Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rogan the Swordmaster

Hrajete online hru Rogan the Swordmaster

Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.

ovládání hry Rogan the Swordmaster

myší, viz instrukce ve hře • 3.06 MB • 555x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Hobo
Akční hry - 13x
Staňte se hlavní postavou této hry, která je povalečem, opilcem a sprosťákem. Čeká vás putování po městě a mlácení obyvatel. Maté také své tajné zbraně jako například prdy, plivance, zvratky nebo výkaly.
Kastle Koins
Akční hry - 21x
Zajímavá akční super hra, která grafikou připomíná klasické gamesky z 90. let. Zebub ukradl Kobaltovi jeho zlato. Nyní se Kobalt vydal na bojovou misi, která čítá 20 úrovní a samozřejmě i finální souboj s bossem Zebubem. Hra se ovládá přes klávesnici.
Ben 10 vs Zombies
Akční hry - 34x
Pěkná zombie hra, ve které jako hrdina vystupuje oblíbený Ben10. Zombíci jsou právě na hladovém tažení, ve stručnosti: mají zálusk i na váš mozek. Nezbývá, než se chopit zbraně a zombíky vystřílet.
Naruto Blast Battle
Akční hry - 225x
Pěkné zpracování legendární hry Bomberman ve stylu komiksu Naruto. Tuto super hru můžete hrát dva na jednom počítači a dobře se pobavit. Snažte se důmyslně pokládat vybuchující nože a přemoci nepřítele.
Soulmech Shinobu
Akční hry - 28x
Staňte se akčním hrdinou a pohybujte se v nepřátelské zóně. Vašim úkolem je ubránit se nepřátelům pouze s mečem v ruce. Dávejte si pozor, aby Vás nezabili dříve než vy je. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Nuclear Gun
Akční hry - 26x
Vaším úkolem je sestřelit všechny nepřátele, kteří po vás jdou ze všech stran. Braňte se jak nejvíce umíte. Tak se do toho dejte a nakupujte si nové věže, které tyto nepřátele zničí. Ukažte co ve vás je!
Tank 2010
Akční hry - 34x
Ujměte se role odvážného tankisty, který musí stůj co stůj ubránit válečnou linii. Zničte všechny útočící lodě a nenechte si poškodit váš obrněný tank. Hra není vůbec lehká, ale zase vydrží na dlouho.
Mad Skulls
Akční hry - 13x
Sestřelte veškere tyto zomvíky v této hře. V této hře se hlavně prověří, jak dobře dokážete mířit, protože tady není žádný zaměřováček, který by vám v tom pomohl. Tak se snaŽte a zabijte je úplně všechny.
hra v Unity3D
Mafia Driving Menace
Akční hry - 24x
Dokážete si představit, že byste byli jedním z členů drsného gangu? A drsným gangem myslíme partičku italských mafiánů v klasickém stylu. V této hře si na mafiána zahrajete. Plňte všechny úkoly a ukažte, že máte na to, docílit pěkné mafiánské kariéry.
Biochemical Warcop
Akční hry - 33x
Postřílejte veškeré zmutované pavouky, brouky a jinou havěť, která byla špatně geneticky zmutovaná. Ovládáte takovou biochemickou zbraň se kterou je musíte všechny zabít. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Tank 2007
Akční hry - 3x
V této hře budete muset čelit obrovské přesile, jste odhodláni vydržet to až do konce? Máte svůj tank, ve kterém se alespoň částečně ukryjete před nepřátelskými střelami. Pro nákup upgradů najeďte do pravého dolního rohu.
Monstercraft
Akční hry - 22x
Akční bojová hra s názvem Monstercraft nabízí zajímavé možnosti, které se v jiných hrách příliš často nevidí. Můžete si vytvořit bojeschopný tým příšer, jež by dokázaly porazit všechny nepřátele v aréně. Příšery se dají v laboratoři všelijak kombinovat, aby vznikla silnější a lepší monstra, která dokážou vítězit.
Undo the End
Akční hry - 24x
V této super hře se objevíte ve zbořeném městě, kde se musíte dostat na konec úrovně. Pokuste se o co nejlepší výsledek v této hře. Pokud nemůžete překonat nějakou překážku, tak se musíte dostat do minulosti.
Primal Defense
Akční hry - 19x
Váš kmen byl nápadem krvelačnými zombii. Vy jste jako jediný jejich útok přežil. Pokuste se všechny zombii zabít za pomoci luku a šípu dřív, než vás zabijí oni. Pomstěte smrt svých blízkých a svých přátel.
Roll
Akční hry - 7x
Tahle hra je příkladným důkazem toho, že jde vymyslet něco jednoduchého, a přesto překvapivě zábavného na vysoké úrovni. Pomocí žluté kuličky se zbavte všech červených tak, že je budete postupně shazovat.