Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rogan the Swordmaster

Hrajete online hru Rogan the Swordmaster

Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.

ovládání hry Rogan the Swordmaster

myší, viz instrukce ve hře • 3.06 MB • 4052x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Protector
Akční hry - 19x
Klasická hra na klasické motivy s klasickým ovládáním. Zkrátka, když máte rádi tenhle styl hry tak se budete bavit. Stavíte obranu kolem cesty, po které přichází nepřátelé a ty následně likvidujete.
Last Bullet
Akční hry - 77x
Opět hra s excelentní grafikou a hratelností. Zadání hry je v podstatě jednoduché - cílem je rychle zamířit a trefit určený cíl. Otestujte svůj postřeh v této akčně laděné střílčce, kterou jistě ocení každý milovník flash her.
Whack Your Boss 2
Akční hry - 248x
Každého dospělého, který někdy pracoval, jistě občas naštval jeho šéf. Pokud máte podobný problém a chcete si svoji frustraci vybít ve hře, pak je druhé pokračování hry Whack Your Boss tou pravou volbou, protože se můžete brutálním způsobem pustit do virtuálního šéfa. Existuje několik možností a můžete se je pokusit všechny postupně vyzkoušet.
Fluffy Steel
Akční hry - 25x
Hrajete za velice zajímavého králička se kterým budete muset pozabíjet pár zombíků. Dejte se do práce a pokuste se hlavně zasekávat ve dřevách od kterých se odrážíte. Je to tak trochu logická hra, takže budete muset i přemýšlet.
Nacho Wrestling
Akční hry - 53x
Pěkná wrestlingová gameska, která vás uvrhne přímo do arény, kde se utkáte s řadou bojovníků. Máte na to, abyste nejrůznějšími chvaty a hmaty zdolali protivníka? Zkuste tuto výzvu v této super hře.
Luigis revenge interactive
Akční hry - 36x
Jistě si všichni pamatujete na starého dobrého Maria. Pokud ano, jistě budete znát i jeho méně slavného příbuzného, Luigiho. Typická Mariovská předělávka, tentokrát s dá se říci přímo pekelnou obtížností.
Bubble tanks
Akční hry - 31x
Ikdyž byste podle názvu čekali spíše nějakou tankovou řežbu, není tomu úplně tak. Máte sice tank, ten je však z bublinek. Čím více bublinek na sebe naberete, tím jste silnější a lépe se ubráníte ostatním bublinovým tankům. Je to skutečně výborná hra. Jak ji jednou spustíte, těžko budete končit ;-).
Zunder Fury
Akční hry - 20x
Dobrá akční hra na odreagování. Nejprve si zvolíte svého plechového bojovníka a poté se v aréně bráníte útokům nepřátel. Po každé úrovni můžete svůj stroj vylepšit vhodnými upgrady.
hra v Unity3D
Monument
Akční hry - 32x
Vskutku monumentální 3d střílečka v Unity. Vrhněte se do tmavého bludiště, v kterém na vás čeká celá řada monster a jiného nebezpečí. Po zuby ozbrojeni však máte určitou šanci přežít, pokud budete rychle a přesně střílet.
Turn Based Battle
Akční hry - 49x
Vydejte se na báječné dobrodružství. V hlubokém a neprostupném lese žije podle jedné pověsti velké zlo, které musí být poraženo. Ovšem přístup k jeho pevnosti může získat pouze ten, kdo dokáže posbírat čtyři legendární krystaly, bez nich se ke zlu nedá dostat. Dokažte, že se legenda zakládá na pravdě.
Temple Guardian
Akční hry - 40x
Pověřili vás úkolem přímo nejvyšší důležitosti. Musíte ochránit posvátný chrám, a to co nejlépe. Nepřátelé už se blíží, a vy musíte postavit kolem cest obranné věže, které by je zlikvidovali, než bude pozdě.
Swords and Sandals
Akční hry - 237x
Jako statečný gladiátor se v hře Swords and Sandals ocitnete uprostřed arény, kde se musíte utkat s řadou nemilosrdných bojovníků sdílejících stejný krutý osud. Tato extrémně zábavná a chytlavá hra vás zavede do světa antických gladiátorských soubojů, kde každý zápas rozhoduje o vašem dalším osudu. S každým vítězstvím získáváte zlato, které můžete investovat do nákupu lepších zbraní a především kvalitnějšího brnění, jehož význam se rychle ukáže jako klíčový pro vaše přežití. Nezapomínejte, že správná strategie a dobře vybavený arzenál jsou základem vašeho úspěchu na cestě k získání titulu největšího gladiátora arény.
hra v Unity3D
Soak
Akční hry - 19x
Graficky povedená 3d hra v Unity. Zapojte se do boje s balónky naplněnými vodou. Snažte se ostatní kluky zasáhnout co nejpřesněji (do středu terče). Docela příjemná záležitost na postřeh a zároveň oddech.
Drone Wars
Akční hry - 30x
Ve vesmíru se to dneska zase jednou semele. V této hře máte různé módy na výběr. V některých budete budovat svoji vesmírnou základnu, některé budou pro změnu vojenské, kdy budete muset likvidovat tuny protivníků.
Tank Trouble
Akční hry - 9x
Vyberte počet hráčů a pusťte se do tankové bitvy. Hra Tank Trouble vás neoslní grafickým ztvárněním, ale svou skvělou hratelností. V bludišti můžete mít maximálně 5 střel, s kterými se snažte zasáhnout protivníky. Je to neskutečně zábavná a chytlavá online hra.