Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Araneo - superhra pro děti
sponzorované odkazy

Araneo - superhra pro děti

Hrajete online hru Araneo - superhra pro děti

Araneo je pěkná online hra vhodná především pro děti. Ovládáte partu osmi pavouků, kteří chytají jakési barevné tlouštíky, kteří se plouží po zemi. Úkolem je chytit alespoň tři cvalíky stejné barvy vedle sebe.

ovládání hry Araneo - superhra pro děti

myší, viz instrukce ve hře • 0.3 MB • 360x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Circus Balls
Postřehové hry - 2x
Vašim jediným, avšak složitým úkolem v této skvělé hře je dostat barevné míčky do stejně barevných košů. Ze začátku se Vám bude zdát hra jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Chce to dobře namířit a určit správnou sílu letu.
Element Blocks
Postřehové hry - 28x
Příjemná oddychová online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat barevné objekty a snažit se sestavit kompletní řadu. Hra spojuje herní principy tetrisu a klasických spojovaček stejných symbolů. Hodně návyková gamesa.
Who Bob What Pants
Postřehové hry - 10x
Přeneste se do role školní houby, která v této hře likviduje zlé padouchy. K tomu využíváte bubliny, do kterých své protivníky chytáte. Za každého zničeného chuligána získáte body a bonusy.
hra v Unity3D
3D Army Tank Parking
Postřehové hry - 6x
Povedená 3D parkovací hra v Unity. Tentokrát však nepůjde o parkování obyčejného auta, ale o těžkotonážní tank. Masivní vozidlo dokonale prověří vaše schopnosti. Celkem na vás čeká 20 misí.
Dino Run
Postřehové hry - 5x
Na malou chvilku se můžete stát dinosaurem, který utíká před žhavou lávou. Budete se vyhýbat různým překážkám a sbírat potravu, aby jste měli energii. Když budete mít štěstí, pomohou vám i ostatní zvířata.
Popstar
Postřehové hry - 30x
Příjemná postřehovka s tématem spojování tří stejných symbolů. Cílem je dosáhnout stavu, kdy na hrací ploše nezbyde ani jeden barevný dílek. Své tahy dobře promýšlejte, abyste se do dalšího kola dostali s dobrým bodovým ohodnocením.
Whack a mole
Postřehové hry - 1x
Tato online hra vyzkouší váš postřeh. Musíte klepnout přes čumák co nejvíce krtků, kteří neustále vystrkují své hlavy z nor.
Incriminati - bleskový úklid pokoje
Postřehové hry - 2x
Online hra Incriminati vás zavede do pokoje jednoho pubertálního výrostka. Jak sami uvidíte, v jeho pokoji se nacházejí nejrůznější věci, z kterých by ale jeho rodiče radost určitě neměli. Proto rychle všechny věci ukliďte. V dalších úrovních přibývají další předměty a hra se stává stále těžší...
Trouble in Hair Saloon
Postřehové hry - 2x
Mr. Bean je velice vtipná postavička, která se proslavila v mnoha seriálových dílech. Kromě toho si s panem Beanem a jeho věrným medvědím plyšákem můžete užít chvilku zábavy i v následující hře. Vezmete si na starost záškodnického pana Beana, se kterým se pokusíte ostříhat holičova zákazníka, aniž by si toho všimnul.
Reach for the Sky
Postřehové hry - 2x
V této hře se setkáte se studenty, kteří si udělali z knih velkou zábavu. Místo toho, aby nad nimi dlouhé hodiny sedili a vyčetli z nich moudra, rozhodli se po nich vyskákat co nejvýše do nebe.
Smarty Bubbles
Postřehové hry - 35x
Zahrajte si jednu z nejoblíbenějších her - bubbleshooter. Tentokrát v poměrně jednoduchém, avšak chytlavém, provedení, kdy hrajete na co nejvyšší skóre. Vystřelujte barevné balonky a snažte se vytvořit alespoň trojice stejně barevných balonků.
Amazing Knight
Postřehové hry - 2x
V této hře se stanete rytířem a máte za úkol ubránit svůj hrad proti nájezdům nepřátelských rytířů. Po nepřátelských rytířích házejte sekyry z vrcholku hradu. Zdá se to jednoduché, ale nepřátelé vám dají zabrat.
Climbing for Love
Postřehové hry - 5x
Chlapík se zamiloval a chystá se pro svoji novou lásku vykonat něco pořádně šíleného. Rozhodl se totiž, že za svojí milovanou vyleze do nejvyššího patra výškové budovy. Pomozte mu v lezení a snažte se vyhýbat tomu, aby se muž setkal s překážkami na trati. Naopak se pokuste sbírat peníze, srdce a křídla.
NerdyBirds
Postřehové hry - 4x
Jednoduchá online hra, ve které budete hrát za nenasytného hádka, který baští jedno srdíčko za druhým. S každým takovým soustem se had prodlouží, takže bude poměrně složité kličkovat s hadem na volné místo. Zkrátka klasika hra had ;).
hra v Unity3D
Driving License Test 3D
Postřehové hry - 13x
Zahrajte si tuto online hru v Unity. Zkuste si praktický test na získání řidičského oprávnění. Dobře poslouchejte tutorial a pak se již vydejte na silnici. Zvládnete všechny nástrahy, které hra obsahuje?