Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Airport Tycoon

Hrajete online hru Airport Tycoon

Zahrajte si na manažera letecké společnosti. Vyberte destinace letů, spravujte letiště, starejte se o pohodlí pasažérů a všechny důležité věci. Máte 24 měsíců na to, abyste vybudovali největší leteckou společnost. Podaří se vám během té doby obsadit všechny runwaye, destinace a najmout nejdražší celebritu pro reklamu?

ovládání hry Airport Tycoon

myší, viz instrukce ve hře • 0.21 MB • 104x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Genghis Khan
Strategie - 3x
Tahle povedená hra brilantním způsobem kombinuje ekonomickou zdatnost se strategií. Máte něco málo peněz na to, abyste si v téhle hře vybudovali armádu, kterou protivník nebude moci porazit. Zvládneš to?
Ultimate Army 4
Strategie - 2x
Dobrá strategická super hra nejen pro kluky. Vaším úkolem bude vysílat bojové jednotky na napřítele. Cílem je obsadit všechny základny. Není to však vůbec lehké, protože soupeř se jen tak nedá.
Nanowar 2
Strategie - 1x
Hra Nanowar je poměrně netradiční svým zaměřením. Dostanete se totiž do lidského organismu, kde se musíte bránit před nebezpečnými bakteriemi. V těle probíhá nekonečná válka dobra se zlem a vy se v této hře postavíte na stranu dobra. Velkou výhodou této hry je, že počáteční instrukce si můžete přečíst v češtině.
Smiley chess
Strategie - 1x
Máte rádi královskou hru šachy? Tentokrát tu máme pěknou verzi této stolní hry. Na místo klasických figurek však ve hře vystupují smajlíci. Cíl je však stejný. Porazit soupeře matem.
Snafu TD
Strategie - 1x
V této hře je Vašim úkolem zabránit nepřátelským vojskům, aby se dostali přes Vaše území až na druhou stranu. Uděláte to tak, že postavíte různé věžičky, díky kterým nepřátele zničíte. Jak daleko dokážete dojít je jen na Vás.
City Siege 2
Strategie - 4x
Vaše město bylo obsazeno nepřátelskou armádou. Nyní je na vás, abyste s pomocí domobrany převzali zpět kontrolu nad městem. Sbírejte hvězdy, vylepšujte vojáčky, vyhněte se ztrátám na životech civilistů.
Fish Tank
Strategie - 6x
Kupte si akvárium a vybavte si ho různými kameny a vodními rostlinami. Vyberte si ryby, které by jste chtěli v akvárium chovat. O své rybičky se musíte pečlivě starat. Pravidelně je krmte a vyměňujte jim vodu.
Tower Breaker 2 Across the Sea
Strategie - 3x
Pěkná hra vhodná pro kluky. Vaším úkolem je přemoci všechny pevnosti, které dosud obývají nepřátelské jednotky. Musíte dobře promýšlet útok, protože zásoba střeliva je omezená a protivníci nejsou hloupí.
Final defense 2
Strategie - 4x
Výborná strategická obranná hra. Máte svoji pevnost, kterou musíte za každou cenu ochránit. Postupně vydělejte peníze, za které si budete moci pořídit cenné upgrady a některá vylepšení. Zábava na dlouhé hodiny.
Duels Defense
Strategie - 2x
V této online hře se budete bránit před nájezdy nepřátel. Jejich síla každým kolem vzroste. Proto se pokuste rozestavět obranné věže kolem příjezdových cest tak, aby jste se i jejich vzrůstající síle ubránili.
Frenzy Hotel
Strategie - 4x
Máte rádi obsluhovací online hry, ve kterých se staráte o přání zákazníků? V této hře se podíváme do hotelu, ve kterém je skutečně živo. Hoteloví hosté mají nejrůznější přání, plňte je a vydělejte tak hromadu peněz.
Tinysasters 2 Rise Of The Nexus
Strategie - 1x
Poměrně promakaná strategická super hra, ve které budete budovat svou říši a objevovat nová území. Nejprve postavte malé městečko. V něm nesmí chybět pila na zpracování dřeva a farma na pěstování plodin. Postupem času a vylepšováním stavte nové budovy.
Sea of Fire 2
Strategie - 65x
Tato hra se odehrává v prostředí války, kde všechno bude záležet na vašich rozhodnutích. Prokažte svůj bleskový strategický um a vyhrajte bitvy za čest a slávu. Pěkná strategie se spoustou akčních prvků.
Bloom Defender
Strategie - 3x
Bloom Defender je zástupce strategických super her na téma tower defense. Vaším nelehkým úkolem bude nastolit přírodní rovnováhu a strategicky bránit mateřský strom před útoky podivných přírodních sil. Upgradujte své tři obranné stromy a využijte i dostupná kouzla.
Crusader
Strategie - 0x
Pěkná taktická strategie, ve které budete mít za úkol vybojovat co největší území se svými křižáky. Budete muset použít rafinované taktiky, abyste nepřišli o své zabrané území, zatímco bojujete jinde.