Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Flagstaff: Chapter Two
sponzorované odkazy

Flagstaff: Chapter Two

Hrajete online hru Flagstaff: Chapter Two

Velmi zdařilá tahová strategie s prvky RPG. Misí v této hře je společně s vaší skupinou bojovníků zneškodnit všechny nepřátelské jednotky v dané lokaci. Nepřátelé jsou velmi vyspělí a překonat je nebude lehké.

ovládání hry Flagstaff: Chapter Two

myší, viz instrukce ve hře • 14.25 MB • 82x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Tortuga Defense
Strategie - 6x
Rozestavte v této super hře vaše věže a pokuste se zničit tyto nepřátelské jednotky. Nesmí vám žádná loď proplout přes území. Dávejte si na to velký pozor. Dostávejte se tak i do dalších úrovní této hry.
Tower Battle -  bitva o věž
Strategie - 21x
Jste jediným obráncem tajemné věže. Bohužel se na ni zrovna chystá zaútočit horda nepřátel. Vaším úkolem je samozřejmě věž ubránit za všech okolností. K dispozici máte 20 perfektních zbraní. Opravdu parádní akční strategie.
Final Siege
Strategie - 34x
Jednoduše skvělá obranná online hra ve stylu tower defense. Tentokrát na vás budou útočit vlny nepřátelských zombíků. Vaším úkolem bude rozmístit chytře obranné věže a odolat útoku.
hra v Unity3D
Lego Star Wars: Yoda Chronicles
Strategie - 34x
Zábavná strategická online hra pro všechny milovníky Lego her a Hvězdných válek. Vybudujte si armádu a pusťte se do svých nepřátelů. Hra je vytvořena v unity3D, takže 3D grafika je samozřejmostí, hratelnost je také dobrá.
Tower defence cars galaxy
Strategie - 7x
Jste připravení na tento ultimátní boj? Musíte ubránit veškeré tyto planety před solárním systémem před nepřáteli, kteří se snaží převzí celou galaxií. Dokažte, že vy jste ten hrdina a ubraňte se před nepřáteli.
Artillery - souboj dělostřelectva
Strategie - 8x
V zajímavé online hře Artillery je vaším úkolem perfektně odhadnout balistickou dráhu střely a zasáhnout protivníka. Vždy proti sobě stojí dvě jednotky artilerie. Pro pohodlné hraní této strategické hry doporučuji ji spustit ve větším okně.
Flash Element TD
Strategie - 29x
Online hra Flash Element TD patří mezi tzv. Tower Defense hry. O co jde? Z jedné strany bludiště chodí ve vlnách nepřátelské jednotky, které se snaží dostat na konec bludiště. Podél cesty musíte strategicky vystavět obranné věže tak, aby co nejúčinněji ničily nepřátele. Věže můžete vylepšovat, což doporučuju.
Zacks Hardware
Strategie - 45x
Originální strategická tower defense hra, ve které vám jako zbraně budou sloužit krámy z železářství. Rozestavte dobře obranné prvky a snažte se porazit nepřátelské jednotky, které s každou vlnou zesilují.
Bananageddon
Strategie - 5x
Ve hře máte za úkol se ubránit proti zvířecím příšerkám, které se snaží k vám proniknout a zničit vás. Musíte dobře rozmístit, promyslet a načasovat svoji obranu, abyste dosáhli vítězství nad příšerkami.
Ultimate Defense 2
Strategie - 21x
Druhé pokračování oblíbené hry Ultimate Defense je tady a váš úkol se nemění. Stanete se vojevůdcem, který má za úkol ubránit se před nepřáteli. V každém kole vaši nepřátelé sílí a jejich počet se zvyšuje.
Alien TD
Strategie - 26x
Vaším úkolem je strategicky umístit veškeré bojovné dveře a to tak, abyste zabránili průniku nepřátel. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zadržet. Až budete připraveni, tak je můžete pustit.
Civilizations Wars
Strategie - 27x
Luxusní strategická pecka, která nabízí opravdu vysoký stupeň hratelnosti. Ve hře musíte rychle přemýšlet a taktizovat. Hra obsahuje 99 levelů (33 pro každou rasu), 11 druhů budov, 8 herních módů, 100 úkolů a mnoho dalšího. Doporučujeme.
Frenzy Hotel
Strategie - 23x
Máte rádi obsluhovací online hry, ve kterých se staráte o přání zákazníků? V této hře se podíváme do hotelu, ve kterém je skutečně živo. Hoteloví hosté mají nejrůznější přání, plňte je a vydělejte tak hromadu peněz.
Battlefield General
Strategie - 14x
Jenom ti nejlepší muži starověké armády se mohli pyšnit titulem Generál bitevního pole. V dnešní hře bude ale propůjčena i vám, a to abyste vedli svou armádu k vítězství. Je k dispozici tréning a různé možnosti.
Cursed Treasure: Dont Touch My Gems!
Strategie - 15x
Ubraňte vaše vzácné kamenny před zlými hrdiny, kteří je vám chtějí ukradnout. Máte u sebe veškerou sílu se kterou byste měli tento útok odvrátit. Snažte se dobře umístit různé věže, které je zabijou.