Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chicken Coop

Hrajete online hru Chicken Coop

Zahrajte si na chovatelku slepiček. Vaším úkolem bude kompletní péče o slepice a snaha o co nejvyšší počet nakladených vajíček. Dodržujte správný herní postup a dokažte, že jste v chovatelských dovednostech velmi zruční.

ovládání hry Chicken Coop

myší, viz instrukce ve hře • 0.25 MB • 130x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cutie Makeover 38
Hry pro dívky - 11x
To je ale moderní slečna. Koukni se, kolik možností zde můžeš využít, jak ji můžeš upravit. Nalič ji, jak nelépe umíš, pak se dej do šperků a doplňků a nakonec tě čeká účes a oblečení (kliknutím na vlasy a triko).
Pretty Dressup 6
Hry pro dívky - 20x
Tak tohle je opravdu velice rozomile vypadající slečinka. Můžeš si s ní dělat, co jen chceš. Smíš jí dát jinou paruku. Pak jí udělej krásný outfit, aby zapůsobila na nového klučinu, který přišel k ní do třídy!
Peppa Pig - New House Decor
Hry pro dívky - 21x
Seriál Prasátko Pepa (Pepina) je mezi dětmi nesmírně oblíbený. Ani se nedivíme, je to legrační, milé a bez násilí a řevu. Stejně jako tato online hra pro dívky. Vyzdobte tento hezký nový dům podle svých představ,
Model Dressup 105
Hry pro dívky - 16x
Tahle slečnamá ráda ležérnost a střídnost i v normálním oblečení, ale zde se jedná o večerní róbu. Tak ji krásně oblékni, jde totiž se s vým novým objevem do divydla na oblíbené představení. Nezapomeň na šperky a vlásky a botky.
Mini Colouring 3
Hry pro dívky - 18x
Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
January Cover Girl
Hry pro dívky - 37x
Dívka v této příjemné holčičí hře by se chtěla stát super modelkou, která bude plnit titulní stránky nejvěhlasnějších módních časopisů. Dokáže to s vaší pomocí coby módního stajlisty?
New House
Hry pro dívky - 23x
Rodina má problém neví jak poskládat věci po novém domě a chtějí od vás pomoct. Na začátku hry je asi dvou vteřinová nápověda jak by si to asi rodinka představovala. U hry procvičíte paměť a je dobrá na zabavení.
My Cute Pony Day Care
Hry pro dívky - 38x
Postarejte se o malého poníky z oblíbené série My Little Pony. Dávejte pozor na všechny ukazatele a udržte poníka stále šťastného a spokojeného. Tuto hru, ve které pečujete o malého poníka, si jistě oblíbí především dívky.
Beauty Maker 51
Hry pro dívky - 12x
A je tu soutěž pro nejkrásnější letní sportovkyně. Tato dívenka se také smí zúčastnit. Tvým úkolem je o i pečovat. Krásně vhodně ji oblékni, pak jí úžasně nalič, potom jí zvol nejlepší účes a nakonec doplňky.
Model Dressup 96
Hry pro dívky - 47x
Tahle slečinka jde večer na rande a chce vypadat perfektně. je to její první rande a potřebuje ještě trošku popostrčit. Budeš tak hodná a pomůžeš jí? Obleč ji, zvol účes i botky, kabelky. Je to na tobě:)
Family Restaurant
Hry pro dívky - 33x
Mít svůj vlastní business není nic jednoduchého, obzvlášť při dnešní obrovské konkurenci. Pokud byste ale opravdu chtěli zkuste si to natrénovat na téhle strategické hříčce. Stavíte si svou restauraci a obsluhujete zákazníky.
Alison dress up
Hry pro dívky - 14x
V této hře pro dívky si budete moci zkusit, jak budou slušet slečně Alison různé kombinace oblečení. Máte spoustu možností, jak ho navolit, takže se neostýchejte a zkuste, co jí bude asi tak nejvíce slušet.
Amanda Bynes
Hry pro dívky - 2x
Amanda Bynes je známá hollywoodská krasavice. jenže dnes je tak nervózní, že se nemůže rozhodnout, co si vezme na sebe! Má totiž velkolepé rande. Tvým úkolem je jí vybrat co nejlepší outfit, aby zapůsobila!!!
Beauty Maker 20
Hry pro dívky - 2x
Je tu souboj o srdce chlapce, který si dívku vybírá podle vzhledu. Ty bys jistě takového nechtěla, ale tato dívky se o něj rozhodla bojovat. Potřebuje však pomoct s výběrem oblečení, účesu, doplňků, šperků aj. Pomoz jí a nakonec uvidíš koho si vybere:)
Big Mamas Salon
Hry pro dívky - 53x
Pomozte šikovné kadeřnici s provozem jejího podniku. Budete se starat o přání zákaznic, které chtějí vypadat velmi hezky. Podaří se vám rychle pečovat o klientky a vydělat co nejvíce peněz?