Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dungeon Stone

Hrajete online hru Dungeon Stone

Parádní logická pecka, ve které bude vaše snažení spočívat v odstranění všech kamenů z hrací plochy. A jak na to? Spojujte stejně barevné kameny do trojic. Zní to jako vždy jednoduše, ale dohrát hru nebude vůbec snadné.

ovládání hry Dungeon Stone

myší, viz instrukce ve hře • 4.29 MB • 1563x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Colliderix
Logické hry - 9x
V této super hře musíte odstraňovat objekty a to tak, aby se obě kolečka dostala k sobě, protože když se vám to nepodaří, tak musíte úroveň opakovat. Udělejte vše pro to, abyste je dostali k sobě.
Blockage
Logické hry - 3425x
Blockage je další z řady her, ve kterých potřebujete pořádně logicky uvažovat, aby se daly jednotlivé mise dohrát do zdárného konce. Potřebujete dostat barevně vyplněný čtvereček na speciálně označené místo. Někdy si můžete vypomáhat zmražováním jiných čtverečků. Mise se postupem času stávají mnohem těžšími, takže je nutno hodně přemýšlet.
Tinyverse
Logické hry - 75x
Zdařilá logická online hra, ve které budete kombinovat planety do malých bílých kruhů. Čím více planet, tím je celá hra těžší. Tinyverse je laděná tak trochu do herního retro kabátu, ale je skvěle hratelná a dokonale zavaří váš mozek.
Gridlock
Logické hry - 2x
Gridlock je zřejmě jedna z nejlepších logických her, kterou si můžete zahrát. Princip vychází ze hry Rush Hour. Vaším úkolem je posunovat šedé obdélníky tak, abyste dostali ven modrý obdélník. Je to jednoduché, ale pekelně chytlavé.
Potty Mouth Ninja - Enter the Pirate
Logické hry - 40x
Poněkud prostořeký malý ninja dostal chuť na thajskou masáž. Bohužel nemá žádné peníze. A tak se společně s ním vydáváte na cestu za zlatem a penězi. V každé úrovni se musíte dostat ke všem truhlám se zlatem. A pokaždé vám to hezky potrápí vaše logické myšlení. Potty Mouth Ninja je pěkná logická hra s vtipným příběhem. Hrajte! :)
Monkey Happy Talisman
Logické hry - 43x
Další díl husťácké opičí série. Tentokrát se děj odehrává ve vesničce Swampville, což je místo, kde jsou opičky opravdu smutné. Musíte najít talisman, který má čarovnou moc udělat všechny opičky šťastnými.
Pegatron
Logické hry - 20x
Perfektní flashová online hra, která vás donutí velmi rychle přemýšlet a vyhýbat se nebezpečí. Budete mít za úkol dovést hlavní postavu až na konec bludiště. Cestou posbírejte všechny mince a dbejte na to, aby se hrdina nezranil o ostny.
Candy corner
Logické hry - 16x
U Candy Corner se dá strávin neskutečně mnoho času. Ta hra vám totiž doslova zachutná. Když uvidíte tu spoustu sladkostí jak se různě přesouvá, pohybuje a mizí tak jistě také dostanete chuť na něco na zub.
Polkafriz
Logické hry - 23x
Zajímavá online hra na přemýšlení a drcení mozkových závitů. Vaším úkolem je skládat ledové kostky tak, aby utvořily jednu velkou kostku ledu. Hra je hodně dobře navržená a obsahuje 60 úrovní. Zdoláte je všechny?
Rickshaw Jam
Logické hry - 26x
Rikšové v Indii to nemají jednoduché. Obzvlášť v hustém provozu je umění prokličkovat mezi auty a najít si cestu ven. V této superhře musíte posunovat auta svisle a vodorovně tak, aby se rikša mohl dostat ven... Rickshaw Jam je povedená logická hra.
Joy Stacker
Logické hry - 23x
Zahrajte si tuto super logickou onlinehru. A co vás v této hře čeká? Úkolem je složit různé geometrické objekty tak, aby vytvořily stavbu, která se jen tak nezbortí. Zpočátku je to spíše oddechová hra, ale v dalších levelech začne přituhovat.
Prizma Puzzle Challenges
Logické hry - 26x
Snažte se v této superhře propojit veškeré věže energií. Propojte všechny věže, kde jsou hvězdičky, abyste dostali body. Napájejte věž, která je na konci celé jedné úrovně. Hra je opravdu zábavná a je potřeba přemýšlet.
Maganic Wars
Logické hry - 28x
V Maganic Wars máte 5 karet, které využíváte v boji se soupeřem. Některé karty vám přidají energii, jiné sílu a jiné třeba každé kolo otráví vašeho soupeře. Celkem zajímavá originální hra.
Brickshooter Deluxe
Logické hry - 181x
BrickShooter je jedinečná a naprosto návyková online hra ve stylu Spoj tři stejné symboly. Pokuste se vyčistit hrací pole od cihliček stejné barvy, v cestě vám stojí celkem 60 chytlavých úrovní.
Music Box of Life 3
Logické hry - 56x
Zajímavé již třetí pokračování logické hry, ve které bude vaším úkolem najít rozdíly ve dvou na první pohled stejných obrázcích. Celkem na vás čeká 12 obrázků. Pokud vše dohrajete, uvidíte hezký láskyplný příběh.