Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Maic Well

Hrajete online hru Maic Well

V této velmi příjemné online hře bude vaším úkolem odebírat malá stvořeníčka, která se usídlila ve studni. Spojujte vždy alespoň tři stejné potvůrky a postupně tak studnu vyčistěte. V každém levelu musíte odebrat určitý počet potvůrek.

ovládání hry Maic Well

myší, viz instrukce ve hře • 2.66 MB • 580x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tower Solitaire
Logické hry - 2x
Velmi pěkný solitér v podobě flashové hry. Postupně přesouvejte karty dokud máte nějaké v balíčku. Snažte se postavit středověkou věž - toho docílíte postupným skládáním karet tak, jak jdou po sobě. Tahle hra je poměrně jednoduchá, ale pokud budete chtít dosáhnout na nejvyšší skóre, tak to tak snadné nebude.
GO Virus
Logické hry - 193x
Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.
Fullboard - super logická hra
Logické hry - 2x
Fullboard působí na první pohled jako primitivní hra, nicméně se nenechte zmást domnělou jednoduchostí. Úkol je jasný - vyplnit hrací pole tak, abyste si nikdy nezkřížili cestu. Už v prvních úrovních zjistíte, že to není tak snadné...
Quick Brick
Logické hry - 2x
Oddechová logická hra, ve které je vaším úkolem odklikat vždy alespoň tři stejné kosticky z hrací plochy. Můžete si vybrat ze tří variant hry. Výborný je mód "Puzzle", kdy musíte kameny vyklikat tak, aby vám žádný nezbyl.
Arcade Lines
Logické hry - 84x
Skvělá logická minihra Arcade Lines Deluxe je již sice trochu starší, ale stojí za to si ji připomenout. Vaším úkolem je na hracím poli seskupit vždy 5 kuliček stejné barvy, a to vodorovně, svisle, nebo diagonálně.
Bridge Tactics
Logické hry - 16x
Záškodnická práce přímo v týlu protivníka se počítá a má velkou hodnotu. Vezměte si na starost odpalování mostů, aby se nepřátelé nedostali tam, kam by potřebovali. Kromě zničení infrastruktury se snažte pořádně prosít i nepřátelskou armádu a vojenský materiál. Pokuste se zařídit, aby nikdo neupláchl živý.
Snoring Before Time
Logické hry - 1x
Zajímavá logická klikačka se zvířaty. Klikněte na zvířata a ptáky v džungli ve správném pořadí, tak abyste se dostali ke slonovi. Hra má velmi dobře navržené úrovně a zabaví vás na docela dlouhý herní čas.
Mushbits 2
Logické hry - 1x
Ve druhém pokračování hry Mushbits si vezmete na starost podivně vypadající příšerky, které se potřebují dostat ke krmení, jež se nachází někde v okolí. Každá z příšerek má jinou barvu a může se pohybovat po plošinkách se stejnou barvou. Po přeskočení se plošinky zbarví jinak. Ve hře je ještě ke všemu několik různých plošinek se speciální funkcí.
hra v Unity3D
Super Stems
Logické hry - 7x
Další povedená logická hra v Unity3D. Tentokrát jde o deskovou hru, ve které máte dílky s třemi čísly. Ty umisťujete na hrací pole. Pokud svůj dílek umístíte vedle protivníkova dílku, tak dojde k bitvě - vyšší číslo vyhrává.
hra v Unity3D
Free Online Sudoku
Logické hry - 3x
Pokud hledáte hru Sudoku, kterou byste si mohli zahrát zcela zdarma, tak už nemusíte dál hledat. Jednu takovou tu pro vás máme. Jedná se o sudoku v Unity3D s dobrou hratelností a grafikou. Na výběr máte 3 obtížnosti.
Plumber 2
Logické hry - 7x
Zahrajte si na instalatéra a poskládejte potrubí tak, aby po spuštění vody nikam nezatekla. Myslíte si, že jste na tolik schopní, abyste zvládli všech 25 náročných úrovní? Pusťte se do toho, je to makačka na bednu.
Cut The Rope
Logické hry - 6x
Luxusní záležitost slavná z mobilů je konečně také ve své flashové verzi, kterou si můžete zdarma zahrát. Zajistěte nakrmení příšerky bonbony díky vyřešení celé řady úkolů a překonání překážek. Opravdu hodně dobrá hra.
Blow up
Logické hry - 4x
Další z logických her, jejichž hlavním cílem je spojovat roztomilé barevné kuličky dohromady. Pokud složíte alespoň trojici stejné barvy, tak zmizí z herního pole. Takhle se snažte odstranit všechny.
Jolly Jong Cats
Logické hry - 5x
Internet chrlí jednu mahjong hru za druhou. V této velice pěkné verzi budete odklízet kameny, na kterých jsou obrázky koček. Co nejrychleji najděte dva stejné obrázky a postupně tak vyčistěte celé hrací pole. Kameny nesmějí být zablokované sousedními kameny.
La Talpa
Logické hry - 5x
Staňte se nezbedným hlodavcem a sesbírejte všechny prémie, které potkáte při vašem útěku před nestvůrami, které se na Vás ženou. V každém kole musíte sesbírat všechny body, jinak se nedostanete do dalšího kola. Takže se pusťte do hry a hurá na obludy.