Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Apartment Match

Hrajete online hru Apartment Match

Originálně pojatá logická postřehovka, ve které budete stavět baráček a zároveň se snažit spojovat tři stejněbarevná patra. Jakmile stejná patra spojíte, zmizí a domeček zase získá stabilitu. Docela příjemná oddechová superhra.

ovládání hry Apartment Match

myší, viz instrukce ve hře • 4.32 MB • 2040x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Bubble Mix
Postřehové hry - 64x
V této zajímavé postřehové webovce na vás čeká celkem 20 náročných úrovní. Cílem je tvořit trojice stejných bublinek. Ovšem není to tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře promýšlejte tahy.
Barcode Bedlam
Postřehové hry - 25x
Zahrajte si na majitele luxusního butiku a zkuste si ovládání čtečky čárových kódů. Vždy je nutné naskenovat pouze zboží s určitým barevným kódem. Pokud naskenujete jinou barvu, ztrácíte body.
Face Attack!
Postřehové hry - 28x
Následující hra je velice dobrá pro všechny, kdo by si chtěli procvičit svůj postřeh a vynikající pozorovací schopnosti. Uvidíte před sebou několik zvířecích hlav, přičemž to vypadá, že jsou všechny totožné, což ovšem není pravda a jedna z hlav je odlišná. Tuto hlavu musíte objevit a co nejrychleji na ni kliknout pro zisk bodů.
Be A Lovely Winner
Postřehové hry - 33x
Ani se neptáme, zda máte rádi hry na spojování či označování skupinek stejných symbolů. U takových her si odpočine nepochybně každý. V tomto klonu budete odebírat srdíčka. Zvládnete všechny nachystané levely?
Penguin diner
Postřehové hry - 610x
Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?
Another Box of Hotcorn
Postřehové hry - 28x
Another Box of Hotcorn je primitivní, ale chytlavá minihra. Vaším úkolem je bouchnout do všech popcornů v bludišti. Můžete využít bonusy (oheň, blesk, benzín), ale pozor na mazlavé máslo a špinavou vodu. Vše navíc musíte stihnout do neúprosného časového limitu.
Pickup Truck Night Parkin
Postřehové hry - 58x
Perfektní hra s perfektní grafikou. Vylepšete si své řidičské dovednosti parkováním auta v městském provozu. Zkuste předvést to nejlepší co ve vás je. Začněte první úrovní a postupně zdolejte všechny, i poměrně těžký 10. level.
Belly Bag Bonanza
Postřehové hry - 28x
Poměrně zábavný herní kousek. Hlavní postavička vás žádá o pomoc při sbírání kamarádů. Vaším úkolem bude rozmístit herní prvky tak, aby postavička překonala všechny překážky. Podaří se vám projít hrou až na konec?
Test koordinace
Postřehové hry - 32x
V této hře si můžete vyzkoušet vaši koordinaci, rychlost a přesnost. Máte zde pár úkolů, u kterých si to můžete vyzkoušet. Takže neváhejte a pusťte se do toho. Nudit se určitě nebudete. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete.
Snack Attack - udržíte rovnováhu?
Postřehové hry - 41x
Snact Attack je online hra, ve které si vyzkoušíte práci roznašeče občerstvení na stadionu. Na první pohled je to snadné - prostě vezmete příslušnou objednávku a vydáte se za zákazníkem. Jak ale brzy zjistíte, nebude to tak jednoduché, jak se na první pohled zdálo. Cestou totiž narazíte na různé překážky, například na kutálející se pneumatiky.
Orbular
Postřehové hry - 12x
Tohle je podle smyslu obyčejný arkanoid, je ale zpracován úplně jinak, než ho obyčejně známe. Místo odpalovací plochu máme koulu, která umí kuličky odpalovat speciálním impulzem. Po sražení všech teček přecházíte do dalšího levelu.
Grab The Cash
Postřehové hry - 8x
Zajímavá super hra, ve které se odehrává velká bankovní loupež. Vaší misí je pochytat všechny lapky a navrátit ukradené peníze. Hra nabízí poměrně dost vylepšení, které si pořídte za odměnu při navrácení lupu.
Hidden Numbers
Postřehové hry - 31x
Zajímavá online hra, která potrápí váš postřeh a trpělivost. Vaším úkolem ve hře "Hidden Numbers" je najít v obrázku skrytá čísla.
Run Ninja Run: Unexpected Road
Postřehové hry - 10x
Japonští bojovníci ninja se vyznačovali skvělou fyzickou připraveností a byli často dokonale spjatí s přírodou. Jedním takovým válečníkem ninja se stanete i v následující hře. Musíte překonávat připravenou trasu, na které se nachází celá řada nepříjemných překážek. Proti sobě máte i několik samurajů, které musíte přesně trefit.
Time Killer
Postřehové hry - 20x
Výborná online hra pro hráče s dobrým logickým myšlením a postřehem. Vaším úkolem je v každé scéně rozbít hodiny. Zní to jednoduše, ale v pozdějších úrovních to bude celkem makačka. Hra se spustí kliknutím na nápis Continue.