Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Funny Easter

Hrajete online hru Funny Easter

Soubor her, ve kterých se snažíte hledat a spojovat trojice stejných objektů, je snad nekonečný. Jednou z takových herních pecek je i tato gameska Funny Easter. Spojujte stejně barevná vajíčka a postupujte do dalších úrovní.

ovládání hry Funny Easter

myší, viz instrukce ve hře • 4.1 MB • 407x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Gravibounce
Postřehové hry - 24x
Odrážejte se od všudypřítomných plošin, využívejte řadu vychytávek a snažte se v každém levelu posbírat všechny hvězdy. Postupem hry to bude čím dál tím zrádnější a obtížnější. Zvládnete se proskákat až do konce
hra v Unity3D
City Truck Parking
Postřehové hry - 22x
Zahrajte si několik rozličných parkovací misí ve městě. Vaším úkolem bude zaparkovat náklaďák na předem určená místa. Ovládání je jednoduché, ovšem splnit všechny levely nebude vůbec snadné.
Airballs - vyloženě návyková superhra
Postřehové hry - 12x
V online hře Airballs jde o jednoduchou věc - na kurtu máte za úkol pouze hlavou pinkat do míčů. Zdá se to být jednoduché, ale jen do doby než se počet míčů začne zvyšovat. Za každou cenu nesmíte ve hře dopustit, aby jeden z míčů zůstal na zemi. Airballs je hodně chytlavá superhra.
Diggings Diamonds
Postřehové hry - 13x
Hrdinou této nové super hry je horník toužící po hroudách zlata a jiného drahého kamení. Společně s ním hledejte vždy alespoň dvojice stejných krystalů a objevujte skryté diamanty. Perfektní oddechová hra.
Sharpshooter Fair
Postřehové hry - 20x
Jednoduchá minihra Sharpshooter Fair je vhodná především pro menší děti. Vaším úkolem je sestřelit zvířátka co nejrychleji to půjde. Navíc je důležité zasáhnout terčík. Zvířata s bílou vlajkou nesmíte za žádných okolností trefit. Hra se ovládá pouze myší.
Sin city swim
Postřehové hry - 17x
Skvělá adrenalinová hra. Cílem této hry je proplout skrz vodní kanál a zachránit si tak svůj vlastní život. Musíte si dávat velký pozor, aby jste se nedotkli zdi ani ostatních předmětů. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Run and Kill - jaký máte postřeh?
Postřehové hry - 1x
Run and Kill je poměrně těžká hra. Tedy hlavně v případě, kdy nemáte zrovna nejlepší postřeh ;). V roli samuraje je vaším úkolem běžet, odrážet střely nepřátel a k tomu je ještě zabíjet. Ovládání je prosté. Šipkou vlevo vykrýváte, šipkou vpravo útočíte.
Paper Planes
Postřehové hry - 28x
V této bezvadné a velice jednoduché hře se ocitáte v roli papírové vlaštovky. Váš úkol je velice prostý, musíte se svou vlaštovkou letět stále dolů a vyhýbat se při tom všem překážkám, které jsou na Vás nastraženy. Čím větší úhel letu, tím větší rychlost vlaštovky.
Air Transporter
Postřehové hry - 38x
Jednoduchá, ale chytlavá super hra ve flashi. Oddychněte si u hraní, kdy budete pomocí vrtulníčků přesouvat objekty. Hra vyžaduje dobrý postřeh a taky trochu přemýšlení. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Freaky fun
Postřehové hry - 648x
V téhle hříčce se budete prodírat celými 25ti levely, ve kterých na vás bude číhat nejedna úchylná potvůrka. Vy musíte sesbírat mince a hvězdičky, a nepřátelům se jak tušíte naopak co nejvíce vyhýbat.
Sonic Heroes Puzzle
Postřehové hry - 84x
Hra Sonic Heroes Puzzle by se dala zařadit hned do dvou kategorií. Jedná se o logickou hru, protože u ní musíte dostatečně uvažovat, ale zároveň jde o postřehovou hru, jelikož musíte dávat pozor a rychle jednat. Na starost dostanete různé kuličky, v nichž se nacházejí hlavní postavičky ze seriálu o ježku Soníkovi. Tyto kuličky musíte přiřazovat k sobě, aby vznikaly vždy minimálně trojice.
Bomb Bandits
Postřehové hry - 5x
Jistě mnoho z Vás zná hru Snake. V této hře budete hrát za námořníka a Vašim úkolem bude sbírat bomby padající na palubu. Je to na stejné bázi jako Snake. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je. Určitě se u této hry dobře pobavíte.
Spiderman Villains
Postřehové hry - 35x
Pěkně zpracovaná online hra se Spidermanem. V této hře využijete svůj postřeh při vystřelování pavučin na vaše protivníky. Ale pozor! Mezi nepřátelskými postavičkami se občas objeví i vaše láska Marry Jane, tak ji neubližte.
Impulse J
Postřehové hry - 18x
V této hře máte za úkol poskládat ze zvláštní hmoty co nejvyšší věž. Máte omezené množství stavebních bloků. Podle výšky stavby se Vám připíše skóre. Dávejte si pozor, aby se Vám před koncem dílo nezřítilo. Není to ani trošku jednoduché.
Wack a Trollface
Postřehové hry - 27x
Ve hře s názvem Wack a Trollface dostanete jediný, ale o to důležitější úkol. Musíte likvidovat veškeré Trollface, které se objeví na hrací ploše. Trollové vybíhají z děr a záleží pouze na vašem postřehu, jestli se vám je podaří trefit včas. Snažte se o co nejvíce zásahů v řadě za sebou pro šanci na bonus.