Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rogan the Swordmaster

Hrajete online hru Rogan the Swordmaster

Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.

ovládání hry Rogan the Swordmaster

myší, viz instrukce ve hře • 3.06 MB • 2258x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Robot Jim
Akční hry - 40x
V této hře se vydáte s bláznivým robotem na planetu, která je obydlena vraždícími nestvůrami. Pokuste se je i přes jejich převahu všechny zabít. Sbírejte bonusy, které se ukrývají v krabicích.
International Karate
Akční hry - 13x
Klasická mlátička známá ze starších počítačů Amiga, to je legendární International Karate. Tato flashová verze je trochu obtížně hratelná, chce to trochu cviku. Svého bojovníka ovládáte šipkama, klávesou P je útok.
Super Zombie Shooter Level Pack
Akční hry - 28x
Vydejte se do 3D prostoru v této super hře. Pokuste se sestřelit veškerá monstra, která se před vámi objeví a prostřílejte se přes zombíky. Dostaňte se až na konec celé úrovně. Sbírejte zbraně a přežijte.
Robokill Trainer
Akční hry - 27x
V této hře se ocitnete na planetě, která je ovládána poblázněnými roboty. Sestrojili jste si svůj vlastní stroj na zabíjení a teď se s ním na tuto planetu vydáváte ve snaze všechny nepřátelské roboty zničit.
Kung Fu Rabbit
Akční hry - 996x
Tyto nepřátelské jednotky útočí na vás. Snažte se je zničit svým mečem. Na začátku hry si vyberete, za jakého hrdinu budete hrát. Získáváte zlato, za které si poté nakupujete nové vlastnosti v obchodech.
Chrome Wars
Akční hry - 9x
V této hře si nejdříve vyberete bojovníka, se kterým se utkáte v mnoha zápasech proti mnoha nepřátelům, kteří se Vás budou snažit zničit. Je to souboj na život a na smrt. Takže si rozmyslete, jak chcete na konci dopadnout.
Sushi Showdown
Akční hry - 27x
Bezvadná online hra pro všechny fanoušky stříleček. V roli neohroženého chlapíka s puškou budete sbírat mince, zachraňovat rukojmí a vedle toho bojovat s nepřáteli. Zvládnete hru dohrát až do úplného konce?
Bad Eggs Online 2
Akční hry - 38x
Druhý díl populární akční střílečky pro všechny chlapské hráče online her. Pusťte se do hry, ve které budete ovládat vejce (ano, správně - vejce). Hru je možné hrát jako multiplayer po internetu.
Worm Madness
Akční hry - 28x
Zahrajte si na hladového megačerva, který je tak trochu jako Otesánek - sežere vše, na co přijde. Takže na nic nečekejte a vydejte se na opravdové hody, ovšem dávejte pozor na několik stvoření, která vám mohou ublížit.
Boys vs Girls
Akční hry - 22x
Zahrajte si dívčí nebo naopak klučičí válku. Zvolte si za koho chcete válčit a poté se pokuste zničit svět vašich nepřátel. Klasická akční arkáda, ve které vám k ovládání stačí myš a šipky.
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 41x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?
Mercenaries 2
Akční hry - 17x
Byl ukraden kufřík s tajnými informacemi a vaší úkolem bude ho najít v roli tajného agenta. Spousta nepřátel vám v tom bude chtít zabránit. A tak vám nezbývá nic jiného než proti nim použít své zbraně.
SAS: Zombie Assault 3
Akční hry - 52x
Luxusní zombie hra, která je pokračováním výborné hry SAS 2. V tomto díle na vás čeká více map, více lepších zbraní a také více hráčů. Můžete hrát až se 4 hráči najednou formou multiplayeru přes internetu. Zneškodněte všechny zombíky.
Kane the Ninja
Akční hry - 25x
Stalo se něco špatného. Krásnou princeznu kdosi unesl. Král Kenjo vyslal 100 bojovníků, aby ji našli, ale nikdo se nevrátil. Mladý ninja Kane se o této smutné události dozvěděl a rozhodl se, že princeznu najde a nepřátele potrestá. V roli malého ninji se vydáváte na dobrodružnou cestu. Hra se ovládá šipkama, útok je "A", klávesou "S" volíte speciální útok (hvězdice, bomby).
Raid Mission
Akční hry - 20x
Super hra s policajtama. V roli velitele zásahové jednotky se utkáte s obávanými zločinci. Hra má famózní grafiku a skvělou hratelnost, která vydrží hodiny. Doporučujeme projet tutorial ve hře, protože na první pohled je hra trochu složitější.