Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dungeon Stone

Hrajete online hru Dungeon Stone

Parádní logická pecka, ve které bude vaše snažení spočívat v odstranění všech kamenů z hrací plochy. A jak na to? Spojujte stejně barevné kameny do trojic. Zní to jako vždy jednoduše, ale dohrát hru nebude vůbec snadné.

ovládání hry Dungeon Stone

myší, viz instrukce ve hře • 4.29 MB • 1500x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Sheepish
Logické hry - 30x
V této hře dostanete do opatrování ovečku,kterou budete muset vždy dopravit do chlíva. Klaďte jí na cestu různé překážky, které ovečku nasměrují na tu správnou cestu domů. Podaří se vám vyhrát?
Holoholo Island
Logické hry - 27x
Máte-li rádi bubble shooter a obecně bublinkové hry patří mezi vaše nejoblíbenější, tak si dozajista oblíbíte i tuto gamesu. Kromě spojování tří stejně barevných bublinek budete také sbírat padající penízky.
Satellite Landing
Logické hry - 43x
Odstraňujte objekty a to tak, aby se satelit dostal co nejblíže k zemi. Snadné to nebude už od první úrovně této hry. Dopředu si rozmyslete, který objekt odstraníte. Tento satelit nesmí spadnout do vody!
Compulse
Logické hry - 17x
Graficky strohá, ale o to víc hratelnější a zábavnější online hra. Vaším úkolem je navést kuličku tak, aby se dostala do teleportu. Ke změně směru kuličky použijte různé objekty. Hra se ovládá myší.
Crazy Chess - šachy trochu jinak
Logické hry - 49x
Crazy Chess je velmi chytrá a chytlavá hra, která vás jen tak nepustí. Váš hrad musíte ubránit před dobytím. Celá bitva se odehrává na šachovém poli - váš koník versus černí pěšáci...
Monsters Mash 3
Logické hry - 18x
Tato super hra je pokračování hry Monsters Mash, ale tentokrát s pořadovým číslem 3. Vaším úkolem je odstranit bloky a shodit tyto zombíky na bodláky v každé úrovni. Cílem této hry je tyto zombíky prostě zabít.
Professor XYZ
Logické hry - 18x
V této hře se stanete mechanikem, který má za úkol v krátkém časovém úseku složit z daných předmětů důmyslný stroj, který zabrání dvěma lupičům ukrást trezor. Povede se vám to nebo vás okradou?
Funny Bees
Logické hry - 31x
Se včelami může být poměrně dost zábavy, o čemž se nás pokouší přesvědčit i autoři hry s názvem Funny Bees. V určeném čase potřebujete dostat stanovený počet včelek do jejich úlu. Cestou je zapotřebí také sebrat soudky s medem. Ze začátku se jedná o velice jednoduchou hru, ale postupně přibývají různé komplikace.
Bound Bear
Logické hry - 20x
Online hra Bound Bear patří bezpochyby k těm, které se vás chytnou a nepustí, dokud je nedohrajete. (Nebo v zlosti nerozbijete klávesnici ;)). Úkol a zpracování hry je geniální - dostaňte malé medvídě k jeho mámě. Je důležité promyslet dráhu, odrazy a samozřejmě sílu vymrštění. Opravdu výborná hra.
Spark your neurons
Logické hry - 7x
Logická zábava s nebývalým nápadem. Vašim úkolem je odstranit z hracího pole co nejvíc neuronů - a to můžete udělat tak, že je budete přeskakovat, až vám zbyde jeden jediný, který už nebude jak přeskočit.
Color Infection
Logické hry - 13x
V této super hře bude vašim úkolem nakazit žluté kuličky virem, který přenáší kuličky hnědé. Ale dávejte pozor na zelené kuličky, ty se virem nesmí nakazit. Dokážete vymyslet způsob, jak tento úkol splnit?
Bubble Earth
Logické hry - 42x
Oddychová bubble shooter online hra, ve které budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit vždy minimálně trojici stejně barevných kuliček. Dobře promýšlejte své tahy, ale zároveň velmi rychle, protože řady kuliček nebezpečně sestupují...
Block Painter
Logické hry - 201x
Staňte se mistrem barevných výzev ve hře Block Painter – definitivní dobrodružství v budování mostů! Ve hře Block Painter ovládáte roztomilou postavičku, která se pohybuje skrze živě barevné krajiny. Vaším úkolem? Stavět mosty přesně správné délky tím, že budete držet tlačítko pro jejich roztažení a pustíte ho v pravý okamžik. Pokud je váš most příliš dlouhý nebo krátký, hra končí! Zatímco vaše postava kráčí po mostě, klepněte pro skok a sbírejte bubliny s barvou, které přidají vaší cestě nádech dynamiky. Každá platforma přináší novou výzvu s různými velikostmi a vzdálenostmi, což vyžaduje váš bystrý úsudek a rychlé reflexy. Jste připraveni odhadovat, stavět a malovat si cestu touto poutavou hrou? Vezměte si svůj virtuální štětec a začněte tvořit cesty ve hře Block Painter, kde každý postavený most maluje vaši cestu k úspěchu!
Jewel Quest - trénujte postřeh a myšlení
Logické hry - 89x
Flashová hra Jewel Quest otestuje nejen vaše logické myšlení, ale také rychlost vašeho uvažování. Úkolem je spojit do trojice stejné symboly a postupně obarvit celé hrací pole.
The Company of Myself
Logické hry - 35x
Autor hry se rozhodl vytvořit poměrně inovativní příběh, ve kterém bude sám hrát hlavní roli. Vezměte si ho na starosti a pochodujte s ním po zvláštním světě. Jedná se o klasickou arkádu, kde musíte zároveň řešit i logické úkoly. Celkově se podíváte na celou řadu úrovní, kde přeskakujete přes nebezpečí. Pomoci si můžete se svými klony.