Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Madalin Stunt Cars
sponzorované odkazy

Madalin Stunt Cars

Hrajete online hru Madalin Stunt Cars

Skvělá závoďácká online hra vytvořená v 3D enginu Unity (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Dělejte na trati triky, přidávejte plyn a skvěle se bavte. Hru je možné hrát i jako multiplayer s dalšími hráči.

ovládání hry Madalin Stunt Cars

myší, viz instrukce ve hře • 12.22 MB • 264x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Bike Champ 2
Závodní hry - 28x
Luxusní herní záležitost v podobě šíleného jezdce na velmi rychlé motorce. Podaří se vám dostat až do cíle přes celou řadu překážek a v co nejlepším čase? Hra nabízí neuvěřitelných 40 úrovní, takže se zabavíte opravdu na dlouhý čas.
Rocket Car 2
Závodní hry - 33x
Pokud sníte o tom, že jednou budete řídit auto, které bude létat, tak vás potěší tato hra. Vydejte se svým létajícím autem na náročný terén do vzduchu. Sbírejte při tom palivo, aby vám nedošlo.
Pro Racing GT
Závodní hry - 23x
Bezvadná online hra se skvělou hratelností. Pokuste se vybudovat kariéru jako automobilový závodník. V každém závodu budete mít tři protivníky, které se budete snažit porazit. Zvolte si auto, trať a hurá na smyky.
Sonic Truck Ride
Závodní hry - 29x
Ježek Sonic je tu s dalším dobrodružstvím. Tentokrát usedl do auta a čeká ho jízda náročným terénem. Ovládejte auto a snažte se překonat všechny terénní nerovnosti a různé překážky. Zvládnete všechny tratě bez nehody?
Ben 10 BMX
Závodní hry - 38x
Staňte se šampionem v BMX závodech společně s oblíbeným hrdinou Benem 10. Vydejte se na trať a utkejte se v boji s Kevinem. Vaším úkolem je samozřejmě dojet na prvním místě.
Kaban Steeplechase
Závodní hry - 48x
Kaban je divoké prase, které se vydává na zajímavou výpravu. Dostanete za úkol doprovodit Kabana na různých závodech a dopomoci mu k cestě do vysněného města Champ Town, kde se pořádá veliký turnaj. Ovládání je celkem komplikované, a proto si autoři do začátku připravili tréninkový kemp, kde se vše podstatné naučíte.
hra v Unity3D
Car Drive AT
Závodní hry - 17x
Výborná online hra, ve které se stanete řidičem parádního vozu. Vaším úkolem bude projet trať plnou překážek co nejrychleji a bez sebemenší chyby. Podaří se vám dojet bez poražení jediné překážky?
hra v Unity3D
Mad Rush
Závodní hry - 21x
Závodní hra, která nabízí dvě auta a nekonečnou mapu s tratí. Cílem je zajet co nejrychlejší kolo. Jeďte co nejrychleji, ale pozorna přihlížející diváky. Snažte se dojet bez nehody a bez škrábance.
hra v Unity3D
3D MOTO SIMULATOR
Závodní hry - 35x
Zbrusu nová závodní 3d hra, ve které si vyzkoušíte simulační jízdu na závodní motorce. Směrovými šipkami zatáčíte, mezerník je brzda. Klávesou C můžete změnit pohled kamery a nakonec klávesou R začnete znovu, pokud se vám podaří motorku zničit.
Kart On
Závodní hry - 34x
Kart On je vzrušující závodní minihra s mini autíčky. Hra nabízí 12 autíček, tři hrací módy, šest různých tratí a celkem 11 soupeřů, které musíte porazit. Z každé tratě se vám uloží osobní rekord, který můžete kdykoliv překonat. Hra vydrží opravdu na dlouho.
Slot Car Grand Prix
Závodní hry - 23x
Akční závodní hra Slot Car Grand Prix vás zavede na žhavou dráhu plnou nabušených závodníků. Vyberte si své auto, vjeďte na závodní dráhu a sešrotujte pár pneumatik. Je to prima hra.
3D Motorbika Racing
Závodní hry - 1x
Zkuste změřit své síly v závodě velmi rychlých motorek. Na výběr máte 6 různých tratí, dvě motorky a možnost vytvořit si jezde. Hra se ovládá šipkama.
Moto Trial Fest
Závodní hry - 32x
Perfektní webová online hra, ve které budete zdolávat překážky a různé nástrahy v těžkém terénu. Ovládat motorku chce trochu cviku, ale určitě to zvládnete a dojedete do cíle ve výborném čase bez nehody.
Redneck Drift 2
Závodní hry - 12x
Výtečná závadoní online hra, ve které půjde o to, kdo první dojede do cíle a komu hlavně vydrží pneumatiky - jako závodník si totiž užijete smyků až až. Snažte se jet co nejrychleji, vyhýbejte se překážkám a nezapomeňte na bonusy. Buďte lepší než protivníci.
Gone To The Dogs
Závodní hry - 145x
Pěkná dostihová online hra, ve které se stanete majitelem závodního psa. Po celou hru budete muset dávat pozor na stav vašeho konta, protože tento běžecký sport je docela náročný. Ze začátku doporučujeme trénovat nejlevnějšího psího závodníka.