Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rogan the Swordmaster

Hrajete online hru Rogan the Swordmaster

Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.

ovládání hry Rogan the Swordmaster

myší, viz instrukce ve hře • 3.06 MB • 86x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Rise of the Marshals
Akční hry - 27x
Neskutečně skvělá hra s RPG prvky. Tato super hra má skvělou hratelnost a také příběh. Tak se do toho dejte a pobijte všechny nepřátelské jednotky, které se v této hře stále objevují. Nenechte se zabít.
Jungle Rumble
Akční hry - 2x
V roli mladého chlapce se vydáte do světa plného nestvůr. Zažijte boje, kterým nechybí snad nic. Ze začátku budete moci využívat pouze kopy a pěstní rány, ale postupem času se vám otevřou další speciální chvaty.
Splatters
Akční hry - 21x
Snažte se eliminovat veškeré objekty, které na vás létají. V této super hře musíte sestřelit vše, co kolem vás létá. Sbírejte zkušenosti a body, které se vám budou hodit při vylepšování sami sebe.
Big Head
Akční hry - 8x
Zahrajte si na krvežíznivé monstrum, které ničí vše, co mu vstoupí do cesty. Vaším úkolem je ničit obyvatelstvo, armádu, ale hlavně budovy. To vše v co nejrychlejším čase.
Load Up and Kill
Akční hry - 23x
Vyberte si zbraň a sami si ji nabijte. Poté odjistěte a vydejte se do místnosti, kde již na vás čeká vězeň. Vaším úkolem je ho odstřelit jak nejrychleji můžete. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste nevystřelili vedle.
Highschool Backstreet Fighting
Akční hry - 19x
Pěkně zpracovaná akční mlátička na způsob herních automatů z 80.let. Svého hrdinu provázíte ulicemi plných pěkných neřádů, kteří se snaží dát vám na budku ;-). Hra má snadné ovládání, můžete využívat i různé kombinace.
Dragon Fist 3
Akční hry - 3x
V této hře si zahrajete za udatného bojovníka, který se musí postavit zástupu nepřátelských zápasníků. Využijte všechny své schopnosti a zdolejte všechny protivníky.
hra v Unity3D
Big Hero 6: BAYMAX Sky Patrol
Akční hry - 28x
Výtečná online hra, ve které se proletíte pěkně zpracovaným městem. Ovládáte hrdinu, s kterým se budete snažit posbírat všechny zlaté mince a samozřejmě přijdou na řadu i vzdušné souboje s nepřátelskými jednotkami.
Tank 2007
Akční hry - 1x
V této hře budete muset čelit obrovské přesile, jste odhodláni vydržet to až do konce? Máte svůj tank, ve kterém se alespoň částečně ukryjete před nepřátelskými střelami. Pro nákup upgradů najeďte do pravého dolního rohu.
Tomb Defender
Akční hry - 24x
Tak se do toho dejte a snažte se ubránit tuto hrobku. Vaším úkolem je rozsekat vŠechny nepřátele, kteří příjdou ze všech stran. Pokud už nebudete stíhat, tak se pokuste použít vaše schopnosti.
Decision 2: New City
Akční hry - 24x
Vyberte si prvně, jestli budete hrát hru více hráčů nebo prostě hrát sami. Vaším úkolem je vydržet veškeré útoky zombie. Pak si mužete nakoupit nové zbraně se kterými budete mít jednodušší boj.
AZ Tanks
Akční hry - 22x
Na první pohled velmi jednoduchá tanková online hra, ovšem s maximálním stupněm hratelnosti a zábavy. Na jednom počítači mohou hrát až 3 hráči s tím, že dva hrají na klávesnici a jeden s myší. Dobře miřte, sbírejte náboje a vyhrajte.
Demons Down Under
Akční hry - 18x
Hra plná démonů a replikujících se nepřátelských stvůr. V roli nebojácného zajíčka budete ničit nepřátele. Samozřejmostí je vylepšování vlastností zajíce a mnoho zajímavých herních prvků.
Ragdoll Invaders - zachraňte Zemi
Akční hry - 7x
Ragdoll Invaders je minihra s trochu netradičním pojetím ovládání. Vaším úkolem je zachránit naši planetu před invazí mimozemských lodí. Problém je, že se váš pohyb je podobný spíše hadrovému panákovi ;). Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem. Z počátku vám bude trvat než si zvyknete na jemné ovládání, ale pak budete lodě kosit jednu za druhou.
Hobo
Akční hry - 11x
Staňte se hlavní postavou této hry, která je povalečem, opilcem a sprosťákem. Čeká vás putování po městě a mlácení obyvatel. Maté také své tajné zbraně jako například prdy, plivance, zvratky nebo výkaly.