Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rogan the Swordmaster

Hrajete online hru Rogan the Swordmaster

Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.

ovládání hry Rogan the Swordmaster

myší, viz instrukce ve hře • 3.06 MB • 293x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
UhuForce 2 - klasická superhra
Akční hry - 19x
UhuForce 2 těží z oblíbeného tématu arkádových stříleček z 80.let. Pokud si pamatujete legendy jako River Raid, Space Invaders nebo Screaming Wings, pak vám je tato superhra v mnohém připomene. Ovládáte bojový koráb a střílíte po všem, co létá a střílí. Na konci každé úrovně vás čeká nezbytný souboj s matkou.
Dead Frontier Night Two
Akční hry - 8x
Výborné pokračování akční hry Dead Frontier. Opět se budete probíjet temnými uličkami a kosit zombie a stvůry nakažené virem N4. Hra má skvělou atmosféru, chvílemi se možná budete i bát... to až na vás ze tmy zaútočí krvelačný zombie. Rozhodně hru spouštějte ve větším okně.
Robot Arena
Akční hry - 38x
Jak už název této nové hry napovídá, jde o bojovku s roboty v jedné velké aréně. Vaším úkolem bude obrana proti dotírajícím nepřátelským robotům. Střílejte přesně a rychle, protože jinak se váš robot odebere do křemíkového nebe.
R Shot
Akční hry - 23x
V této hře máte jasný cíl. Vzít do ruky pistoli a předvést jaký jste střelec. Máte před sebou terč, který se postupně vzdaluje. Vaším úkolem je trefit se do červeného kruhu. Nastavte si obtížnost a pusťte se do této skvělé hry.
Double Edge
Akční hry - 16x
Jako hlavní hrdina v této brutální bojové hře se budete setkávat se svými nepřáteli a nemilosrdně je zabíjet. K tomu můžete získat mnoho zbraní a také štítu, které si po každém kole můžete nakoupit.
Last Battle
Akční hry - 8x
Ubraťe tuto základnu tím, že z boku budete tyto nepřátelské jednotky sestřelovat. Snažte se udělat vše, c obude ve vaśích silách v této super hře a nenechte si zničit vaší hlavní zákaladnu.
Smileys War - řežba ve stylu Worms
Akční hry - 38x
Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!
Meaty Boner
Akční hry - 35x
Mohutný kostlivec se vydává do boje proti nepřátelským příšerám. Pustit se musíte do dalších kostlivců, stejně jako různých nebezpečných netvorů. Vámi ovládaný kostlivec dokáže házet svojí hlavu dopředu, čímž omračuje nepřátele, klidně i několik najednou. Postupně se hlavní hrdina může zlepšovat, což se určitě bude hodit.
Gangsta Bean
Akční hry - 19x
Občas by si každý jistě chtěl vyzkoušet, jaké to musí být v kůži drsňáckého Gangstera, který pevnou rukou vládne ve své čtvrti. Vybojujte si co největší respekt a zničte všechny chuligány po ulicích.
Final fortress
Akční hry - 1x
Výborná strategická akce, ve které se jako i v různých jiných hrách snažíte obránit svoji pevnost. Máte obrovský kanon, který si můžete v průběhu hry různě vylepšovat. Nepřátelé se postupně přidávají.
Blueshift
Akční hry - 18x
Usedněte do svého letounu jakožto krásná pilotka, která bude mít za úkol zničit co nejvíce nepřátelských jednotek v krutých bojích, které nastali na naši planetě. Využívejte zbraně a štíty na svou obranu.
The Black Knight: Get Medieval!
Akční hry - 48x
Vžijte se do role středověkého rytíře, který potřebuje splnit stanovený finanční limit pro krále. Musíte odírat poddané, aby zaplatili všechny daně. Došlápněte si na ně osobně. Dávejte si ovšem velký pozor na čarodějnice, protože ty dokážou statného rytíře přeměnit na malé neškodné zvíře, čímž ho zdrží.
Space Kid
Akční hry - 261x
Přiletěli jste na planetu s tímto vesmírným dítětem. Vaším úkolem je zničit veškeré nepřátele. Astronauti totiž prozkoumávali tuto planetu a narazili na roboty, kteří kladou velký odpor. Toto dítě je dokáže porazit.
To-Suta
Akční hry - 12x
Zajímavá online hra zdarma, v které ovládáte cosi, co vypadá jako útočný topinkovač ;-). Cílem se sestřelit letící míčky a na konci úrovní zdolat šéfa. Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem, SHIFTem aktivujete bonus bombu.
Visible 3
Akční hry - 21x
S hrou Visible 3 se ocitnete v poměrně zajímavém světě. Musíte si totiž hlídat hned dvě roviny. Všude se nachází různé překážky, přes něž se musíte šikovně propracovat. Během postupu mezi úrovněmi si můžete zajít do obchodu s vylepšením. Jedná se o velice zajímavý nápad, jehož provedení vůbec nepokulhává.