavá online hra pro všechny náruživé hráče strategických her. Zahrajte si na aztéckého boha, pomáhejte svým ovečkám stavět velké paláce a naopak ničte všechny bezvěrce.
Royal Squad
Strategie - 19x
Skvělá strategická řežba pro všechny milovníky obranných her. Vysílejte své udatné jednotky do boje s nepřítelem, vystřelujte smrtelné šípy a nebojte se použít kouzla. Poražte všechny jednotky, které na vaši základnu útočí.
Rainbow Spawn Defense
Strategie - 16x
Hra s poněkud strohou grafikou, ale pěknou hratelností. Jde o klasickou Tower Defence strategii, kdy je vaším úkolem zamezit postupu barevných kapek až k vašemu sídlu. Děla si tentokrát vyrábíte sami, jen nastavíte barvu. Baryv jsou zde velice důležité, protože děla útočí pouze na cíle podobné barvy.
Viking Warfare
Strategie - 27x
V této hře se skrývá velmi zdařilá strategická online hra ve stylu tower defense. Vaším úkolem bude obrana základny s pokladem. Vystavějte dobře navrženou obranu a odolávejte útokům nepřátelských jednotek.
Long Way
Strategie - 31x
Ve hře Long Way se ocitnete na Divokém Západě, kde se všichni museli obávat loupežných přepadení. Dostanete na starost farmu s dobytkem, jenž potřebujete před zlotřilými lupiči ochránit. To provedete taktickým rozmisťováním obranných jednotek podél příchozí cesty. Nesmí proniknout skoro žádný z banditů. Hra má velice širokou nabídku zajímavých zážitků, které můžete prozkoumávat.
Gangster War
Strategie - 6x
V ulicích propuká válka mezi Ruským a Americkým gangem. Vyberte si stranu, za kterou chcete bojovat a pokuste se nenáviděný soupeřův gang pobít. Taktizujte a vybírejte muže, které pošlete do boje.
Frontline Defense
Strategie - 23x
Další z mnoha skvělých obranných her. V této hře máte opět za úkol zničit nepřátele, kteří se snaží projít Vašim územím. Stavějte různé obranné zbraně, díky kterým nepřátele zničíte. Promyslete si, kam zbraně postavíte.
Xeno Tactic - super strategie
Strategie - 15x
Xeno Tactic je výborná strategická online hra. V celkem 6 mapách musíte zabránit nepřátelským jednotkám, aby prošly vaším bludištěm. Bludiště postupně vystavíte z obranných věží, které můžete vylepšovat. Do 4. mise si bohatě vystačíte s plně vylepšenými základními věžemi. V 5. a v 6. mapě už budete muset zapojit další jednotky a strategické myšlení.
Toytown Defense
Strategie - 13x
U této hodně dobře udělané flash hry budete jako mág,čarodějka,nebo prostý bojivník stavět své věže a ochraňovat se tak před zničeným růžnými monstry a kreaturami.U této hry rozhodně musítě přemýšlet kam postavit další vežičky.