Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Rock Crawler
sponzorované odkazy

Rock Crawler

Hrajete online hru Rock Crawler

V této 3d hře online hře vytvořené v enginu Unity3D se stanete řidičem velmi silného vozu. Přijměte vázvu na strhující jízdu a dojeďte do cíle co nejdříve a hlavně bez sebemenšího zaváhání. Posbírejte všechny mince.

ovládání hry Rock Crawler

myší, viz instrukce ve hře • 18.71 MB • 456x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Police Revenge
Závodní hry - 24x
Jedete s policejním autem po dálnici a vaším úkolem je samozřejmě pochytat veškeré lidi, kteří porušují zákon. Snažte se o co nejlepší výsledek, abyste se mohli dostat do další úrovně této hry.
Speed Master
Závodní hry - 39x
Dominejte na silnici v Speed Master – vrcholné závodní výzvě pro vášnivé řidiče! Speed Master není jen další hra s auty; je to vaše vstupenka na cestu plnou adrenalinu na nekonečné trati. Představte si to: dunění motorů, vzrušení z rychlosti a silnice, která se táhne až za obzor. Nejste jen za volantem; jste v soutěži. Sbírejte peníze, vyhýbejte se překážkám a prořezávejte se skrze soupeře, abyste vylepšili své vozidlo. Každý zásah vám přidává body, které vás přibližují k ultimátnímu vylepšení. Je to rychlé, zběsilé a nesmírně návykové. Vaším úkolem? Předehnat, přelstít a přežít vaše soupeře v honbě za slávou na trati plné rychlosti. Připoutejte se a připravte se k tomu, abyste probudili Speed Mastera ve vás!
Atomic Racer
Závodní hry - 23x
Napínavá závodní hra ve které je vaším úkolem dohnat a zneškodnit každý transport nukleárního nákladu, který můžete jednoduše zničit svou raketou. Přitom však nesmíte příliš bourat a vystřílet všechny vaše střely..
Drift Runners 2
Závodní hry - 53x
Druhý díl parádní závodní herní pecky. Čeká na vás mnoho různých závodů odehrávajících se na tratích celého světa. Vyberte si svůj vůz, po každém závodu ho vylepšujte a samozřejmě nezapomeňte vyhrávat závody.
Drunk Driver - opilec na silnici
Závodní hry - 4x
Hodně chytlavá, ale zároveň těžká online hra, ve které budete v roli lehce opilého řidiče brázdit svým autem nebezpečnou silnici. Provoz je opravduz hustý a váš stav vám zrovna nedovoluje nejlehčí jízdu ;-). Auto ovládáte mezerníkem.
hra v Unity3D
3D MOTO SIMULATOR
Závodní hry - 54x
Zbrusu nová závodní 3d hra, ve které si vyzkoušíte simulační jízdu na závodní motorce. Směrovými šipkami zatáčíte, mezerník je brzda. Klávesou C můžete změnit pohled kamery a nakonec klávesou R začnete znovu, pokud se vám podaří motorku zničit.
Evil Musclecars
Závodní hry - 30x
Vyjeďte se svým silným auťákem na dálnici a zničte určená auta. Hra od vás očekává velmi rychlé reakce a sešlápnutý plyn na podlaze. Cestou za označenými auty musíte kličkovat mezi dalšími řidiči v provozu.
Army Rider
Závodní hry - 40x
V této skvělé hře se posadíte na motorku a vaším náročným úkolem bude projet přes zaminované pole. K tomu se přidá poměrně náročný terén, takže projet celou úroveň nebude vůbec jednoduché. Předveďte i nějaké slušné triky.
Twisted Racers
Závodní hry - 553x
Suprová závodní online hra pro všechny příznivce rychlých onlajnovek plných adrenalinu. Podaří se vám vyhrát závody na okruhu a tím otevřít další tratě? Hra je opravdu návyková a nedivili bysme se, pokud by vás zabavila na dlouhé hodiny.
Freeway Fury 3
Závodní hry - 13x
Masivní gamesa, ve které můžete ventilovat váš nahromaděný hněv. V roli neohroženého panáčka budete skákat z auta na auto a sbírat body. Docela makačka na odhad, kdy skočit, ale pokud máte dobrý postřeh, tak to pro vás bude hračka.
Winter Death Race
Závodní hry - 26x
Jste připraveni na 25 úrovní v této hře? Máme tady zimní závodní hru, tak se pokuste držet neustále v chladu a vyhýbejte se svým soupeřům aby vás nezničili. Tak se do toho dejte a vyhrajte tento závod.
Truck Monsters
Závodní hry - 34x
Zajímavá závodní online hra s monster trucky. Jen s tím rozdílem, že neřídíte monster truck, ale příšerku, která ráda rozbíjí věci kolem. Závody obsahují nejrůznější příšerky ze 4 různých světů, každý svět má zvýšenou obtížnost.
Bump Battle Royale
Závodní hry - 28x
Suprová závodní gameska v retro stylu a pixelové grafice. Nasedněte do pouťového vozítka a zkuste vyhrát v závodě. Můžete hrát single nebo hru pro více hráčů. Samozřejmě nechybí možnost koupit lepší autíčko a vylepšovat jej.
Extreme Trucks 2
Závodní hry - 2x
V této hře si zajezdíte se skvělým terénním vozem po nerovném terénu. Musíte dávat velký pozor, aby se Vám vůz nepřevrátil. Máte mnoho kol, které budete muset projet. Jak daleko dokážete dojet je jen na Vás a na Vaší šikovnosti.
hra v Unity3D
Nick Racers Revolution
Závodní hry - 47x
Hodně kvalitně zpracovaná 3D závodní online hra, hlavně co se týče grafických detailů. Vydejte se na závody a poměřte své síly s oblíbenými kreslenými hrdiny. Podaří se vám dojet do cíle jako první a užití si oslavy vítěze?