Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Apartment Match

Hrajete online hru Apartment Match

Originálně pojatá logická postřehovka, ve které budete stavět baráček a zároveň se snažit spojovat tři stejněbarevná patra. Jakmile stejná patra spojíte, zmizí a domeček zase získá stabilitu. Docela příjemná oddechová superhra.

ovládání hry Apartment Match

myší, viz instrukce ve hře • 4.32 MB • 1664x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Simon - trénujte paměť
Postřehové hry - 61x
Simon je jednou z prvních počítačových her, které kdy byly vytvořeny. A nutno říct, že ve své době byla jednou z nejoblíbenějších. Princip je jednoduchý - počítač Simon vám předvede sekvenci, kterou poté zopakujete. Tak schválně, kolik kroků si dokážete zapamatovat?
Gold Miner 3
Postřehové hry - 56x
Klasická a velmi oblíbená online hra Gold Miner je zpět v svém již třetím pokračování. Sbírejte zlato a šperky a využívejte chytře upgrady. Tak kolik si dokážete nahrabat? :)
Feed Us V.
Postřehové hry - 46x
V již pátém pokračování hry s názvem Feed Us dostanete na starost krmení divoké vodní příšery, která dostala pořádný hlad. Do každé mise dostanete předem stanovený cíl, který se musíte pokusit splnit. Vězte, že to nebude úplně jednoduchá práce, i když by se to tak ze začátku možná mohlo jevit. Obtížnost se totiž stupňuje.
hra v Unity3D
Monster Truck Parking
Postřehové hry - 38x
Další ze série parkovacích online her v enginu Unity (nezapomeňte na našem webu povolit plugin Unity). Ale zpět ke hře. Čeká vás 18 úrovní, ve kterých budete parkovat pěkně buclaté SUV. Hra vyžaduje pevné nervy a cit pro přesnou jízdu.
Ice Breaker
Postřehové hry - 11x
Ice Breaker je hodně chytlavá postřehová online hra. Váš úkol je jasný - prorážet ledové stěny. Je důležité přesně načasovat kliknutí, kterým zeď prorazíte.
Bubble Shooter Winter Pack
Postřehové hry - 34x
Klasický bubbleshooter, tentokrát však ve vánočním provedení. Jako u každé takové hry, i zde máte za úkol odstranit z hrací plochy postupně všechny vánoční koule a dárečky. Vystřelte kuličky správným směrem a tvořte alespoň trojice stejných objektů.
Remote Control
Postřehové hry - 59x
Postřehová online hra s pěknou zábavnou grafikou. Měli byste se věnovat plnění domácího úkolu, ale vám se chce spíš sledovat televizi, kde se promenádují sličné slečny. Podaří se vám mrknout na televizi aniž byste byli chyceni?
Underwater Fun
Postřehové hry - 52x
Načerpejte energii u této klasické postřehovky ve stylu Zuma. O co ve hře půjde? Vaším úkolem bude vystřelovat barevné kuličky tak, abyste vytvořili stejnou trojici. Hrajte rychle a nenechte dojít kuličky až na konec.
Booby Traps
Postřehové hry - 66x
V této postřehové bludišťovce budete ochraňovat kuličky. Nejprve rozmístěte pastičky a snažte se zneškodnit co nejvíce útočících nepřátelských jednotek. Jinak je to hodně dobrá hra ve stylu tower defense.
Knife throwing
Postřehové hry - 3x
V této postřehové hře se dostanete do cirkusového prostředí. Vašim divákům budete předvádět ten nejnebezpečnější trik. Přivážete svého asistenta ke kolu a nožem se budete trefovat do daných předmětů.
Bubble Hit Pony Parade
Postřehové hry - 229x
Poníci jsou kouzelní a jeden z poníků se stane hlavním hrdinou ve hře s názvem Bubble Hit Pony Parade. Dostanete za úkol přiřazovat k sobě stejně barevné kuličky, abyste se jich postupem času zbavili všech. Jedná se o poměrně jednoduchou hru, která je vhodná i pro ty nejmenší hráče s minimem zkušeností.
Gyroball
Postřehové hry - 34x
Online hra, ve které se budete snažit dostat míček z jedného konce plošiny na druhý, kde čeká teleport do další úrovně. Udržet neposedný míček na dráze je poměrně složité. Stačí jedno zaváhání a začínáte znovu... Hra Gyroball se ovládá šipkama. Je to docela návykovka.
Taxi Parking
Postřehové hry - 19x
Chcete si udělat řidičák nebo už ho dávno máte? V obou dvou případech si můžete vyzkoušet, jak dobře dokážete zaparkovat. Hrajete zde za taxikáře, který rozváží lidi. Lidé chtějí, aby jste zaparkovali přesně. Takže budete mít určitě co dělat. Musíte si dávat pozor, aby jste ani trochu nenabourali. Dávejte si pozor na čas.
Park My Trailer
Postřehové hry - 21x
Zaparkovat auto není vůbec snadné. O tom se přesvědčíte v této parkovací online hře. Hra se ovládá šipkama a klávesou CTRL, kterou startujete vůz a připojujete vozík.
Tuti Fruti Crush Saga
Postřehové hry - 23x
Zábavná spojovačka nejméně tří stejných symbolů. Hra obsahuje 10 úrovní a k tomu, abyste postoupili dál musíte nahrát určitý počet bodů. Proti bude stát časové omezení, takže hledejte kombinace opravdu rychle.