Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Flagstaff: Chapter Two
sponzorované odkazy

Flagstaff: Chapter Two

Hrajete online hru Flagstaff: Chapter Two

Velmi zdařilá tahová strategie s prvky RPG. Misí v této hře je společně s vaší skupinou bojovníků zneškodnit všechny nepřátelské jednotky v dané lokaci. Nepřátelé jsou velmi vyspělí a překonat je nebude lehké.

ovládání hry Flagstaff: Chapter Two

myší, viz instrukce ve hře • 14.25 MB • 967x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Pet Soldiers
Strategie - 31x
V pěkné akční gamesce Pet Soldiers bude vaší misí ochrana základny před útoky nepřátelských jednotek. Dobře promyslete, kam rozestavíte své vojáky, aby efektivně bránili území. Ve hře samozřejmě nechybí vylepšování.
Crimson Warfare
Strategie - 14x
Crimson Warfare je zajímavě pojatá strategická hra, ve které budete stavět budovy a vyrábět armádu. V každé misi musíte zničit nepřátelskou armádu a hlavně základnu. Situace je o to těžší, že máte omezený počet možných budov, proto pečlivě važte, co postavíte.
Core Defense
Strategie - 31x
Braňte se před nepřáteli, kteří se snaží zničit Váši základnu. Sbírejte různé věci, které po nich zbudou a nakupujte si za ně mnohem lepší zbraně. Vylepšujte si svou základnu, ale také zbraně. Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
Bubble Tanks Tower Defense 2
Strategie - 41x
Skvělá strategická super hra, ve které musíte rozestavit své věže po celém bloku, kde nepřátelské tanky vycházejí. Snažte se jim zabránit v průchodu na druhou stranu. Ubraňte se před nimi.
Ant War - ovládejte mraveniště
Strategie - 12x
V online hře Ant War si hezky zahrajete s malou kolonií mravenců. Vaším úkolem je tuto malou kolonii dovést do nejvyšší úrovně a ovládat tak celé území. Hru doporučujeme spouštět ve větším okně.
hra v Unity3D
Defend Your Life!
Strategie - 33x
Do detailu propracovaná online hra od českých tvůrců. Jedná se o klasickou tower defense hru, která se odehrává v lidském těle. Postupně budete bránit orgány před vlnami nepřátelských virů a škůdců.
Royal Squad
Strategie - 36x
Skvělá strategická řežba pro všechny milovníky obranných her. Vysílejte své udatné jednotky do boje s nepřítelem, vystřelujte smrtelné šípy a nebojte se použít kouzla. Poražte všechny jednotky, které na vaši základnu útočí.
South Pole Agressor
Strategie - 1809x
Hrajete rádi strategické tower defense hry? Tedy hry, ve kterých se snažíte zabránit postupu nepřátelským jednotkám k vaší základně? Jednu povedenou tu dnes máme. Tentokrát nebudete stavět věže, ale rozmisťovat tučňáky.
Trojan War
Strategie - 38x
Právě se nacházíte pod útokem nepřátelských jednotek, které chtějí srovnat váš hrad se zemí, což nesmíte dopustit. Podél cest musíte umisťovat obranné věže, které začnou útočit na nepřátele, jakmile se jim dostanou na dostřel. Hra patří mezi ty lepší, jaké může žánr Tower Defense vůbec nabídnout, a proto si jí určitě neváhejte spustit.
Keeper Of The Grove
Strategie - 49x
Parádní strategická věžovka z ranku tower defense her. Zaujme vás nejen grafikou, ale spoustou detailů, které jen zvyšují super pocit ze hry. Postavte věžičky a nenechte nepřátelské jednotky projít až k vaší základně.
The Age of Feudalism
Strategie - 3x
Ve hře Feudalism se pokusíte ovládnout všechna města ve vašem okolí. Nejprve vybudujete armádu statečných bojovníků a poté se se svým hrdinou vydáte na strastiplnou cestu dobývání území. Každé město se můžete pokusit zabrat, ale nebude to zadarmo. Vždy vás čeká těžký boj. Své bojovníky můžete léčit a postupně vylepšovat.
Minecraft Tower Defense 2
Strategie - 28x
Udělejte si cestičku kolem věží. Snažte se zničit veškeré nepřátele a posbírat si všechny zlaté cihličky. Zapněte si hlavně mřížku, abyste viděli, kam až můžete jít. Hra má několik úrovní, které je potřeba dokončit.
Final defense 2
Strategie - 26x
Výborná strategická obranná hra. Máte svoji pevnost, kterou musíte za každou cenu ochránit. Postupně vydělejte peníze, za které si budete moci pořídit cenné upgrady a některá vylepšení. Zábava na dlouhé hodiny.
Bloons Tower Defense 3
Strategie - 25x
V této bláznivé hře bude vašim úkolem zničit nafukovací balonky. Rozestavějte kolem cest zbraně, které střílí hřeby. Balónky k vám budou přilétávat po předem nadefinované cestě, ale různou rychlosti a v odlišném počtu.
Tower defence cars galaxy
Strategie - 22x
Jste připravení na tento ultimátní boj? Musíte ubránit veškeré tyto planety před solárním systémem před nepřáteli, kteří se snaží převzí celou galaxií. Dokažte, že vy jste ten hrdina a ubraňte se před nepřáteli.