Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Tank Truck Driver
sponzorované odkazy

Tank Truck Driver

Hrajete online hru Tank Truck Driver

V této parkovací hře budete řídit velký truck s cisternou. Ovládat takový kolos není vůbec lehké, a to nemluvíme o náročnosti parkování. Dokážete projít všemi levely a stát se mistrem v parkování?

ovládání hry Tank Truck Driver

myší, viz instrukce ve hře • 5.52 MB • 230x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Fishy - potápěčem v oceánu
Postřehové hry - 23x
Fishy je vpodstatě hodně primitivní online hra - ovládáte potápěče, který se nesmí srazit s podmořskými potvůrkami, jinak by to znamenalo jeho konec. Máte pouze jeden život, což hru dělá ještě chytlavější. Jak daleko se vám podaří doplavat?
Colorwars
Postřehové hry - 3x
Název téhle velice povedené hry říká něco o barevné válce. V podstatě je to pravda, v této trochu ulítlé barevné hříčce budete odstřelovat objekty létající kolem s jediným cílem - aby vás svým zásahem nezničili.
Color Pin
Postřehové hry - 31x
Hodně chytlavá gameska, ve které uplatníte svou rychlost a postřeh. Cílem je vystřelit špendlíky tak, aby se zabodly do stejně barevné části na balónku. První levely jsou hračka, ale pak to je dost masakr. Jedna chyba znamná konec hry.
hra v Unity3D
Forklift Sim 3
Postřehové hry - 38x
Staňte se ješterkářem a zkuste si to, jak je těžké řídit vysokozdvižný vozík. Vaším úkolem bude převážet náklad ve skladu na správné místo. Ukažte všechny vaše schopnosti a běda vám, pokud nějakou krabici rozbijete.
Falafel king
Postřehové hry - 56x
Zajímavá hra, pro lidi s rychlým postřehem a koordinací. Budete vést stánek s rychlým občerstvením a prodávat housky se zeleninovou a jinou náplní. Všem zákazníkům ale budete muset vyhovět, jak si objednají.
Super Kicks
Postřehové hry - 19x
Super Kicks je díky své obtížnosti docela chytlavá hra, která vás vždy po zkaženém míči donutí spustit hru znovu. A stále se pokoušet překonat vlastní rekordy... Hra se ovládá pouze myší.
Wordcross 7 - osmisměrka online
Postřehové hry - 41x
Jednoduché ztvárnění hry, ve které je vaším úkolem hledání slovíček. Tentokrát jsou to slova z prostředí sportu. Jelikož jde o anglická slovíčka, dobře si jazyk procvičíte.
Martian Madfish
Postřehové hry - 729x
Oddychová online hra, ve které je v hlavní roli rybka. Ta se chce dostat co nejvýše a ještě přitom sbírat bublinky. Pomůžete jí? Nebude to vůbec lehké hraní, dostat se až na vrchol vyžadujete opravdový herní um.
hra v Unity3D
3D Parking Police Station
Postřehové hry - 40x
Řiďte a zaparkujte auto u policejní stanice. Vyberte si jedno z 12 luxusních policejních žihadel a předveďte své parkovací schopnosti. Čeká na vás celkem 12 skvěle zpracovaných levelů.
Death to ninja
Postřehové hry - 3x
Zajímavá postřehová hříčka, ve které hrajete za japonského nindža bojovníka. Vrháte svoje dýky proti nepřátelům, kteří se přibližují. Máte ale čas pouze do té doby, než vás zabijí svým mečem, když se přiblíží dostatečně blízko.
Cradle of Egypt
Postřehové hry - 40x
Cradle of Egypt je poměrně zajímavá hra a jak již název napovídá, ocitneme se v prostředí starověkého Egypta, kde se svého času rozkládala jedna z nejmocnějších říší. Ve hře dostanete za úkol přiřazování trojic shodných předmětů. Tyto předměty musí být v jedné linii, aby se mohly odstranit. Cílem je splnění zadaného úkolu.
Spewer
Postřehové hry - 13x
V této hře je Vašim úkolem utéct ze šílené laboratoře od ještě šílenějšího vědce. Hrajete za nějakou příšerku, která používá jako zbraň blití. Chce to rychlost a přesnost, aby si Vás nevšiml chemik. Nudit se určitě nebudete.
Turbocharged Penguins
Postřehové hry - 24x
Tučňáci umějí létat! Nevěříte? Věřte. Tedy platí to alespoň v této online hře. Vaším úkolem je odpinkat tučňáka co nejvýše, třeba až do hlubokého vesmíru. Na cestě sbírejte turbo bonusy, které vašeho tučňáka trochu popoženou :). Až budete ve vesmíru, tak si hlídejte, aby se tučňák nedostal mimo obrazovku. Znamenalo by to konec hry.
Sharpshooter Fair
Postřehové hry - 21x
Jednoduchá minihra Sharpshooter Fair je vhodná především pro menší děti. Vaším úkolem je sestřelit zvířátka co nejrychleji to půjde. Navíc je důležité zasáhnout terčík. Zvířata s bílou vlajkou nesmíte za žádných okolností trefit. Hra se ovládá pouze myší.
Parking Superskills 2
Postřehové hry - 513x
Pokud máte již řidičák, tak víte, že parkování může někdy přerůst v horor. Nejdůležitější je vždy trénink, kterým můžete parkování zdokonalit. Stejně jako v této parkovací super hře, která vás možná bude stát několik nervů :).