Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Apartment Match

Hrajete online hru Apartment Match

Originálně pojatá logická postřehovka, ve které budete stavět baráček a zároveň se snažit spojovat tři stejněbarevná patra. Jakmile stejná patra spojíte, zmizí a domeček zase získá stabilitu. Docela příjemná oddechová superhra.

ovládání hry Apartment Match

myší, viz instrukce ve hře • 4.32 MB • 1041x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Maplestory Matching
Postřehové hry - 35x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.
Beer Tapper Gone Wild
Postřehové hry - 17x
V jedné opuštěné hospůdce kdesi v Tijuaně panuje u hostů pěkná žízeň. Vy, v roli výčepního, musíte hbitě obsluhovat obtloustlé paničky, kterým ze všeho nejvíc chutná právě onen zlatavý mok. Po zvládnutí jedné vesnice postupujete dál... až... však uvidíte sami. Hra se ovládá mezerníkem a klávesami A, S, D, W. Nezapomeňte rychle čepovat, sbírat bonusy a prázdné půllitry.
Blasted in blood
Postřehové hry - 36x
Tak tomu říkám skvělá postřehová hra. Vašim jediným, avšak složitým úkolem je sestřelovat létající ptáky, kteří se ženou ze všech stran. Přitom si musíte dávat pozor, aby jste nestřelili dítě, které se Vám tam motá. Přece by jste nechtěli jít do basy.
Hledání slovíček
Postřehové hry - 2169x
Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.
Mouze Maze
Postřehové hry - 19x
V této hře je Vašim úkolem projít s kuličkou až do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Čeká na Vás mnoho nelehkých úkolů, které budete muset zdolat. Musíte si dávat velký pozor, aby jste se nedotkli okrajů, jinak se Vrátíte na začátek. Takže se připravte klikněte a pusťte se do hry.
Blobi Pop
Postřehové hry - 21x
Střílejte se svého kanónu barevné kuličky. Princip je jednoduchý, pokuste se spojit aspoň tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli. Pokud se vám to nebude dařit, kuličky ze stropu na vás začnou padat.
hra v Unity3D
Forest Cargo 3D
Postřehové hry - 62x
Náš farmář žije opravdu krušný život uprostřed lesů, obklopen přírodou a divokými zvířaty. Kromě péče o farmářská zvířata se stará i o zvěž v divočině. A zde přichází váš úkol - rozvézt zásoby k zvířatům, aniž by vám spadla byť jediná bedna.
Planetary Pile Up
Postřehové hry - 991x
Mimořádně pěkná online hra pro chvíle oddechu. Jde o typický bubble shooter, tentokrát s tou změnou, že barevné objekty vystřelujete dolů. Snažte se tvořit stejně barevné trojice. Jakmile se hrací pole zaplní, hra končí.
Glass Work
Postřehové hry - 16x
Vašim úkolem je doplnit symboly, které Vám jezdí na pásu do předlohy, kterou máte v každém kole. Není to tak jednoduché, čím větší kolo máte, tím rychlejší tato hra je. Pusťte se do toho a ukažte, jak daleko se dokážete dostat.
Too Many Bugs
Postřehové hry - 48x
Online hra 2 Many Bugs má velice jednoduchý cíl - vaším úkolem je co nejrychleji označit brouky stejné barvy. Stačí kliknout myší a ohraničit vždy nejméně dva brouky stejné barvy. Pokud se vám do obrysu připlete jiný brouk, máte smůlu. Každá úroveň je omezena nemilosrdným časovým limitem.
Dora Swap Puzzle
Postřehové hry - 44x
Dora je oblíbená hrdinka dívčích her. V této logické a postřehové hře si můžete zahrát pexeso s obrázky Dory. Je to snadné, hra je vhodná pro nejmenší děti.
Addup - super chytlavá hra
Postřehové hry - 24x
Addup si určitě oblíbíte. Vaším úkolem je vybrat balónky s čísly tak, aby konečný součet byl vždy 10. Během hry můžete využít i několik bonusových balónků. Pokud některý z balónků doplachtí až k zemi, hra pro vás končí...
Funny Easter
Postřehové hry - 601x
Soubor her, ve kterých se snažíte hledat a spojovat trojice stejných objektů, je snad nekonečný. Jednou z takových herních pecek je i tato gameska Funny Easter. Spojujte stejně barevná vajíčka a postupujte do dalších úrovní.
Bubble Cannon 2
Postřehové hry - 80x
Druhý díl zdařilé onlinovky, ve které budete mít za cíl sestřelit všechny barevné kuličky. Nejde o klasické spojování tří stejných kuliček, ale o vystřelování kuliček na kuličku stejné barvy a to tolikrát, jak velké číslo na sobě kulička má. Tak, snad je to jasné.
Desert Faces
Postřehové hry - 55x
Klaasická spojovačka tří a více stejných objektů ve stylu staré hry Bejeweled. Postupně posunujte barevné objekty a čistěte herní pole, krom toho musíte plnit i různé úkoly. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?