Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chicken Coop

Hrajete online hru Chicken Coop

Zahrajte si na chovatelku slepiček. Vaším úkolem bude kompletní péče o slepice a snaha o co nejvyšší počet nakladených vajíček. Dodržujte správný herní postup a dokažte, že jste v chovatelských dovednostech velmi zruční.

ovládání hry Chicken Coop

myší, viz instrukce ve hře • 0.25 MB • 88x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Kitchen make 3
Hry pro dívky - 28x
Každá malá dívka už má jistě dobře rozmyšleno, jak bude vypadat její budoucí kuchyň. Tady si to můžete vyzkoušet. Dostanete totiž k dispozici spoustu stylového vybavení a různé kuchyňské příslušenství.
Cameron Diaz
Hry pro dívky - 39x
Jistě znáš štíhlou, krásnou Cameron Diaz. Teď se můžeš stát její hlavní stylistkou. Tak neváhej a pusť se do toho. Ve svém nemalém šatníku má na výběr od romantického přez elegantní až po sexy kousky.
Beauty Maker 50
Hry pro dívky - 42x
Teď tě čeká opravdu náročný boj. Hra není omezena časovým limitem a dokonce je zde i nápověda v sekci HINT. Dej se do toho, oblékej, nalič ji, měň účes, doplňky a staň se hezčí dívkou než tvá sokyně:)
Cutie Makeover 46
Hry pro dívky - 482x
tato slečna se rozhodla dát na kariéru herečky. Dokonce ji přijali na vedlejší roli nového seriálu pro mladistvé. Pochopitelně potřebuje skvělou stylistku. Tou se stáváš nyní ty! Dej se do upravování!
Cody Dressup 60
Hry pro dívky - 15x
Krásná online oblíkačka pro dívky,tato slečinka Cody se dnes chystá na ples. Pochopitelně chce vypdat nádherně, nejlépe nejkrásněji ze všech přítomných. A to je tvůj úkol. Oblékni ji, aby byla nejhezčí!
Barbie v zimě
Hry pro dívky - 27x
Krásná online hra pro dívky. Barbie se líbí všem, jenže si také musí každý den dávat záležet na svém vzhledu, takže zimu nesmí opomenout. Tak a teď je pouze a jen na tobě, jak naložíš s jejím šatníkem, jak ji oblékneš:)
Fairy Dressup 41
Hry pro dívky - 19x
Tak tahle slečinka není žádná květinka. Dává si záležet, aby co nejvíce nosila vojenské oblečení, maskáče, síťované oblečení apod. Jen se koukni do jejího šatníku! Teď je tvým úkolem vykouzlit ten nej model, má rande!
Sushi
Hry pro dívky - 13x
Hezká online hra pro dívky, pokud jsi bystrá a rychlá a máš obchodního ducha, pak je pro tebe tím pravým:) Tvým úkolem je obsloužit 4 stále nemající dost slečny, poslpěš si, dokáží se rychle naštvat.
Vintage Girl Make Up
Hry pro dívky - 35x
Jedna z jednodušších oblíkaček a makeover her pro dívky a nejmenší hráče. Mladá dívka již čeká na vaše kreativní řádění - vyberte styl účesu, oblečení, make up a další doplňky.
Pretty Dressup 5
Hry pro dívky - 312x
Krásná, oblíbená, roztomilá online oblíkačka pro dívky! Kokej na tu nevinně vyhlížející slečinku. Ona je úplně vykulená z toho, co se v dnešním světě nosí. Nauč jí to trošku a oblékni ji , jak nejlépe umíš.
Foto modelka 5
Hry pro dívky - 22x
Krásná fotomodelka má i svůj soukromý život. Odpoledne jde sice na focení, kde má maskérku a stylistku , avšak navečer má rande se svým novým objevem. Dej se do toho a udělej z ní slečnu, kterou mu bude každý závidět.
Pet Decorate
Hry pro dívky - 3x
Po velikánckém uklidu musíš opět vrátit své domací mazličky na zprávné místo tam kam patří. Zkus to a uvidíš zdali to vzládneš. No pust se do toho a uvidíš zadli jo, nebo naopak ne. Ve hře jsou pekně zpracovány zvířátka.
Lagoona Blue Hairstyles
Hry pro dívky - 13x
Lagoona patří mezi nejoblíbenější postavy v seriálu Monster High. Velký kus její popularity tkví v jejím perfektním vzhledu a skvěle upraveným vlasům. Jen se přesvědčte v této online hře, ve které se můžete stát osobním kadeřníkem slavné Lagoony z Monster High.
Star Dressup 12
Hry pro dívky - 7x
A je tu hvězda dnešního večera, ve snímku Venkovská dívenka, jako Robin Hood :) Velmi vtipný snímek. No teď je ale hlavní problém všech stylistů a maskérů, jak slečnu obléci. Požádali o pomoc i tebe, tak se dej do toho!
Flirt on the Beach
Hry pro dívky - 35x
Pěkná online hra pro dívky, které si chtějí zahrát na nezávazné flitrování online. Vaším úkolem bude láskou omámit co nejvíce chlapců. Stačí najít volného kluka a kliknout na něj... pokud ale na něj dostane zálusk jiná slečna, tak nastává boj o kluka formou rychlé klikačky :).