Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dungeon Stone

Hrajete online hru Dungeon Stone

Parádní logická pecka, ve které bude vaše snažení spočívat v odstranění všech kamenů z hrací plochy. A jak na to? Spojujte stejně barevné kameny do trojic. Zní to jako vždy jednoduše, ale dohrát hru nebude vůbec snadné.

ovládání hry Dungeon Stone

myší, viz instrukce ve hře • 4.29 MB • 496x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
The Rise of Atlantis
Logické hry - 74x
Vašim úkolem v této hře je odstraňovat stejné symboly, které leží u sebe. Odstraníte je tím, že spojíte vždy tři stejné symboly. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Kermix - chytlavá gameska
Logické hry - 22x
Kermix je svým nápadem originální a hodně chytlavá online hra. Šipkama ovládáte červenou kostičku, s kterou musíte sebrat všechny zlaťáky a nakonec se dostat do zeleného teleportu. K hraní vám navíc hraje příjemná hudba.
Happy Builder
Logické hry - 52x
Máte rádi hry, ve kterých něco stavíte a zároveň musíte přemýšlet? Jednu takovou herní pecku tady dnes máme. Budete pomocí jeřábu stavět části budov na předem určená místa. Dokážete postavit celý stavební komplex v co nejkratším čase?
Magic Pen
Logické hry - 34x
v této hře si nejen procvičíte své logické myšlení, ale také kreslení jednoduchých tvarů. Za úkol budete mít dopravit kolečko k vlajce právě díky vašim nakresleným vynálezům. Povede se vám nakreslit důvtipný stroj?
Peppa Pigs Will Fly
Logické hry - 30x
Velmi vydařená logická online hra s prasátkem Pepinou. Při řešení této hry budete muset velmi pečlivě promýšlet vaše tahy, protože splnit zadání nebude vůbec snadné. Cílem je dostat Pepinu k láhvu s tajemným nápojem. V cestě je však celá řada překážek.
Collapse It
Logické hry - 23x
Logických her není nikdy dost. Hra s názvem Collapse It navíc není čistokrevná logická hra, ale kombinuje v sobě i pěkně brutální kousek, protože dostanete za úkol likvidaci co největšího možného počtu přítomných osob. K dispozici máte určitý počet náloží, takže je musíte vhodně rozmístit, aby napáchaly co největší škody.
Xmas Troll Cannon
Logické hry - 55x
Velmi zábavná logická online hra oděná do vánoční pohody. No, pohody... Je to spíš ztřeštěná bláznivina, která vás ale při řešení zapeklitých otázek perfektně pobaví. No zkuste sami a uvidíte.
Mahjong Alchemy
Logické hry - 947x
Zahrajte si tento mahjong, ve kterém máte za úkol vyčistit celé pole. Uděláte to tak, že spojíte vždy dva stejné symboly, které Vám tím zmizí. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Ne vždy jdou symboly spojit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Grow Island - parádní hra
Logické hry - 13x
Dostali jste se na pustý ostrov a máte sebou jen několik předmětu, které na první pohled jsou naprosto nepotřebné. Ale z těchto předmětů se musíte pokusit vytvořit na tomto ostrově život. Použijte je ve správném pořadí.
Rainforest Solitaire
Logické hry - 62x
Zahrajte si chytlavou klasickou karetní hru solitér, tentokrát typ Tri Peaks. Jako atmosféra poslouží tropický les, který vás nepochybně popostrčí k netušeným výkonům. Srovnejte postupně balíčky karet a dohrajte hru co nejrychleji.
Pearls Before Swine 2
Logické hry - 12x
Vašim úkolem v této hře je sbírat perly ze soupeřovy ruky. Můžete jich sebrat kolik chcete, ale nikdy nesmíte sebrat v jednom kole perly z různých řad. Dejte si pozor, aby jste si nevzali poslední perlu. Pokud na Vás zbyde poslední perla, prohráváte.
Globs
Logické hry - 32x
Pokud hledáte nějakou zajímavou hru, v níž by se prověřilo vaše logické uvažování, pak byste neměli minout hru s názvem Globs. Dostanete se k potrubí, ze kterého se obarvují kuličky. Různě barevné kuličky jsou rozložené po hrací ploše a vy je musíte hezky postupně přebarvovat, aby všechny měly jednu barvu. Celkem však máte pouze dvacet pět tahů.
Stinky Bean 2
Logické hry - 26x
V roli fazole budete mít za úkol přemístit sochy na označené místo. Nebude to ale tak lehké jak se na první pohled může zdát. Budete si muset rozbyslet, s kterou sochou budete hýbat, aby jste si nezablokovali cestu.
Mindfields 2204
Logické hry - 11x
V roli tankového jezdce se budete snažit dostat z místa, kde začnete do místa, kde se musíte dojet.Cesta je ovšem plná všelijakých překážek, zbraní,různých vozidel a nepříjemností.Dokážete se dostat tam kam potřebujete ?
Binga
Logické hry - 60x
Hodně dobrá super postřehovka, která patří mezi zdánlivě primitivní hry, ale jakmile ji začnete hrát, tak se od ní neodtrhnete. V každé úrovni na vás čekají minihry, které budete muset vyřešit. Obtížnost stoupá a s ní i to, jak vám nezdar poleze na nervy ;).