Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Airport Tycoon

Hrajete online hru Airport Tycoon

Zahrajte si na manažera letecké společnosti. Vyberte destinace letů, spravujte letiště, starejte se o pohodlí pasažérů a všechny důležité věci. Máte 24 měsíců na to, abyste vybudovali největší leteckou společnost. Podaří se vám během té doby obsadit všechny runwaye, destinace a najmout nejdražší celebritu pro reklamu?

ovládání hry Airport Tycoon

myší, viz instrukce ve hře • 0.21 MB • 215x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Corporate Wars Second Wind
Strategie - 50x
Oblíbili jste si strategické hry ve stylu tower defense? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Připravte schéma obranných věží a postavte se vlnám nepřátel. Nezapomeňte věže vylepšovat a stavět je na strategická místa.
Defend Your Dirt
Strategie - 18x
Vašim úkolem v této hře je bránit malou hromádku hlíny, která se každým kolem rozroste, až z ní bude ohromná hromada. Čím větší hromada je, tím horší je ji ubránit. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak šikovní jste.
hra v Unity3D
Steam Defense
Strategie - 62x
Kdesi ve vesmíru jedné základně došly zásoby paliva. Lidé se snažili odcestovat v záchranných modulech, ovšem většinu zabily asteroidy. Několik přeživších si nyní musí poradit s obranou základny.
Death vs Monstars
Strategie - 6x
V této hře na Vás čeká nelehký úkol, se kterým se budete muset vypořádat. Budete muset zničit plno monster, které budete muset sestřelovat. Nezapomeňte sbírat penízky. Po každém kole si budete moct na koupit mnoho další výbavy, díky kterým se tento úkol stane jednodušší.
Civilizations Wars
Strategie - 39x
Luxusní strategická pecka, která nabízí opravdu vysoký stupeň hratelnosti. Ve hře musíte rychle přemýšlet a taktizovat. Hra obsahuje 99 levelů (33 pro každou rasu), 11 druhů budov, 8 herních módů, 100 úkolů a mnoho dalšího. Doporučujeme.
Elite Force - Conquest
Strategie - 11x
Výborná akčně strategická online hra. Hra je tak trochu postavena na principu tower defence. Čili na mapě strategicky rozmístíte několik druhů obranných věží a pokusíte se zabránit průniku nepřátel. Doporučujeme spouštět ve větším okně.
Gaia Defense
Strategie - 8x
Vaším úkolem v této strategické tower defence hře je ubránit portál s bombou. Útočí na vás nespočet nepřátelských jednotek, avšak vy musíte útoku odolat. Pečlivě si rozmyslete, kam postavíte obranné věže. Nepřátelští cizáci totiž útočí na nejslabší místa. Hra nabízí 19 kampaní a 10 survival úrovní.
Ultimate Army 4
Strategie - 29x
Dobrá strategická super hra nejen pro kluky. Vaším úkolem bude vysílat bojové jednotky na napřítele. Cílem je obsadit všechny základny. Není to však vůbec lehké, protože soupeř se jen tak nedá.
Takeover
Strategie - 448x
Strategická online pecka, která vás zavede do nebezpečného středověku, kde vládnou brutální války a kouzla mocných čarodějů. Vyrábějte jednotky a snažte se dobít nepřátelskou pevnost.
World Wars
Strategie - 24x
Pokuste se ovládnout celý svět v další světové válce. O vašem vítězství rozhodne hlavně náhoda. Budete totiž o území vašich nepřátel hrát kostky. Kdo hodí větší číslo, ten vyhrává a zabírá území nepřítele.
Tank Attack
Strategie - 25x
Vaším úkolem je prohánět se s malým obrněným tankem po válečném poli a střílet po všem co se jen v okolí mihne. K likvidaci vašich nepřátel budete potřebovat přesnou mušku a především dostatek odvahy, protože většinu boje budete čelit drtivé přesile.
Hospital fun
Strategie - 53x
V této strategické online hře se podíváme do nemocnice. Vaším úkolem bude toto středisko řídit tak, aby bylo vše v nejlepším pořádku. Budete se starat o pacienty, ale také o vybavení nemocnice. V každé části je nutné ošetřit konkrétní počet klientů.
Papa Taco Mia!
Strategie - 369x
Papa Louie právě otvírá novou taco restauraci. Samozřejmě vás oslovil, abyste mu s provozem podniku pomohli. Vaším úkolem bude pomoci zaměstnancům Mitchovi a Maggie v příjmi objednávek, jejich vyřízení, přípravě jídla a celkovém provozu restaurace. Hra na virtuální zaměstnání z kategorie naprosté superhry :).
Fox Fyre
Strategie - 14x
V této skvělé hře umisťujete svá děla na orbit a likvidovat tak nepřátelská děla. Vyzbrojte se 20ti různými zbraněmi a schopnostmi. Sbírejte bonusy, vydělávejte peníze, vylepšujte se a vyhrajte. Graficky hezky zpracováno.
Endless Night
Strategie - 21x
Velmi pěkná strategická hra, ve které budete bránit svou malou farmičku před nájezdy krvelačných zombíků. K vítězství budete potřebovat postřeh, pomoc herních přátel a dobrou mušku. Hra obsahuje 30 úrovní, upgrady a 20 překvapení.