Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dungeon Stone

Hrajete online hru Dungeon Stone

Parádní logická pecka, ve které bude vaše snažení spočívat v odstranění všech kamenů z hrací plochy. A jak na to? Spojujte stejně barevné kameny do trojic. Zní to jako vždy jednoduše, ale dohrát hru nebude vůbec snadné.

ovládání hry Dungeon Stone

myší, viz instrukce ve hře • 4.29 MB • 80x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Greemlins: Kamikaze
Logické hry - 23x
Vystřelte greemliny a pokuste se dostat stejné barvy k sobě. Vaším úkolem je vyčistit obrazovku od těchto netvorů. Dostáváte tak body a poté se dostanete do dalších úrovní hry. Dejte se do toho.
Rolling Ghosts
Logické hry - 22x
Dějí se špatné věci a hodní tvorové jsou zlou magií přeměňováni na duchy. To musí přestat, a proto se do toho musí někdo vložit. Přiveďte všechny duchy v každé úrovni k životu. Najděte je a klikněte na ně. Musíte dbát na to, aby se duchové přeměňující se na živé organismy někde nerozprskli, pokud by pod sebou neměli vhodné místo k životu.
Bomb Face Match
Logické hry - 27x
Bomb Face je velmi zábavná a chytlavá logická online hra vhodná hlavně pro děti. Cílem hry je vyčistit hrací pole klikáním na kameny. Spojujte kameny stejné barvy a postupně odstraňte úplně všechny.
Monkey GO Happy 5
Logické hry - 42x
Serie Monkey Go Happy si získala srdce mnoha náruživých online hráčů. Nejnovější pátý díl si nepochybně získá i vaše sympatie. Ponořte se do této logické gamesky a vykouzlete úsměv na tváři každé opičky. Čeká vás celá řada nejrůznějších logických úkolů.
Bottle on Head
Logické hry - 26x
Odstřelte z těchto hlav tyto láhve. Tato hra má několik skvělých úrovní. Tak se do toho dejte a namiřte šipku správně na tyto láhve. Odpalte tyto láhve pryč z plochy.
Feed The Figures
Logické hry - 22x
V této logické online hře máte možnost pěkně zaměstnat váš mozek. Vaším úkolem bude připravit různým objektům svačinku z hamburgerů, které musíte správně rozmístit, abyste mohli zdárně postoupit do další úrovně.
Manamancers
Logické hry - 26x
Zajímavá oddechová logická online hra s pěkným příběhem a příjemnou grafikou. Hra se točí kolem rytířského turnaje, nicméně v konečném důsledku je to jen další skvělá hra na spoj tři stejné symboly. Nepochybně si ji oblíbíte.
Candy corner
Logické hry - 13x
U Candy Corner se dá strávin neskutečně mnoho času. Ta hra vám totiž doslova zachutná. Když uvidíte tu spoustu sladkostí jak se různě přesouvá, pohybuje a mizí tak jistě také dostanete chuť na něco na zub.
Polkafriz
Logické hry - 22x
Zajímavá online hra na přemýšlení a drcení mozkových závitů. Vaším úkolem je skládat ledové kostky tak, aby utvořily jednu velkou kostku ledu. Hra je hodně dobře navržená a obsahuje 60 úrovní. Zdoláte je všechny?
Ninja Miner 2
Logické hry - 37x
Velmi pěkná online hra pro všechny milovníky her podobných klasickému bombermanovi. Ovládáte malého nebojácného ninju, který rozseká vše na co přijde. Cílem je posbírat maximum krystalů a dostat se do východu z bludiště, aniž byste ztratili život.
Fat Slice 2
Logické hry - 16x
Máme tady logickou hru, ve které budete muset odstřihnout co největší kousek papírů. Nemůžete odstřihnout papír, pokud jsou mezi nimi kuličky. Tak se do toho dejte a pokuste se kuličku odhodit na jinou stranu.
Dodge the Squares
Logické hry - 8x
Zajímavá logická či spíše postřehová superhra pro bystré hlavy. Hýbejte kurzorem a vyhýbejte se obrazcům na hracím poli. Ze začátku je to poměrně snadné. S rostoucím kurzorem a rychlostí je to však pěkná makačka. Pokuste se vytvořit nejvyšší skóre.
SpacePets
Logické hry - 19x
Zajímavá logická super hra, ve které hrají hlavní roli kočky, psy a vaše schopnost logického uvažování. Cílem je z hrací plochy odebrat všechna zvířata pomocí obdélníkového nebo kruhového označení.
Must Escape the Shopping Mall
Logické hry - 33x
Vánoce jsou v plném proudu a vy, coby zaměstnanec hypermarketu, ještě pracujete. Než jste však stačili, co se vlastně děje, tak všichni zaměstnanci odešli a samozřejmě za sebou zamkli. Na vás je, abyste našli cestu ven z nákupního střediska.
Sym-a-Pix Light
Logické hry - 28x
Jednoduchých her, ve kterých si užijete malování, se příliš ve světě nenajde, a proto si každé takové musíme vážit. Jednou z nich je i ta s názvem Sym-a-Pix Light. Dostanete možnost prověřit si svoje schopnosti v celé řadě zajímavě zpracovaných úrovní. Potřebujete ohraničovat tečky, aby se nacházely veprostřed čtverečku.