Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Penguin Diner 2

Hrajete online hru Penguin Diner 2

Druhý díl jedné z vynikajících online her Penguin Diner. Opět se podíváme do malé restaurace pro tučňáky, kde je plno hladových hostů. Obslužte všechny zákazníky v časovém limitu a nechte podnik vzkvétat.

ovládání hry Penguin Diner 2

myší, viz instrukce ve hře • 2.21 MB • 118x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Cursed Treasure: Dont Touch My Gems!
Strategie - 16x
Ubraňte vaše vzácné kamenny před zlými hrdiny, kteří je vám chtějí ukradnout. Máte u sebe veškerou sílu se kterou byste měli tento útok odvrátit. Snažte se dobře umístit různé věže, které je zabijou.
Elite Force - Conquest
Strategie - 13x
Výborná akčně strategická online hra. Hra je tak trochu postavena na principu tower defence. Čili na mapě strategicky rozmístíte několik druhů obranných věží a pokusíte se zabránit průniku nepřátel. Doporučujeme spouštět ve větším okně.
Kiz - Flower Defense
Strategie - 17x
Luxusní strategická online hra ve stylu tower defence. Tentokrát ale nebudete stavět obranné věže, ale rostlinky. Hra má výbornou grafiku, je skvěle hratelná. O zábavu je tedy postaráno. Vysaďte hodně květin, které vám dávají cenné body, za které si nakoupíte obranné věžičky.
Adventure Ho!
Strategie - 227x
Adventure Ho! je pěkná tahově založená strategická online hra. Nejprve si zvolíte jednoho ze čtyř hrdinů a poté se již vydáte za bojovým dobrodružtsvím. Postupně svého bojovníka vylepšujte.
Jane Hotel - správa a vedení hotelu
Strategie - 374x
Vyzkoušejte si, jak náročné je vedení hotelu. V roli Jane budete obsluhovat návštěvníky, starat se o úklid a o pohodlí všech hostů vašeho hotelu. Ovládání je jednoduché. Ve hře je dobrá nápověda, navíc jsou příslušné předměty barevně zvýrazněny.
Shadez
Strategie - 9x
S touto skvělou hrou se vydáte do doby, kdy každý zbrojí proti každému. Vy se stanete generálem jednotky, kterou musíte vést v bojích proti svým nepřátelům. Zažijete mnoho těžkých situacích, ale věřím, že zvítězíte.
Penguins Attack 3
Strategie - 49x
Snažte se v této super hře zastavit invazi tučňáků, kteří chtějí vládnout celému světu. Rozestavete proto veškeré střílecí věže podél trasy, kde budou chodit a snažte se je zneškodnit dřív, než bude pozdě.
Micro Life - starejte se o mikropotvůrky
Strategie - 20x
Hra Micro Life vás zavede do života malinkých potvůrek. Vaším úkolem je starat se o ně, krmit je, chránit před hladovými nepřáteli a hýčkat je, aby vám neutekly. Když pidi stvoření trochu povyrostou, nakladou jedno vajíčko, za které získáte peníze. Život mikrozvířátek je ve vašich rukách! :)
Attack of the Johnnies
Strategie - 41x
Bezvadná obranná online hra ve stylu tower defense. O co jde? Budete stavět věžičky a snažit se zabránit postupu nepřátelským jednotkám. Věžičky musíte samozřejmě vylepšovat a neustále sledovat vlny nepřátel.
Necronator
Strategie - 35x
Na začátku hry Necronator si projdete poměrně užitečným tutorialem, kde se dozvíte všechny potřebné rady do začátku hry, abyste se zbytečně netrápili s tím, že nevíte, co vlastně dělat. Jedná se o zajímavou strategickou akční hru, kde se snažíte zlikvidovat všechno možné. Po grafické stránce se jedná o horší hru.
Story of Hero
Strategie - 14x
Ve světě nastaly vskutku krušné časy. Spasit naše nebohé životy může pouze hrdina. Tím není nikdo jiný než vy. Vžijte se tedy do role světového zachránce a ubraňte území před vlnami nepřátel. Jedná se o povedenou tower defense online hru.
Dicewars
Strategie - 510x
Pokud vám jde o pouhé procvičení taktik strategie tak není lepší hry. Místo otravných vojáčků máte kostky a místo boje třepete v kalíšku. Podle svých hodů kostkami zabíráte jednotlivá území na herní mapě.
Youda Sushi Chef
Strategie - 19x
Vyzkoušejte si virtuální práci jako kuchař v honosném sushi baru. Cílem je co nejrychleji obsloužit zákazníky, kteří dostali chuť na nejrůznější laskominy z vaší nabídky. Hra vyžaduje opravdu rychlý postřeh.
Bloons Tower Defense 5
Strategie - 383x
Dlouho očekávaný díl oblíbené tower defence hry Bloons je tady. Bloons Tower Defense 5 jde hrdě za titulem nejlepší současné TD hry - nabízí spoustu nových funkcí, nové upgrady pro věže a také dvě zbrusu nové obranné věže. Na nic nečekejte a pusťte se do strategické bitvy. Nezapomeňte ani na povedený třetí díl této hry.
Ultimate Army 2
Strategie - 16x
V této strategické hře musíte obsadit veškeré nepřátelské základny. Dávejte si pozor, abyste nešli na základnu, kde je víc vojáků, než tam posíláte. Tyto základny musíte rychle obsazovat, jinak se vám to nepovede.