Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Apartment Match

Hrajete online hru Apartment Match

Originálně pojatá logická postřehovka, ve které budete stavět baráček a zároveň se snažit spojovat tři stejněbarevná patra. Jakmile stejná patra spojíte, zmizí a domeček zase získá stabilitu. Docela příjemná oddechová superhra.

ovládání hry Apartment Match

myší, viz instrukce ve hře • 4.32 MB • 155x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Catch Fish
Postřehové hry - 2x
Chytejte ryby házením kamenů. To je stručný popis hry Catch Fish. Jste rybář, který nemá prut, ale hromadu kamení. A moře je zrovna plné nejrůznějších ryb a pokladů. Takže si zaházejte a zalovte:). Hra se ovládá myší.
Monkey lander
Postřehové hry - 14x
Krásná oddechovka, ve které budete s malou opičkou ovládat kosmický koráb. Vaším nelehkým úkolem bude posbírat všechno ovoce a bezpečně přistát na přistávací plošině - přistání musí být velmi jemné a plynulé.
Bubble Fleefies
Postřehové hry - 33x
Pěkná oddychovka v oblíbeném tématu Spoj tři. Cílem je odstranit z hrací plochy všechny barevné kuličky. Musíte velmi dobře mířit a rychle vystřelovat kuličky. Snažte se spojovat vždy alespoň tři kuličky stejné barvy.
Underwater Fun
Postřehové hry - 31x
Načerpejte energii u této klasické postřehovky ve stylu Zuma. O co ve hře půjde? Vaším úkolem bude vystřelovat barevné kuličky tak, abyste vytvořili stejnou trojici. Hrajte rychle a nenechte dojít kuličky až na konec.
Ice Breaker
Postřehové hry - 9x
Ice Breaker je hodně chytlavá postřehová online hra. Váš úkol je jasný - prorážet ledové stěny. Je důležité přesně načasovat kliknutí, kterým zeď prorazíte.
Shrink
Postřehové hry - 39x
V postřehové online hře Shrink budete mít za úkol zužovat do dané míry stěny obdélníku, ve kterém poletují kostky. Musíte si dávat pozor, aby do zdi, se kterou právě hýbete, pohybující kostka nevrazila.
Pickup Truck Night Parkin
Postřehové hry - 44x
Perfektní hra s perfektní grafikou. Vylepšete si své řidičské dovednosti parkováním auta v městském provozu. Zkuste předvést to nejlepší co ve vás je. Začněte první úrovní a postupně zdolejte všechny, i poměrně těžký 10. level.
My New Room
Postřehové hry - 2x
V této disainerské hře si můžete navrhnout pokoj podle svých vlastních představ. Máte na výběr z mnoha druhů barev stěn, koberců ale také záclon a ostatních věcí. Nechybí ani velká škála nábytku a samozřejmě doplňků.
Sparkle 2
Postřehové hry - 23x
Objevte mysteriozní krajiny v této bezvadné online hře. Sparkle 2 se nese v duchu klasických Zuma her. Budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit kombinace stejně barevných kuliček. Hrajte rychle, protože další a další kuličky přibývají.
Math Shooter
Postřehové hry - 15x
V této skvělé početní hře je Vašim úkolem vypočítat příklady, které naleznete v horní části hrací plochy. Uděláte to tak, že kliknete na číslo, které je výsledkem příkladu. Ze začátku bude hra jednoduchá, ale časem obtížnost přibude.
Monkeys Attack
Postřehové hry - 34x
Opičky mají odjakživa rády banány. V této superhře je však vaším cílem ochránit banány před mlsnou opicí. Sestřelte opičky a uchraňte co nejvíce banánů.
hra v Unity3D
Blue-Collar Astronaut
Postřehové hry - 25x
Graficky velmi pěkná online hra, ve které budete ovládat malou raketku. S tou se musíte dostat až na konec bludiště. Nebude to vůbec lehké, protože cestou je nespočet možností, které vaši raketku pošlou do křemíkového nebe.
Busman Parking 3D
Postřehové hry - 23x
Podle nějaké statistiky se chce každý třetí chlapec stát řidičem autobusu. Představy o tomto povolání jsou jistě krásné. Ovšem praxe je velice náročná. Zkuste si to v této online hře, ve které budete řídit a parkovat velký autobus.
I Love Traffic
Postřehové hry - 12x
Ovládněte svět semaforů. Vašim úkolem je ovládat semafory tak, aby žádné auta nenabouraly. Ze začátku to bude jednoduché, ale postupně bude obtížnost přibývat a vy se s tím budete muset vypořádat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Accumulate - super návykovka
Postřehové hry - 9x
Online hru Accumulate rozhodně nezkoušejte, pokud se vám třesou ruce. V této hře jde totiž o naprostou soustředěnost a postřeh. Modrým čtvercem musíte sbírat zelená kolečka a zároveň se vyhýbat červeným. Žlutá kolečka znamenají různé bonusy. Accumulate je vážně super.