Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Maic Well

Hrajete online hru Maic Well

V této velmi příjemné online hře bude vaším úkolem odebírat malá stvořeníčka, která se usídlila ve studni. Spojujte vždy alespoň tři stejné potvůrky a postupně tak studnu vyčistěte. V každém levelu musíte odebrat určitý počet potvůrek.

ovládání hry Maic Well

myší, viz instrukce ve hře • 2.66 MB • 459x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Way of Tangram
Logické hry - 3x
V této hře je Vašim úkolem poskládat z kostiček obrazec, který máte v předloze. Určitě se u této hry nudit nebudete. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás a Vaší šikovnosti. Přetáčejte a kombinujte různé kostičky.
Angry Alarmo
Logické hry - 3x
Zajímavá herní záležitost, ve které se budete snažit zbourat budovy omezeným množstvím střel. Dobře zamiřte a promyslete výstřel. Myslíte, že máte na to, abyste zneškodnili piráty v budovách a posléze zachránili rukojmí?
Potion Panic
Logické hry - 2x
Jste znovu pod útokem různých ohavných zmutovaných zrůd. Naštěstí máte proti nim zásobu různých chemikálií, ze kterých jdou namíchat různé smrtící smrdící lektvary. Postupně si můžete kupovat nové chemikálie a likvidovat nepřátele.
Hapland
Logické hry - 4x
Hapland je legendární hra, u které strávíte nejednu dlouhou chvílí vymýšlením, jaké hejblátko kde zmáčknout, jaké tlačítko aktivovat a za jaký provázek zatáhnout, abyste vyhráli. Rozhodně doporučuji, velice chytlavá logická hříčka.
marine life picture matching
Logické hry - 7x
Zábavná a nepříliš složitá online hra s motivem mořských živočichů. Ve hře se setkáte s obrázky, které máte za úkol spojit se stejnými symboly. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Spellblazer
Logické hry - 2x
V této hře se stáváte zdatným bojovníkem a Vašim úkolem je vydat se na strastiplnou cestu, kde na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě budete muset bojovat s různými nepřáteli a čelit mnoha nástrahám. Není to ani trošku jednoduchý úkol. Pusťte se tedy do hry.
Sly Fox
Logické hry - 11x
Povedená zábavná online hra, která si vás nepochybně získá svou hratelností. Cílem je odebírat kamenné bloky, ale přitom dávat pozor na to, aby se nerozbilo cenné vajíčko. Zdolat všechny levely bude úkol pro skutečné herní mistry.
Algidis - jednoduchý online tetris
Logické hry - 2x
Tetris je jednou z nejstarších a nejznámějších počítačových her. Ten od Algidy je sice velmi jednoduchý, ale i přesto (nebo možná právě proto) vám jistě zpříjemní den v práci.
Happy Builder
Logické hry - 9x
Máte rádi hry, ve kterých něco stavíte a zároveň musíte přemýšlet? Jednu takovou herní pecku tady dnes máme. Budete pomocí jeřábu stavět části budov na předem určená místa. Dokážete postavit celý stavební komplex v co nejkratším čase?
Tricky Rick 2
Logické hry - 8x
A je tu druhý díl pěkné logické plošinovky s robotem Rickem. Jeho misí je dostat se pryč z tajemné planety. Nebude to ale vůbec snadné, protože budete muset spolu s ním vyřešit celou řadu úkolů.
Ninja Land
Logické hry - 7x
Hrdinou v této chytlavé online hře je malý ninja. Ten musí zachránit svou vězněnou přítelkyni. Zdolejte všechna nebezpečí, která vám tato strastiplná cesta přinese. Nebudete v tom naštěstí sami - časem se k vám připojí druhý ninja.
Super Cut It
Logické hry - 1x
Logická online hra postavená na velmi rozšířeném a oblíbeném principu, kdy dostáváte jeden objekt přes různé překážky k nějakému jinému objektu. Budete řezat různé herní předměty a posouvat tak krabičku k cíli.
Numbers
Logické hry - 1x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
Monkey Go Happy Mayhem
Logické hry - 2x
Další z celé řady luxusních logických her s opičkami. Opět bude vaším úkolem dumat nad logickými hádankami a rozveselit opičku. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, za které dostanete body podle času. Snažte se tedy myslet velmi rychle :).
Assembler 3
Logické hry - 2x
V této hře máte za úkol dostat zelené bedny různých tvarů do předurčených míst v každém kole. Na začátku na Vás čekají jednoduchá kola a postupně se bude obtížnost zvětšovat. Takže neváhejte a pusťte se do této hry.