Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rogan the Swordmaster

Hrajete online hru Rogan the Swordmaster

Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.

ovládání hry Rogan the Swordmaster

myší, viz instrukce ve hře • 3.06 MB • 3125x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Robot Attack - Planet Antares
Akční hry - 39x
Robot Attack - Planet Antares je prvním dílem skvělé flashové superhry. V této akční hře bude vaším cílem zachránit planetu před nepřátelskými roboty.
Knight Age Christmas
Akční hry - 32x
Středověk byl zajímavým obdobím, kdy se neustále bojovalo. Toho využívá právě hra s názvem Knight Age Christmas, kdy se vydáte do boje se středověkým rytířem, jenž ovšem vystupuje velice netradičně. Musíte se postavit proti velkému množství nepřátel, abyste se probojovali dále. Nejprve si vyberete rychlost a poté i namíříte kopí a zkusíte se trefit do nepřítele.
Laser Blast
Akční hry - 31x
Sestřelte s vaším robotem tyto nepřátelské jednotky, které létají nad vámi. Vaším úkolem je zničit tyto nepřátele. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, aby vás nesestřelili dřív než vy je.
Comando 2
Akční hry - 46x
V roli elitního výsadkáře se budete muset vypořádat se svými nepřáteli v obtížných bitvách. Zažijete kruté přestřelky, ale musíte je přežít a zvítězit. Po každém kole si můžete své zbraně obměňovat.
Zombies in Space
Akční hry - 43x
Zombíkovská střílečka plná akce, střeliva, astronautů a tajemné atmosféry. Pusťte se do boje s krvelačnými nemrtvými tvory, kteří baží po vašem mozečku. Střílejte přesně a vylepšujte svůj arzenál.
Robot Arena
Akční hry - 41x
Jak už název této nové hry napovídá, jde o bojovku s roboty v jedné velké aréně. Vaším úkolem bude obrana proti dotírajícím nepřátelským robotům. Střílejte přesně a rychle, protože jinak se váš robot odebere do křemíkového nebe.
Counter-Snipe
Akční hry - 35x
Ve světě sniperů není místo na druhou šanci. Pokud uděláte chybu, je to obvykle vaše poslední chyba v životě. V této hře je vaším úkolem zničit nepřátelské snipery dříve než vás objeví.
Battlefield 2
Akční hry - 21x
Supehra Battlefield 2 patří mezi nejlepší akční hry na PC. Tato flashová verze vám představí malou ochutnávku z mapy Strike to Karkhand. Vaším úkolem je střílet po nepřátelích, kteří na vás útočí ze všech stran.
Super mario sunshine
Akční hry - 42x
Mario, jak ho nejspíš ještě neznáte. V této epizodě dostane speciální soupravu na létání, takže se už nebude muset omezovat na nízké a krátké skákání. Do sytosti si užijete létání i okolních potvůrek.
hra v Unity3D
Killing Zombie
Akční hry - 39x
V našem bláznivém světě je nepřeberné množství nejrůznějších nebezpečí. Mezi nimi nemůžeme nezmínit ani krvelačné zombie a monstra. Věříme, že máte dostatečně silný žaludek a všechny zombíky zprovodíte ze světa.
Camper Strike
Akční hry - 1864x
Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.
St. Pattack
Akční hry - 55x
Postava svatého muže se vydává zachraňovat Irsko. Nebezpečí na ostrově představuje mnoho věcí, se kterými si budete muset postupně poradit. Nejedná se o nijak snadnou úlohu, protože nepřátelé dokáží pořádně zatopit. Cestou narazíte na nejrůznější vylepšení, která sbírejte, aby se svatý muž mohl posílit.
Alien Paroxysm - boj s vetřelci
Akční hry - 14x
Vaše přátelská základna z nepochopitelných důvodů napadla váš konvoj. Všichni piloti zemřeli, kromě vás. Utkejte se s nebezpečnými vetřelci a zachraňte se v této pěkné online hře s názvem Alien Paroxysm. Hra se ovládá myší, pohyb je klávesami A,S,D,W.
Crazy Steven
Akční hry - 29x
Šílený Steven potřebuje pomoc. Dokážete ho dovést až ke zdárnému konci? Jeho cílem je pozabíjet co nejvíce lidí a posbírat velké množství financí. Za posbírání hodin obdržíte další čas navíc. Ve hře narazíte na různé náhodné události, které se pokaždé mění, takže každé spuštění hry bude jiné, což podporuje variabilitu.
Smileys War - řežba ve stylu Worms
Akční hry - 276x
Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!