Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Aventura Magica
sponzorované odkazy

Aventura Magica

Hrajete online hru Aventura Magica

Hezká skákačka pro děti. Ovládáte malého kouzelníčka, který prochází bludištěm a snaží se najít všechny předměty a bonusové objekty. Hra se ovládá šipkama (pohyb) a mezerníkem (skok).

ovládání hry Aventura Magica

myší, viz instrukce ve hře • 1.45 MB • 58x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Comic Book Cody
Arkády - 19x
Komiksový nadšenec si v poklidu svého nočního pokoje spal, když tu náhle se k němu vloupala skupinka zlodějů, kteří mu drze zcizili celou sbírku komiksů. Cestou jim ovšem vypadávají, takže je chlapec může začít sbírat. Jakmile nalezne některý komiks, může ze sebe na čas udělat superhrdinu. Potřebuje se vždy dostat do dveří.
Mad Truckers
Arkády - 22x
Zahrajte si na drsného řidiče silného kamionu a snažte se dovézt zásilky včas do místa určení. Na cestě musíte překonat řadu překážek a dávat pozor na srážky s ostatními auty.
Feed Me Moar 2
Arkády - 35x
Druhý díl herní pecky Feed me moar. Ve hře budete svou chytrostí bojovat s monstry, které můžete přemoci pouze tak, že je nakrmíte až k prasknutí.
Snail Bob 2
Arkády - 51x
Snail Bob 2 je druhé pokračování skvělé online hry pro všechny hráče, včetně malých dětí. Šnek Bob je zpět se svými problémy. Musí s vaší pomocí překonat celou řadu důmyslných překážek, aby se dostal do bezpečí.
Marios adventure 2
Arkády - 32x
Herní legenda Super Mario se vrací ve velkém stylu. I tentokrát zažijete spoustu levelů, nepřátel, různých houbiček a vylepšení s nimi spojených. Máte pouze pět životů na to, doskákat co možná nejdál.
Castle Run
Arkády - 196x
Zahrajte si supr skákačku se smypatickou obludou, která hledá cestu z hradu. Utíkejte rychle, sbírejte rozházené penízky a hlavně se vyhýbejte zlým duchům, kteří vás mohou připravit o život.
Romeo
Arkády - 16x
V této bezvadné dobrodružné hře máte za úkol pomoci Romeovi najít cestu skrz Shakespearovu zemi. Úkolem této hry je zachránit krásnou Julii z jejího balkónu. Sbírejte všechny růže a vyhýbejte se nebezpečným příkopům.
Turbo Tester
Arkády - 28x
Vrhačem vystřelujete auta na jezdecké dráhy. Zní to bláznivě? Ano, je to bláznivé, ale taky zábavné. Nesnažte se střílet příliš mnoho aut, aniž byste se netrefily na rampu. Za přesné umístění totiž na konci úrovně získáte vyšší bonus.
RuddyJelly Adventure
Arkády - 17x
Jednoduchá skákačka, která vás dostane do netušených výšin. V roli panáčka Ruddy Jellyho budete proskakovat přes obláčky a snažit se dostat co nejvýše. Cestou na vás čekají bonusy a různá vylepšení.
Toucan in the Jungle
Arkády - 25x
Pěkná oddychová arkáda s logickými prvky. Pomozte hladovému tukanovi a dopřejte mu sladké ovoce. Není to vůbec snadné, protože mezi tukanem a ovocem je řada překážek, které musíte nějak obelstít.
Robot Wants Fishy
Arkády - 203x
Robot si v budoucnosti poletuje vesmírem a jeho mazlíčky jsou kotě a štěně. Hledá někoho, s kým by si kotě mohlo rozumět a narazí na stopy živočicha, u něhož si myslí, že by to mohlo jít. Robot chce rybu! Pomozte mu ji najít a na daleké cestě překonávejte všemožné překážky. Jedná se o poměrně zajímavou retro hru.
Go Paris Hilton
Arkády - 33x
Známá nepříliš rozumná blondýna Paris Hilton se dala na sportování. V této běžecké online hře bude vaším úkolem vést Paris přes překážky. Nebude to vůbec snadné.
Invasion of the Galactic Goobers
Arkády - 2x
K Zemi míří armáda galaktických buráků. Usedněte do svého vesmírného korábu a dejte se jim na odpor. Superhra Invasion of the Galactic Goobers je pěknou předělávkou klasické hry Space Invaders. Po každých 250 bodech na vás čeká Big Boss.
Haste Makes Waste
Arkády - 47x
Želvák se chystá na večírek, ale najednou po cestě zjistí, že už nemá čas. Naštěstí ho napadne spásná myšlenka, takže si sestrojí komplikovaný stroj, který by ho měl posunout do dálky. Pomozte želvákovi s cestou. Nasměrujte ho, aby se posunul o co největší možnou vzdálenost. Postupně získáváte finance, za něž si lze vylepšit různé věci.
Fire Ladybug
Arkády - 35x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.