Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Algida Ice Lovers - pro milovníky zmrzliny
sponzorované odkazy

Algida Ice Lovers - pro milovníky zmrzliny

Hrajete online hru Algida Ice Lovers - pro milovníky zmrzliny

Filip se zakoukal do Simony a má plán, jak ji sbalit. Nejdříve se ale musí rafinovaně dostat do klubu, a tam plnit různé úkoly... Pro zkušené hráče arkád a adventur nebude hra příliš těžká.

ovládání hry Algida Ice Lovers - pro milovníky zmrzliny

myší, viz instrukce ve hře • 0.26 MB • 223x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Adventury"
Shanghai Dynasty
Adventury - 205x
Na této hrací ploše najdete mnoho kostiček se zajímavými obrázky. Těmto obrázkům budete muset najít správnou dvojici. Jakmile tyto dvojice spojíte, zmizí. Můžete spojovat jen krajní dvojice. Jinými slovy klasická a velmi oblíbená mahjong hra. Hra Shanghai Dynasty patří mezi nejlepší majong hry, takže rozhodně zkuste - je to pecka.
Gabriel the Gladiator
Adventury - 16x
Zajímavá klikací adventura, ve které bude vaším herním úkolem pomoci malému gladiátorovi Gabrieli v jeho cestě za titulem v Koloseu. Hra vyžaduje postřeh, přemýšlení a trpělivost.
hra v Unity3D
McLeft LeRight
Adventury - 19x
Dobrá online hra v enginu Unity. Vaším nesnadným úkolem  bude zajistit, aby se hlavní hrdina dostal ke každému dalšímu hrdinovi ve hře. Využijte všechny své dovednosti a schopnosti a hrajte co nejrychleji.
Elf Archer
Adventury - 18x
Zlá monstra unesli vaši vysněnou princeznu. Nezbývá než se chopit svého luku a meče, a vydat se po stopách unesené krásky. Podaří se vám ji osvobodit?
Mah jong Connect 1.3
Adventury - 113x
Vašim úkolem je spojovat dvojice stejných kostiček. Ne vždy jdou kostičky spojit. Budete muset přemýšlet, jaké kostičky dát k sobě. Hra je časově omezena. Dokážete se dostat do dalších kol? Hra je známá i jako Mahjong Connect 1.3. Z dalších mahjongů doporučujeme Kuchařovo nádobí, Cartoon Mahjong a Mahjong Alchemy.
The Fog Fall
Adventury - 2x
Jste bezejmenný, naprosto neznámý člověk, který náhodou přežil nukleární holocaust. Jednoho dne jste se probudili do svého osamoceného života, s podivným pocitem v břiše jste se rozhodli přijít tomu všemu na kloub... The Fog Fall je klasická klikací adventura. Cílem je dostat se z domu a možná i něco víc...:)
Labyrint
Adventury - 8x
Staňte se sympatickým žlutým chlapíkem, který musí projít nekonečným labyrintem jak na souši tak ve vodě. Využijte k tomu svůj důvtip, kreativitu a hlavně rychlé rozhodování, jinak nemáte šanci přežít.
Ben 10 - Saving Sparksville
Adventury - 16x
V této hře náš známý hrdina Ben10 bojuje s ohromným robotem vytvořeným zlou silou Megawatt. Robot je právě na cestě k elektrárně, kde se chce dobít. Je na vás, abyste mu vkročili do cesty a přemohli ho.
The great mahjong
Adventury - 7x
Jistě Vás tato hra nadchne logickým uvažováním, které budete muset použít. Spojováním stejných kostiček odstraňte všechny kostičky, které se v daném kole nacházejí. Hra není časově omezena.
The Doors
Adventury - 1x
Ztratili jste to nejcennější co jste měli vaši paměť. Nepamatujete si kdo jste ani kde se zrovna nacházíte. Máte akorát vnitřní pocit, že něco není v pořádku a tak se snažíte uniknout z domu, ve kterém právě jste.
The stone of Anamara 2
Adventury - 7x
V této hře se ocitáte v domě, který má v sobě mnoho záhad a nástrah. Vašim úkolem je zůstat na živu za každou cenu. Luštěte různé záhady a prokousejte se co nejdále. Záleží jen na Vás, jestli najdete všechny klíče.
hra v Unity3D
Jak vycvičit draka (Dragons: Wild Skies)
Adventury - 40x
Velmi zdařilá superhra s draky, to je 3D herní bomba Jak vycvičit draka. Díky Unity3D má hra super grafiku a hratelnost na vysokém stupni. Cílem hry je hledat draka, připravit pro něj správné jídlo a naučit ho létat. Zkrátka ho vycvičit podle svých představ.
A Small Favor
Adventury - 18x
V této hře se ocitáte ve vzdálené vesmírné galaxii, stáváte se nájemným vrahem a Vašim úkolem je zabít senátora. Po cestě sbírejte různé předměty, které Vám ve vašem úkolu jistě pomohou. Neváhejte a pusťte se do hry.o hry.
Youda Survivor 2
Adventury - 37x
Parádní pokračování oblíbené superhry Youda Survivor. Vaším úkolem bude na ostrově vybudovat prosperující společnost. Musíte se starat o dostatečný přísun vody a o bezpečí všech svěřených zvířat. Graficky je to opravdová superhra jak má být.
Algida Ice Lovers - pro milovníky zmrzliny
Adventury - 224x
Filip se zakoukal do Simony a má plán, jak ji sbalit. Nejdříve se ale musí rafinovaně dostat do klubu, a tam plnit různé úkoly... Pro zkušené hráče arkád a adventur nebude hra příliš těžká.