Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rogan the Swordmaster

Hrajete online hru Rogan the Swordmaster

Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.

ovládání hry Rogan the Swordmaster

myší, viz instrukce ve hře • 3.06 MB • 2488x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Battle Over Berlin
Akční hry - 27x
Super vzdušné souboje, které v žádném případě nemusíte hrát sami proti počítači, ale můžete si zahrát i proti kamarádovi. Ve hře můžete střílet kulometem, raketami nebo dělat různe akrobatické triky. Samozřejmě vaším cílem je zničit vašeho nepřítele..
Aqua Slug
Akční hry - 50x
Pomůžete Polovi vybojovat zpět jeho míč na americký fotbal? Vyzbrojte se vodní pistolí a vydejte se za Henrym, který vám míč ukradl. Cestou si budete muset poradit s řadou malých spratků, kteří po vás budou také stříkat vodu ;). Hra má téměř 8 MB, proto se bude i déle načítat.
Elemental Balance
Akční hry - 29x
Umístěte do těsné blízkostí objektů bomby a pokuste se je všechny shodit. Jedině tak se dostanete do dalších úrovní. Najděte proto skvělé místo pro umístění této bomby. Tak se do toho dejte.
hra v Unity3D
Mafia Driving Menace
Akční hry - 25x
Dokážete si představit, že byste byli jedním z členů drsného gangu? A drsným gangem myslíme partičku italských mafiánů v klasickém stylu. V této hře si na mafiána zahrajete. Plňte všechny úkoly a ukažte, že máte na to, docílit pěkné mafiánské kariéry.
World War Battleground
Akční hry - 31x
Na vaši základnu útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy jako jediný obránce musíte tomuto útoku čelit. Snažte se velmi dobře mířit a reagovat skutečně rychle, nebo vaše základna padne a vy s ní.
The Return of Psyphon
Akční hry - 24x
V této Benové hře budete muset zastavit Psyphona ze zničeného podzemí. Je tady několik podzemních úrovní, takže se do toho dejte a ukažte, co ve vás je. Vyhrajte tuto hru na plné čáře.
Space Marine
Akční hry - 24x
Akční bomba, ve které budete hrát za neohroženého kosmonauta, který se musí probít přes hordy vetřelců. Vaši kosmickou loď napadli krvežízniví vetřelci a mají zálusk na vše živé, tedy i na vás.
Bit Dungeon
Akční hry - 17x
Klasické staré RPG boje v podzemí se už dnes příliš nenosí. Her s touto tématikou mnoho nevzniká a už vůbec ne s takovou grafikou, na jakou byli zvyklí hráči starší generace. Hra Bit Dungeon kopíruje staré kousky a můžete se díky ní vydat hluboko pod zemi, kde bojujete se zlými nepřáteli a hlavním bossem.
Arcane Armor Collector
Akční hry - 7x
Rozsáhlá akční superhra s prvky RPG. Ovládáte svého hrdinu, probíjíte se postupně těžkými mapami, kupujete se lepší zbraně a vybavení... a hlavně se skvěle bavíte :).
Marching Zombies
Akční hry - 37x
Graficky i hratelně parádní zombie hra pro milovníky zabíjení nemrtvých :). Ubraňte vaši farmu před invazí zombíků, kteří se neštítí vůbec ničeho. Sbírejte suroviny, vylepšujte zbraně, nastražte pasti, zvítězte.
Tomb Defender
Akční hry - 44x
Tak se do toho dejte a snažte se ubránit tuto hrobku. Vaším úkolem je rozsekat vŠechny nepřátele, kteří příjdou ze všech stran. Pokud už nebudete stíhat, tak se pokuste použít vaše schopnosti.
Monstre 2
Akční hry - 26x
Používejte váš kanón pro sestřelení několika budov! Pokuste se udělat vše, aby se vše zhroutilo a ujístěte se, že žádné monstrum nepŘežilo! Dokážete získat zlatou medajli?
Jarbot
Akční hry - 33x
10 000 let před mimozemskou civilizací, byly zničení těmi samými stroji, které vymysleli. Po zkoumání specifické DNA, je na čase vše přestavĚt. Snažte se uchránit vyrůstající mimozemšťany.
Zombie Horde 2
Akční hry - 27x
Pokračování akční online hry, ve které se budete bránit útoku krvežíznivých nemrtvých. Po úspěšně zvládnutém útoku můžete vylepšit nebo koupit nové zbraně. Hra se ovládá myší, mezerníkem použijete druhou zbraň, klávesou R nabíjíte.
Quake
Akční hry - 27x
Klasická akční střílečka Quake se konečně dočkala i své online flash podoby. Zneškodněte všechny cizáky a ponořte se do této ultimátní FPS střílečky. Čeká na vás pěkný kus akce a zábavy.