Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dungeon Stone

Hrajete online hru Dungeon Stone

Parádní logická pecka, ve které bude vaše snažení spočívat v odstranění všech kamenů z hrací plochy. A jak na to? Spojujte stejně barevné kameny do trojic. Zní to jako vždy jednoduše, ale dohrát hru nebude vůbec snadné.

ovládání hry Dungeon Stone

myší, viz instrukce ve hře • 4.29 MB • 2030x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Merge Jewels
Logické hry - 268x
Skvělá oddychová superhra, ve které budete spojovat krystaly. Je to zdánlivě jednoduchá hra, ale nakonec zjistíte, že to dá docela přemýšlení, abyste dohráli každý level. Vždy spojujte stejný typ krystalu a dohrajte hru až do konce.
Paintworld 2: Monsters
Logické hry - 52x
Na začátku druhého pokračování hry Paintworld budete svědky krátkého videa, z něhož poznáte, o co vlastně jde. Následně se dostanete do první mise. V každé z misí potřebujete dát dohromady všechny barevné příšerky, které se nacházejí na hrací ploše. Autoři si pro hráče připravili celkem slušný počet úrovní.
Hungry Little Bear
Logické hry - 68x
Perfektní logická super hra, ve které si zahrajete s medvídkem. Toho máte za úkol nakrmit. Ovšem není to jen tak. Jídlo k němu nejprve musíte dostat. A tady přichází prostor na hluboké přemýšlení :).
Gem Mine
Logické hry - 33x
Různých her postavených na principu seskupování tří stejných symbolů je na internetu nespočet. Patří k nim i další logická superhra Gem Mine. Pokud odstraníte 3 stejné symboly vedle sebe, tak označené drahokamy zmizí a vše nad nimi se propadne níž. Čím více stejných drahokamů odstraníte, tím více bodů získáte. Jednoduché a zábavné.
Blockoban
Logické hry - 17x
Tato hra potrápí vaši šedou kůru mozkovou. Ve hře budete mít různě barevné kostky, které musíte dopravit na místo označené stejnou barvou jako daná kostka. Jenže kostky se po hracím poli nepohybují pravidelně.
The Masterpiece Murders
Logické hry - 33x
Velmi povedená logická superhra pro všechny přemýšlivé hráče. Zahrajte si na detektiva, který musí vyřešit několik záhadných vražd. Postupně skládejte mozaiku příběhu z indicií. Ve hře budete luštit řadu hádanek.
Mystery Templre
Logické hry - 45x
Tato logická online hra vám dá nepochybně pěkně zabrat. O co v ní jde? Vaším úkolem bude spojovat barevné prvky vedle sebe tak, aby byly alespoň tři stejné barvy. Postupně odbourejte všechny čtverce a získejte krystaly.
Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Logické hry - 37x
Herní sága Monkey Go Happy je tu s dalším dílem, tentokrát jde o pokračování dobrodružství malých opiček - Mini Monkeys. Využijte své dovednosti a najděte všechny schované opičky. Jedná se o super hru, kterou si oblíbí děti i dospělí. Nezapomeňte i na další hry z této serie: Christmas, Mini Monkeys 1.
Raglan Pasians
Logické hry - 40x
Ve hře Raglan Pasians se musíte postarat o všechny karty, aby se ocitly na správném místě po pravé straně. Karty na sebe musíte umisťovat podle hodnoty počínaje kartou A a konče kartou K. Najednou můžete pohybovat pouze s jedinou kartou. Hra Raglan Pasians je opravdovou výzvou, pokud máte v oblibě karetní hry.
Fireboy & Watergirl ep. 1
Logické hry - 30x
V této super hře posbírejte všechny diamanty, které jsou ve hře. Dávejte si velký pozor, abyste s plamínkem neskončili ve vodě nebo s vodou v ohni. Nesmíte tyto dva míchat. Hlavním cílem této hry je dojít až do cíle.
Dangerous Treasures
Logické hry - 36x
Zdařilá webová gameska, která pěkně prověří vaše dovednosti a schopnost rychlého přemýšlení. V jednotlivých úrovních máte za úkol sebrat všechny mince, které jsou důmyslně rozesety po celém hracím poli.
Accurate Boy
Logické hry - 578x
Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.
Scooty Racing Match 3
Logické hry - 910x
Zajímavě pojatá logická online hra s tématem spojování nejméně tří stejných symbolů. Není to žádná nuda, protože každý úspěšný krok ve hře je doprovázen nějakou událostí na vašem motocyklu.
Monkey Go Happy Dragon
Logické hry - 41x
Herní série s opičkami je tu s dalším povedeným dílem. Tentokrát hra přichystala celkem 17 úrovní, ve kterých si užijete pěkný ranec zábavy. Dokážete najít takový herní postup, kterým zdoláte všechny levely?
Crazy cube
Logické hry - 13x
Výborná logická hra, u které strávíte hodiny. Přímo vás pohltí. Cílem je spojit barevné čtverečky rozmístěné na kostce, ale tak, aby se jejich barevné spoje nekřížily. Velice vysoká obtížnost pouze zvyšuje prožitek z hraní.