Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Rock Crawler
sponzorované odkazy

Rock Crawler

Hrajete online hru Rock Crawler

V této 3d hře online hře vytvořené v enginu Unity3D se stanete řidičem velmi silného vozu. Přijměte vázvu na strhující jízdu a dojeďte do cíle co nejdříve a hlavně bez sebemenšího zaváhání. Posbírejte všechny mince.

ovládání hry Rock Crawler

myší, viz instrukce ve hře • 18.71 MB • 367x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Race Game
Závodní hry - 8x
Vyzkoušejte tuto jednoduchou závodní hru. Nenechte se odradit jednoduchou grafikou, samotná hra je poměrně chytlavá, neboť dojet do cíle jako první není vůbec snadné. Ostatní auta vás zpomalují nárazy a navíc nemáte přehled o trati.
Dirt Showdown
Závodní hry - 51x
Skvělá závodní superhra, která se odehrává na velmi dobře navrhnutých okruzích. Poměřte své schopnosti s virtuálními soupeři a pokuste se dojet do cíle jako ultimátní vítěz. Hra nabízí celou řadu vylepšení.
Demolition Drive 2
Závodní hry - 22x
Nastavte skokánek tak, aby když se auto rozjede, tak aby vyskočilo do míst, kde musíte vše shodit. Čím víc toho shodíte, tak tím více dostanete bodů. Snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.
Swift Burnout
Závodní hry - 32x
Parádní chytlavá superhra, ve které si zazávodíte na pekelně rychlých autech a dobře navržených okruzích. Úkol hry je ovšem těžký - v každém závodě musíte zvítězit. Máte na to, abyste dojeli do cíle jako první?
Zombie Express
Závodní hry - 67x
Zajímavá závodní online hra, ve které se stanete řidičem rozvážejícím pochytané zombíky. Nejprve musíte náklad nemrtvých monster naložit a poté projet poměrně náročným terénem až do místa určení.
Xtreme Vertical Racer
Závodní hry - 34x
V této super hře pojedete velice zajímavý závod. Vyhýbejte se veškerým překážkám v cestě a pokuste se dojet do cíle za co nejlepší čas. Tak se do toho dejte a ukažte, jak rychlé máte reflexi. Snažte se.
hra v Unity3D
3D Racing Turbo 2015
Závodní hry - 48x
Vyzkoušejte si závody na okruzích a poražte všechny své soupeře a hlavně se utkejte s neúprosným časem. Pokud se nebojíte výzev, tak se vrhněte na trať, ukořistěte první místo a odemkněte další auta a tratě.
Urban Moto Trial
Závodní hry - 39x
Tato hra dokonale prověří váš postřeh a schopnost udržet rovnováhu na motorce, s kterou budete zdolávat náročný terén a překážky. Dokážete dojet až na samotný konec tratě? Nebude to vůbec jednoduché, ale rozhodně to bude zábavné.
Rich Cars 2: Adrenaline Rush
Závodní hry - 18x
V této hře budete mít opravdu adrenalinovou jízdu. Vaším úkolem je skákat na těchto skocích a pokusit se udělat vše, co bude ve vaších silách. Dávejte si pozor, abyste se nijak nepřevrátili. Tak se do toho dejte.
hra v Unity3D
CAR WORLD
Závodní hry - 28x
Suprová závodní online, která vás dozajista bude bavit. Hra je v Unity3D, takže nabízí 3D grafiku a slušnou hratelnost. Nasedněte do svého oblíbeného sporťáku a projeďte se po silnicích celého světa.
Ice Cave Rush
Závodní hry - 535x
Jeďte rychle přes ledové překážky a udělejte maximum proto, aby se vaše auto dostalo v bezpečí až do cíle. Nebude to v žádném případě lehké. Budou na vás totiž padat ledové rampouchy a také se dočkáte útoku podivných monster.
4 Wheel Madness
Závodní hry - 406x
Nechť začne šílenství na čtyřech kolech! Sedněte za volat obrovského Monster Trucku a rozlisujte pár plechových karoserií. Máte možnost ukázat v demoliční aréně, jak moc ovládáte svoje umění.
Ice Age Moto
Závodní hry - 24x
Pokud jste fanoušky filmové série Doba Ledová, tak jistě přivítáte známé hrdiny. Jako první přichází veverka, která na motorce musí zdolat celou řadu překážek a k tomu sbírat ořechy. Dojedete až na konec?
Monster Truck Jumper
Závodní hry - 4x
Výborná klučičí online hra s monster trucky na překonávání terénu. Čeká na vás zdolávání terénu plného překážek. Dbejte na pečlivé ovládání, protože karambol znamená konec hry.
The Heist
Závodní hry - 20x
Tato hra vás zavede do mafiánského podsvětí. Stanete se řidičem jednoho gangu. Budete muset své nadřízené převážet od různých loupeží. Bude vás sledovat policie. Pokuste se jí setřást a při tom moc nebourat a nezdržovat se.