Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dungeon Stone

Hrajete online hru Dungeon Stone

Parádní logická pecka, ve které bude vaše snažení spočívat v odstranění všech kamenů z hrací plochy. A jak na to? Spojujte stejně barevné kameny do trojic. Zní to jako vždy jednoduše, ale dohrát hru nebude vůbec snadné.

ovládání hry Dungeon Stone

myší, viz instrukce ve hře • 4.29 MB • 984x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Paintball The Game
Logické hry - 90x
Vaším úkolem ve hře Paintball The Game je nakreslit dráhu pro kuličku, která se musí dostat k červenému čtverci. Snažte se kreslit co nejméně a tak, aby se kulička dostala do cíle co nejrychleji. Je to celkem zábavné.
Cool West
Logické hry - 54x
Znáte Angry Birds? hm, hloupá otázka, že? Kdo by neznal Angry Birds. Jestli si rádi zahrajete povedený klon této hry, tak se pusťte do gamesky Cool West. Budete vystřelovat zvířátka a snažit se zničit bandity.
Awesome Builder
Logické hry - 24x
Zahrajte si na opravdu výjimečného stavitele, který se snaží vytvořit největší budovu na světě. Dostáváte pod ruku různé součástky, z nichž se dají vytvořit celkem zajímavé objekty, stačí je jen vhodně na sebe naskládat, aby se stavba nesesunula do nicoty. Po stranách máte ukázáno, kolik metrů už se podařilo udělat a jak na tom byli ostatní.
Bug
Logické hry - 13x
U této skvělé hry se mnohdy zapotíte.V roli brouka jak už vyplývá z názvu hry se budete snažit dostat vždy světélka do dír.Pokud se dostanete do situace z které už není cesty zpět můžete využít tlačítko retart level a začít od znova.
Turbo Puzzle
Logické hry - 39x
Zkuste tuhle pěknou gamesku, ve které bude vaším úkolem doplňovat dílky do obrázku. Celá hra je na motivy kresleného filmu Turbo. Obrázky jsou velmi zdařilé, hratelnost parádní a výsledný oddech od práce maximální ;).
Bam Boom
Logické hry - 5x
Výborná logická hříčka, ve které se vám opravdu občas bude kouřit z hlavy. Musíte dostat různě barevná kolečka do jejich chlívečků tak, abyste přitom udělali co nejméně tahů. Hra pro mistry v přemýšlení.
Puzzle cube
Logické hry - 14x
Nevím jak vás, ale mě vždy Rubikova kostka přímo fascinovala. Nevím, jak někdo může mít mozek na její skládání ale tady máte její odlehčenou třístrannou verzi. Můžete trénovat přímo online na našem webu.
Escape from Rhetundo Island
Logické hry - 38x
V této skvělé hře se budete snažit utéct z ostrova Rhetundo. Budete muset překonat mnoho nástrah, které jsou na Vás v jednotlivých kolech nachystány. Dokážete pomoct neprávem odsouzeným panáčkům? Záleží jen na Vás a na Vašem logickém myšlení.
Murphyho zákony 5
Logické hry - 43x
Další pokračování skvělé hry, ve které musíte rozčílit hlavního hrdinu. Máte k dispozici mnoho prostředku, které musíte akorát najít a správně je využít. Dokážete mladíka znemožnit při schůzce s jeho dívkou?
Bubble Earth
Logické hry - 42x
Oddychová bubble shooter online hra, ve které budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit vždy minimálně trojici stejně barevných kuliček. Dobře promýšlejte své tahy, ale zároveň velmi rychle, protože řady kuliček nebezpečně sestupují...
Journey of the Mouse
Logické hry - 26x
Bílá myška má velký hlad a nejvíce miluje lahodný sýr. Vezměte si její osudy na starost a doveďte jí k jejímu vysněnému jídlu. Po každé úspěšně dokončené úrovni se můžete přesunout k vylepšování myší. Při cestě za krmením se občas setkáte s poměrně nebezpečnými situacemi, jimž se musíte vyhýbat, aby myš nepřišla o život.
Candy corner
Logické hry - 16x
U Candy Corner se dá strávin neskutečně mnoho času. Ta hra vám totiž doslova zachutná. Když uvidíte tu spoustu sladkostí jak se různě přesouvá, pohybuje a mizí tak jistě také dostanete chuť na něco na zub.
Civiballs 2
Logické hry - 22x
Snažte se rozřezat veškeré řetězy na kterých visí kuličky. Snažte se udělat vše proto, aby se vám podařilo dostat kuličku stejné barvy na do nádoby. Hra má několik úrovní na třech území Země.
Must Escape the Shopping Mall
Logické hry - 48x
Vánoce jsou v plném proudu a vy, coby zaměstnanec hypermarketu, ještě pracujete. Než jste však stačili, co se vlastně děje, tak všichni zaměstnanci odešli a samozřejmě za sebou zamkli. Na vás je, abyste našli cestu ven z nákupního střediska.
Candy Shooter 2
Logické hry - 24x
Pokračování populární online hry Candy Shooter. Vaším úkolem je odstranit z hracího pole sladkosti vždy podle stejné barvy. Abyste sladkosti odstranili, tak musíte vytvořit vždy alespoň trojici se stejnou barvou. Zkrátka klasická hra :).